Dit is wat Anna Faris echt heeft gedaan sinds haar scheiding van Chris Pratt

Inhoudsopgave:

Dit is wat Anna Faris echt heeft gedaan sinds haar scheiding van Chris Pratt
Dit is wat Anna Faris echt heeft gedaan sinds haar scheiding van Chris Pratt
Anonim

Actrice Anna Faris werd begin jaren 2000 beroemd dankzij haar vertolking van Cindy Campbell in de Scary Movie-franchise. Sindsdien vestigde ze zich als een succesvolle actrice die bekend staat om haar iconische romcoms. Begin 2007 trouwde Faris met acteur Chis Pratt en in 2012 werd hun zoon geboren. Helaas kondigde het paar in augustus 2017 hun scheiding aan.

Vandaag bekijken we alles wat de actrice - die $ 30 miljoen waard is - heeft gedaan sinds de splitsing. Van een uitstapje naar verschillende entertainmentbedrijven tot opnieuw verliefd worden - blijf scrollen om te zien wat Anna Faris sinds 2017 heeft bereikt!

Is Anna Faris nog steeds aan het acteren of is ze gefocust op haar boek en podcast?

In oktober 2017 - slechts twee maanden na de aankondiging van haar scheiding van Chris Pratt, bracht Faris haar eerste boek uit. De titel van haar memoires is Unqualified en daarin deelt de actrice verhalen uit verschillende stadia van haar leven. Het boek was zeer succesvol en belandde dat najaar zelfs op Amazon's lijst van top 20 blockbuster-boeken, naast het werk van auteurs als Dan Brown en Stephen King.

Degenen die de actrice hebben bijgehouden, weten zeker dat Faris, net als veel andere sterren in Hollywood, ook een podcast had. De podcast, getiteld Unqualified, werd in 2015 gelanceerd en sinds haar splitsing van Pratt is Faris erin geslaagd om het nog meer te laten groeien. Op de podcast interviewt de Hollywood-ster andere celebs, en tot nu toe zijn enkele van haar meest prominente gasten Matthew McConaughey, Cameron Diaz, Gwyneth P altrow, Paris Hilton en nog veel meer. Dit is wat Faris onthulde over hoe die podcast tot stand kwam:

"Ik begon zoals iedereen: luisteren naar Serial. Ik werd een enorme podcast-fan - een obsessieve, zoals mijn arme man ontdekte. En ik wilde iets luchtigs op weg naar mijn werk, en ik praat graag over relaties; dat is alles waar ik met mijn vrienden over wil praten."

Wat is er gebeurd met de carrière van Anna Faris?

In 2018 had Anna Faris haar eerste hoofdrol sinds de romcom What's Your Number uit 2011. Faris speelde Kate Sullivan in Overboard, een remake van de gelijknamige film uit 1987 met in de hoofdrollen Goldie Hawn en Kurt Russell. Naast Faris zijn er in de rom-com van 2018 ook Eugenio Derbez, Eva Longoria en John Hannah te zien. Overboard vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die erin slaagt een rijke onderbuik met geheugenverlies te overtuigen dat ze getrouwd zijn - en het heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb.

Anna Faris is zeker geen onbekende in stemacteren - met projecten als Cloudy with a Chance of Meatballs en de Alvin and the Chipmunks-films die ster had veel succes op dat gebied. In 2017 konden fans haar de actrice als Jailbreak in de computergeanimeerde sci-fi-komedie The Emoji Movie zien. Behalve Faris bestaat de rest van de stemmencast uit T. J. Miller, James Corden, Maya Rudolph, Jennifer Coolidge, Christina Aguilera en Sofia Vergara. Momenteel heeft de film - die is gebaseerd op emoji's - een beoordeling van 3,3 op IMDb.

Is Anna Faris met iemand aan het daten in 2022?

Een maand nadat ze haar scheiding van Chris Pratt aankondigde, begon de actrice te daten met cameraman Michael Barrett. Vorig jaar onthulde Faris per ongeluk dat de twee getrouwd waren door dit te zeggen:

"Mijn man heeft een film opgenomen in Japan en hij vertelt over deze stad die gespecialiseerd is in sobanoedels. Hij zou heel graag een jaar in Japan willen wonen. Mijn droom zou Venetië zijn."

Later verduidelijkte ze dat ze wel getrouwd waren:

"Ja, we zijn weggelopen… Het spijt me. Ik wist het niet. Het spijt me, schat. Ik flapte dat er gewoon uit, maar het voelt gewoon (als) dat ik geen verloofde meer kan zeggen… Bedankt, het was geweldig. Het was geweldig. Het was in een plaatselijk gerechtsgebouw in de staat Washington. Het was geweldig."

Hoe denkt Anna Faris over haar scheiding van Chris Pratt?

Terwijl Faris en Pratt in vrede uit elkaar gingen, onthulde de actrice uiteindelijk meer details over hun relatie en scheiding. Dit is wat de actrice zei over haar ervaring:

"Voor mij denk ik dat ik na elke breuk op een gegeven moment besef dat er veel dingen waren die ik negeerde en die ik eigenlijk niet had moeten doen. Achteraf gezien voelde het alsof mijn hand werd gedwongen. Ik denk niet dat het ooit een onafhankelijke beslissing was. Ik denk dat het me op veel manieren heeft belemmerd. Een daarvan is dat ik nooit over problemen heb gesproken, dus met de mensen, zelfs met wie ik het dichtst bij stond, weet ik zeker dat dingen waren transparanter over mijn relatie met Ben, maar met Chris denk ik dat we allebei die beelden beschermden, zelfs in onze naaste kringen."

Anna Faris is gefocust op het opvoeden van haar zoon Jack

Zoals eerder vermeld, hebben Anna Faris en Chris Pratt samen een zoon, Jack die negen weken te vroeg werd geboren. Terwijl Pratt werd bekritiseerd omdat hij zijn zoon schijnbaar verwaarloosde, is de actrice altijd geprezen om hoe ze de nu negenjarige opvoedt. De twee worden vaak samen gespot tijdens het doen van leuke activiteiten en Jack verschijnt ook vaak in de social media-posts van de actrice.

Aanbevolen: