Hoe de ex-man van Sandra Bullock haar in verlegenheid bracht na hun rommelige scheiding

Inhoudsopgave:

Hoe de ex-man van Sandra Bullock haar in verlegenheid bracht na hun rommelige scheiding
Hoe de ex-man van Sandra Bullock haar in verlegenheid bracht na hun rommelige scheiding
Anonim

Sandra Bullock is een van Hollywood's meest geliefde en gerespecteerde actrices vanwege haar uitzonderlijke talent en toewijding aan haar vak. Sandra sleepte in 2010 minstens zes grote prijzen in de wacht, zoals de Academy Award voor Beste Actrice en Golden Globe Award voor Beste Actrice, beide voor haar hoofdrol in The Blind Side. Ondanks al haar baanbrekende prestaties in 2010, stortte een ander aspect van Sandra Bullocks leven in hetzelfde jaar in stukken; omdat het ook het jaar was dat ze scheidde van haar ex-man, Jesse James.

Waarom zijn Sandra Bullock en haar ex-man Jesse James gescheiden? Wat deed Sandra Bullocks ex-man om haar in verlegenheid te brengen? Zijn Jesse James en Sandra Bullock nog steeds vrienden na hun scheiding? Blijf lezen om erachter te komen …

Hoeveel ex-echtgenoten heeft Sandra Bullock?

Sandra Bullock heeft gedurende haar 35 jaar in de entertainmentindustrie met verschillende van de meest aantrekkelijke Hollywood-acteurs gewerkt, zoals Ryan Reynolds, Bradley Cooper en Ben Affleck. Dankzij de minstens 45 films waarin ze heeft gespeeld of gecoproduceerd, heeft ze een breed scala aan mannen ontmoet met wie ze romantische interesses heeft gevonden, zoals Matthew McConaughey.

Sandra wist echter weinig dat ze in 2003, toen ze alleen van plan was naar de westkust te gaan om haar petekind een speelgoedmotorfiets te schenken, haar eerste en enige echtgenoot ontmoette. Sandra Bullock had niet meteen een vonk bij Jesse James, omdat ze InStyle zelfs vertelde dat ze dacht dat James homofoob was.

Sandra en Jesse trouwden twee jaar na hun eerste ontmoeting. Maar het ging niet goed, wat leidde tot hun scheiding in 2010. Hun scheiding werd relatief rommelig vanwege de reden dat ze uit elkaar gingen, en wat Jesse James zei na hun scheiding maakte het nog beschamender voor Sandra.

Waarom zijn Sandra Bullock en Jesse James gescheiden?

Jesse James gaf toe Sandra Bullock te hebben bedrogen, wat een van de belangrijkste redenen was waarom de Hollywood-actrice de zaken met haar man voorgoed wilde beëindigen.

In een interview met Daily Mail zei de 53-jarige: "Ja, ik [Jesse James] heb mijn vrouw [Sandra Bullock] bedrogen, ja, ik stond op en nam er verantwoordelijkheid voor en verontschuldigde me En dat is het einde van het verhaal." James voegt er verder aan toe: "Over het algemeen bedriegen zowel vrouwen als mannen [hun partners]. Het hoort bij het leven."

Zijn opmerking over de aard van mensen die vals spelen, maakte Sandra's fans van streek, waardoor Jesse James zichzelf 'de meest gehate man ter wereld' noemde. Meer dan tien jaar na hun scheiding ontvangt Jesse nog steeds haatreacties voor het bedriegen van Sandra Bullock en zijn controversiële politieke berichten.

Wanneer kwam Sandra Bullock te weten over het valsspelen van Jesse James?

De exacte datum waarop Sandra Bullock het vreemdgaan van Jesse James ontdekte, is onduidelijk. Fans vermoeden echter dat ze het al wist voordat ze haar dankwoord hield tijdens de Academy Awards 2010. Naar verluidt is ze al verhuisd uit het huis dat zij en Jesse destijds deelden, waardoor ze een aanwijzing achterliet dat ze het misschien al wist voordat het nieuws bekend werd.

Na haar rommelige scheiding met haar ex-man, nam Sandra Bullock een tijdje pauze van het daten van mannen. Na vijf jaar ontmoette ze echter haar huidige partner Bryan Randall, die co-ouders was van Sandra's twee geadopteerde kinderen, Louis Bardo en Laila. Nu, in hun zevende jaar, lijken Sandra Bullock en haar 38-jarige partner nog steeds geen fans te zijn van het publiceren van hun relatie. Sandra Bullock vroeg Randall ook om een NDA te ondertekenen om te voorkomen dat haar vriend ongerechtvaardigde details over haar leven aan de media zou zeggen.

Sandra's kinderen en partner Bryan waren ook de reden waarom Sandra Bullock vanaf 2021 een pauze nam van acteren. Ze wilde zich concentreren op haar kleine gezin, wat niet gemakkelijk was als ze het druk had met werk.

Wat is er gebeurd met Sandra Bullock's ex-man Jesse James na de scheiding?

Nadat Jesse James toegaf zijn ex-vrouw te hebben bedrogen, bleef hij met verschillende vrouwen daten totdat hij en zijn huidige partner Alexis Dejoria besloten om de zaken tussen hen te regelen.

Jesse gaf toe dat zijn vreemdgaan hem, zijn ex-vrouw en drie kinderen veel schaamte bezorgde. Hij vertelt E!, "Ik [Jesse James] ben zeer bedroefd dat ik hen [familie en ex-vrouw] dit heb aangedaan. Het spijt me echt heel erg voor het verdriet dat ik hen heb aangedaan. Ik hoop dat ze het op een dag kunnen vinden in hun hart om mij te vergeven."

Heeft Sandra Bullock een relatie met de kinderen van Jesse James?

Sandra Bullocks leven als moeder voor haar twee kinderen was geweldig, ondanks het drama en de schaamte die ze moest doorstaan, dankzij haar ex-man Jesse James. Maar zelfs voordat ze besloot haar twee kinderen te adopteren, had ze al een glimp van het moederschap ervaren toen ze vijf jaar lang de stiefmoeder werd van de drie kinderen van Jesse James.

Sandra vertelde Harper's Bazaar: "Je hoeft niet van iemand te bevallen om een gezin te stichten", terwijl ze sprak over haar relatie met de kinderen van haar ex-man. Hoewel ze na haar scheiding van haar ex-man niet met de media over Jesse's kinderen heeft gesproken, geloven fans dat ze plaats heeft gemaakt voor Jesse's huidige partner om de rol van de stiefmoeder te vervullen.

Aanbevolen: