Een kijkje in het huwelijk van Scooter Braun met Yael Cohen (en waarom ze gaan scheiden)

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het huwelijk van Scooter Braun met Yael Cohen (en waarom ze gaan scheiden)
Een kijkje in het huwelijk van Scooter Braun met Yael Cohen (en waarom ze gaan scheiden)
Anonim

Big Machine Records-directeur Scooter Braun en zijn vrouw Yael Cohen gaan uit elkaar na wat volgens interne bronnen een tumultueuze afgelopen paar jaar is geweest. Hun relatie haalde de krantenkoppen in 2019 toen Scooter Braun voor controverse zorgde met zijn aankoop van de muziek van Taylor Swift (zonder haar toestemming) toen hij het label Big Machine Records kocht. Taylor Swift noemde de muziekmagnaat een pestkop, maar Yael Cohen, de vrouw van Scooter Braun, stond haar man publiekelijk bij.

Nu, het woord op straat is dat Yael Cohen en Scooter Braun gaan scheiden, waardoor fans beseffen dat alles waarschijnlijk niet zo perfect was als het leek. Het blijkt dat zelfs megarijke mensen problemen kunnen hebben - wie wist?! Dus hoe zit het eigenlijk met de gevolgen en de op handen zijnde echtscheiding? Daarvoor moet je bij het begin van hun relatie beginnen. De platenbaas zag Yael Cohen voor het eerst toen ze een TEDx Talk hield over haar organisatie F Cancer en wilde haar ontmoeten. Hij nam contact met haar op, en de rest is… nou, lees verder om erachter te komen wat de rest is. Hier is een kijkje in het huwelijk van Scooter Braun met Yael Cohen en wat er aan de hand is met hun scheiding.

7 Scooter Braun en Yael Cohen waren zeven jaar getrouwd

Record executive Scooter Braun begon te daten met Yael Cohen, een in Zuid-Afrika geboren erfgename, filantroop en activist, in 2013, en de twee trouwden het jaar daarop. Yael Cohen gutste vaak over hun gelukkige huwelijk en hun gezinsleven, en vertelde The Tot in 2019: "We komen op voor elkaar. Niets, en ik bedoel, niets is belangrijker dan elkaar. Dan er zijn om elkaar te steunen en van elkaar te houden. Ik ben aanwezig wanneer ik aanwezig ben, wat betekent dat mijn fysieke aanwezigheid niet genoeg is, mijn mentale en emotionele aanwezigheid is wat belangrijk is."

6 Het was net als elk ander huwelijk

Yael Cohen vertelde ons dat Scooters en haar huwelijk op dat van anderen leken en dat het net zo vaak ingetogen als glamoureus en opwindend was. Ze legde uit: "Soms is het letterlijk gewoon eten maken en naar Love Is Blind kijken op de bank, wat net zo opwindend is, niet liegen … Ik denk dat het gewoon de telefoon uitzet en bij elkaar is, waar dat ook is. Soms is dat op thuis en soms is dat uit, maar opzettelijk en doelgericht zijn, want dat is onze tijd."

5 Scooter Braun en Yael Cohen hebben samen drie kinderen

Yael Cohen beviel in februari 2015 van het eerste kind van het paar, een zoon genaamd Jagger. Al snel volgde nog een babyjongen, aangezien baby Levi in november 2016 bij het gezin kwam. Hun dochter Hart werd geboren in december 2018. Yael Cohen begon een ouderschapsblog, Motherlucker, nadat ze bevallen was van Jagger, waar ze schreef: "Ouder zijn is moeilijk. Echt moeilijk. Alsof het gebrek aan slaap en de algemene dagelijkse angst om het allemaal te verknoeien niet genoeg is - we hebben dan een oordeel en suggesties van iedereen die ooit een kind heeft gezien, laat staan dat hij er een had."

4 Yael Cohen verdedigde scooter Braun tegen Taylor Swift

Taylor Swift riep Scooter Braun uit voor het kopen van alle meesters van haar eerste zes studioalbums, een deal die volgens haar uitbuitend en louche was. Ze zei: "Ik hoorde over de aankoop van mijn meesters door Scooter Braun zoals het aan de wereld werd aangekondigd. Het enige waar ik aan kon denken was de onophoudelijke, manipulatieve pesterijen die ik jarenlang door zijn handen kreeg." Maar Yael Cohen verdedigde haar man snel tegen de popster en klapte terug op Twitter: "Meisje, wie ben jij om over pesten te praten? De wereld heeft gezien hoe je vrienden verzamelt en laat vallen als verwelkte bloemen. Mijn man is allesbehalve een pestkop, hij heeft zijn leven lang opgestaan voor mensen en doelen waar hij in gelooft."

3 geruchten doen de ronde dat scooter Braun Yael Cohen bedroog

Velen geloven zonder enige twijfel dat Scooter Braun ontrouw was aan Yael Cohen tijdens hun huwelijk, maar niets is ooit met zekerheid bevestigd. Het meest wijdverbreide gerucht was zeker dat hij zijn vrouw bedroog met Real Housewives of Beverly Hills-ster Erika Jayne, die hij enkele jaren geleden ontmoette tijdens een evenement dat ze bijwoonde met haar man (hoewel het niet lang duurde voordat ze een eigen scheiding). Erika Jayne, van haar kant, zei dat de geruchten "dom als f" waren.

2 Scooter Braun heeft geestelijke gezondheidsbehandeling gezocht te midden van de splitsing

Scooter Braun vertelde Page Six dat hij was ingecheckt bij een programma voor geestelijke gezondheidszorg in Los Angeles nadat hij 'de donkerste gedachten van [zijn] leven had gehad'. "We komen allemaal binnen met ons eigen trauma, en vreemd genoeg kwam ons trauma overeen, en… ik kon het niet repareren. En ik ben een fixer. Sinds ik een kind was, was ik de man die het voor iedereen goed zou maken, "zei hij. "En ik kon de dingen gewoon niet op dit moment oplossen." Hij woonde een 7-daagse retraite bij genaamd Hoffman Process dat belooft de aanwezigen te helpen "vrede te sluiten met je verleden, te bevrijden van negatief gedrag, [te bereiken] emotionele genezing en vergeving, [ontdek] je authentieke zelf en heb verbeterde relaties."

1 Scooter Braun wordt vertegenwoordigd door een echtscheidingsadvocaat van beroemdheden

Scooter Braun's bedrijf Ithaca Holdings heeft dit jaar net verkocht voor $ 1,05 miljard, dus als het gaat om juridische vertegenwoordiging, weet je dat hij de top van de lijn kan betalen. Celebrity echtscheidingsadvocaat Laura Wasser vertegenwoordigt de muziekdirecteur in zijn scheiding met zijn vrouw. Ze heeft veel ervaring met spraakmakende echtscheidingen en vertegenwoordigde beroemdheden als Angelina Jolie, Dr. Dre, Kim Kardashian, Johnny Depp, Christina Aguilera en Ryan Reynolds.

Aanbevolen: