Waarom het voor de ex-echtgenoot van Dennis Quaid een eeuwigheid duurde om hun rommelige scheiding definitief te maken

Inhoudsopgave:

Waarom het voor de ex-echtgenoot van Dennis Quaid een eeuwigheid duurde om hun rommelige scheiding definitief te maken
Waarom het voor de ex-echtgenoot van Dennis Quaid een eeuwigheid duurde om hun rommelige scheiding definitief te maken
Anonim

Wat Hollywood-scheidingen betreft, zijn er nogal wat voorbeelden geweest van niet-zo-soepele scheidingen tussen de rijken en beroemdheden, en de scheiding van acteur Dennis Quaid van zijn derde vrouw is daar een van.

De Far From Heaven-ster is vier keer getrouwd geweest. In 2020 stapte Quaid in het huwelijksbootje met zijn vierde vrouw, Laura Savoie, het paar liep eindelijk door het gangpad nadat ze hun ceremonie moesten uitstellen vanwege de pandemische veiligheidsvoorschriften van Covid-19.

Maar het is zijn derde huwelijk met makelaar Kimberly Buffington, waardoor sommige fans in verwarring zijn gebracht toen scheidingspapieren werden verzonden en tussen 2012 en 2016 meerdere keren werden ingetrokken.

Een tijdlijn van Dennis Quaid's datinggeschiedenis en huwelijken

De acteur en muzikant heeft vier keer 'ik doe' gezegd, waarbij drie van zijn huwelijken uitmondden in een scheiding.

Tussen 1978 en 1983 was Quaid getrouwd met actrice P. J. Soles, bekend als een "schreeuwkoningin" die in een aantal horrorfilms verscheen, waaronder Carrie en de Halloween-franchise van Brian De Palma.

Quaid had toen een romantische relatie met romcom-roy alty Meg Ryan nadat ze samen had gewerkt aan thriller D. O. A., ook met Charlotte Rampling in de hoofdrol. Het stel trouwde in 1991 op Valentijnsdag en verwelkomde het jaar daarop hun zoon, The Boys and Scream-acteur Jack Quaid.

Quaid en Ryan bleven bijna tien jaar getrouwd, kondigden hun scheiding aan in 2000 en rondden hun scheiding af in juni 2001.

Tijdens zijn scheiding van de You've Got Mail-ster, ging Quaid kort uit met model Shanna Moakler, voorafgaand aan haar relatie met blink-182-drummer Travis Barker.

In 2004 trouwden de acteur en Kimberly Buffington op zijn ranch in Paradise Valley, Montana, met Jack, toen 12, als getuige voor zijn vader.

Volgens de vertegenwoordigers van Quaid werden hij en de makelaar aan elkaar voorgesteld door een wederzijdse vriend tijdens een diner in Austin, Texas. Hij en Buffington hadden in 2007 een twee-eiige tweeling, Zoe Grace en Thomas Boone, via een draagmoeder.

Na zijn scheiding van Buffington, dateerde Quaid van 2016 tot 2019 met model Santa Auzina. In oktober 2019 kondigde hij zijn verloving met Savoie aan, en hun huwelijk vond minder dan een jaar later plaats.

Een nadere blik op de rommelige scheiding van Dennis Quaid van Kimberly Buffington

Toen het stel in 2016 stopte en hun minnelijke breuk aankondigde, waren fans niet bepaald geschokt door de beslissing.

Er hing al jaren een scheiding in de lucht. Buffington diende voor het eerst een aanvraag in om hun huwelijk in 2012 te beëindigen, daarbij verwijzend naar onverzoenlijke verschillen. De vakbond was "ondraaglijk geworden vanwege onenigheid of conflict van persoonlijkheden", zei ze in een verklaring in maart van dat jaar.

Het leek voorbij voor het paar totdat de makelaar van gedachten leek te zijn veranderd en de scheidingspapieren nog geen twee maanden later introk.

Buffington vroeg in oktober van hetzelfde jaar opnieuw om scheiding van tafel en bed. Ze verzocht om de enige fysieke voogdij en de gezamenlijke voogdij over hun twee kinderen. Een paar weken later vroeg Quaid zelf de echtscheiding aan en vroeg om gezamenlijke juridische en fysieke voogdij over de kinderen. Hij bood aan om partneralimentatie te betalen aan Buffington.

Waren ze deze keer echt klaar? Ze leken zeker op dezelfde lijn te zitten en dienden een aanvraag in om hun huwelijk binnen enkele weken na elkaar te beëindigen. Nou, niet helemaal. Quaid en Buffington werden samen met hun kinderen gezien tijdens meerdere uitstapjes, wat bevestigt dat ze in het voorjaar van 2013 de boel aan het oplappen waren. In september van dat jaar verwierp een rechter de echtscheidingsprocedure.

Het paar genoot nog drie jaar van huwelijksgeluk voordat de zaken opnieuw zuur werden. Dat brengt ons bij 2016, toen Quaid en Buffington vastbesloten leken te scheiden.

"Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om ons 12-jarig huwelijk te beëindigen. De beslissing is in der minne en met wederzijds respect voor elkaar genomen", vertelde het stel destijds in een gezamenlijke verklaring aan TMZ - nadruk op " zorgvuldige afweging".

"We zullen altijd goede vrienden en toegewijde partners blijven bij het opvoeden van onze kinderen."

De scheiding werd in april 2018 afgerond, zes jaar nadat Buffington de documenten voor het eerst had ingediend.

Kimberly Buffington en Dennis Quaid's co-ouderschapsregelingen

Toen ze in 2016 de echtscheiding aanvroegen, had Buffington gevraagd om volledige fysieke voogdij over de kinderen en gezamenlijke voogdij.

De voogdijovereenkomst die ze bereikten, bestond erin dat Quaid en Buffington de tweeling respectievelijk 25% en 75% van de tijd hadden, waarbij de acteur kinderbijslag betaalde volgens zijn timeshare: $ 13.750 per maand toegewezen $ 6. 875 voor Zoe en $6.875 voor Thomas. Volgens de oorspronkelijke overeenkomst zou Quaid een extra betaling verschuldigd zijn als hij meer dan $ 1,314 miljoen per jaar zou verdienen.

In 2020 diende Quaid echter een aanvraag in om de regeling te wijzigen, waarbij hij beweerde dat hij 50% fysieke voogdij had over Thomas en Zoe, en niet 25% zoals in de overeenkomst stond.

Hij vroeg de rechter om het bedrag dat hij betaalde aan kinderbijslag te heroverwegen en legde uit dat hij al een deel van de onkosten van de kinderen volledig had betaald, zoals schoolgeld en kinderopvang, evenals buitenschoolse activiteiten en reizen.

In april 2022 kwamen de acteur en zijn ex-vrouw overeen om 50% de voogdij over de kinderen te delen, waarbij Quaid Buffington $ 225 schuldig was voor elke dag die hij mist, en ook betaalde voor kindermeisjes of verzorgers om de kinderen naar een ander middelbare scholen.

Aanbevolen: