Hadden Scooter Braun en Yael Cohen een huwelijkscontract?

Inhoudsopgave:

Hadden Scooter Braun en Yael Cohen een huwelijkscontract?
Hadden Scooter Braun en Yael Cohen een huwelijkscontract?
Anonim

Scooter Braun is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord, vooral nu meer dan ooit! Hoewel hij berucht is vanwege het managen van enkele van de grootste namen uit de muziekindustrie, van Ariana Grande, Justin Bieber, helemaal tot Demi Lovato, staat Braun ook bekend om zijn schandaal waarbij Taylor Swift betrokken was en de rechten op haar meesters.

Hoewel hun vete sindsdien is gekomen en gegaan, lijkt het alsof Scooter zichzelf weer in de hot seat vindt! Na zijn huwelijk met Yael Cohen in 2014, leek het duo een perfect stel te zijn, maar eerder deze zomer schokte Scooter fans door te onthullen dat hij de scheiding van Cohen had aangevraagd.

De twee hebben samen drie kinderen en hoewel de oorzaak van hun breuk nog niet bekend is gemaakt, zijn fans niet zo blij met hem! Scooter heeft sindsdien zijn sociale media verwijderd, wat de fans nog meer in verwarring brengt! Nu de details over hun scheiding nogal vaag blijven, is een van de vragen van het publiek of Scooter en Yael een huwelijkscontract hadden.

Scooter Braun & Yael Cohen Call It Quits

Het lijkt erop dat het officieel voorbij is tussen Scooter Braun en Yael Cohen! Het duo stapte in 2014 in het huwelijksbootje en onthulde aan fans dat ze na 7 jaar huwelijk uit elkaar zouden gaan. Scooter is bekend in de hele muziekindustrie, vooral als het gaat om zijn nauwe relaties met grote namen als Justin Bieber en Ariana Grande.

Op 21 juli 2021 vroeg Scooter de scheiding aan bij Cohen, die medeoprichter was van de Fck Cancer-organisatie, wat fans in het hele land schokte. Aangezien het duo gelukkiger dan ooit leek te zijn op hun sociale media, lijkt het alsof hun perfecte romance niet zo geweldig was. In het dossier vroeg Braun om gezamenlijke voogdij over hun drie kinderen, Jagger, Levi en Hart, terwijl ze instemden met het betalen van de partneralimentatie van Yael.

Als het gaat om het verdelen van hun vermogen, hoeft Scooter zich niet al te veel zorgen te maken, aangezien het paar inderdaad een huwelijkse voorwaarden heeft! Toen Scooter voor het eerst aangifte had gedaan, beweerden een reeks bronnen dat de twee slechts "uit elkaar gingen", en hoewel ze dit een week voordat het nieuws werd vrijgegeven, maakten ze allebei duidelijk dat ze niet snel zouden gaan scheiden.

Hoeveel is scooter Braun waard?

Hoewel de reden achter hun splitsing een mysterie blijft, gingen veel fans ervan uit dat Yael niet langer blij was met het drukke schema van Scooter. Aangezien hij door zijn werk in de muziekindustrie vaak van huis is, is het geen verrassing dat de zaken binnen hun relatie ontrafeld zijn.

Als het gaat om spraakmakende splitsingen zoals Scooter's en Yael's, is het altijd goed om een huwelijkscontract te hebben om rommel te voorkomen. Met Scooter Braun die maar liefst $ 400 miljoen waard is, ja, je leest het goed. $ 400 miljoen; het is duidelijk dat hij zijn financiën zo goed mogelijk wilde beschermen.

Hoewel het bedrag dat Scooter aan Yael aan partneralimentatie moet betalen onbekend is bij het publiek, is het zeker dat het goed zal komen met haar en hun drie kinderen!

Aanbevolen: