Hoe de producer van Howard Stern hem in verlegenheid bracht op de nationale televisie

Inhoudsopgave:

Hoe de producer van Howard Stern hem in verlegenheid bracht op de nationale televisie
Hoe de producer van Howard Stern hem in verlegenheid bracht op de nationale televisie
Anonim

Howard Stern houdt zowel van als van haat als zijn stafleden zich als idioten gedragen. Hoewel de radiolegende altijd de ster van zijn show is geweest, is zijn stelletje verdorven, nerdy en ronduit vreemde medewerkers bijna net zo geliefd bij de miljoenen Stern Show-fans. Elke keer dat een stafmedewerker ongepast handelt of een soort faux-pas maakt, is het radiogoud. Meestal worden hun capriolen ontleed en belachelijk gemaakt door de andere goedbetaalde stafleden en door Howard en zijn oude cohost, Robin Quivers.

Maar meestal, wanneer een personeelslid het verprutst, is dat binnen de context van de show of het leven buiten de show. Zelden is het op een podium dat het hele land kan zien. Dit betekent dat mensen die ofwel niet naar Howard luisteren of een hekel aan hem hebben, iemand zien die zijn organisatie vertegenwoordigt, het verkn alt. En dit is precies wat er gebeurde met Howards trouwe producer, Gary "Ba Ba Booey" Dell'Abate toen hij een pitch gooide bij een wedstrijd in New York Mets. Het veld is berucht in de Howard Stern Show en is de geschiedenis ingegaan als een van de slechtste eerste pitches van beroemdheden in de geschiedenis van de Major League Baseball… Serieus… het was ZO erg… Hier is de waarheid over dit moment en hoe het Gary, Howard en de Stern Show voor altijd…

Howard wist dat het niet goed zou gaan en Gary deed het toch

Gary Dell'Abate heeft zijn beruchte eerste worp in het Met-spel nog nooit meegemaakt. Waarom? Omdat de man gewoon geen bal kon gooien onder druk. Niet alleen miste hij zijn doel, maar de bal vloog ook omhoog en ver naar rechts. Het was een totale verlegenheid en miljoenen mensen thuis en in het stadion zagen het allemaal in re altime gebeuren. Voor Gary, een enorme sportfan, was het een enorme eer om gevraagd te worden om de ceremoniële eerste bal te gooien bij een Mets-wedstrijd. En het bracht ook veel positieve aandacht voor The Howard Stern Show in 2009… of, voordat de bal Gary's hand verliet.

"Ik zit zaterdagavond in mijn huis en mijn moeder belde me", legde Howard in 2009 uit aan Robin en zijn live radiopubliek voordat hij zei dat zijn moeder zijn vader aan de telefoon had, wat bijna nooit gebeurt. "Ik weet dat het groot was [omdat hij nooit tegen me praat]. Hij zegt: "Kijk, ik was televisie aan het kijken en ik zette de Met-game aan en ze noemden je naam." En ik ga, 'Oh, oh ja, Gary gooide de eerste worp.'"

Tegen die tijd begonnen Robin en alle stafleden in de lucht te lachen, vooral Howards ex-co-presentator, Artie Lange, die Gary meedogenloos plaagde met zijn slechte toon.

"[Mijn vader] zegt: 'Ik heb nog nooit zo'n vreselijke pitch gezien. Ik had nooit gedacht dat ze zo'n foto op tv zouden laten zien. Ik heb geluisterd en ze hebben het over de producer van Howard Stern die de eerste pitch gooit.' Hij zegt: 'Je hebt nog nooit een bal gezien!'"

Howard's vader was de minste van Gary's zorg, want al snel was hij het lachertje van het personeel, het publiek en praktisch elke honkbalfan in het land. Om het nog erger te maken, dit was precies waar Gary bang voor was en Howard wist het. Voordat Howard het aanbod van de Mets accepteerde, beweerde Howard dat hij Gary had verteld dat hij het niet moest doen. Waarom Howard dol is op een kans om zijn producer on-air te plagen, hij wist dat als Gary de toonhoogte zou verknoeien, hij het nooit naar beneden zou halen… En Howard had gelijk.

"Het was een dubbele f-up omdat Gary de bal ongelooflijk zacht gooide en het was nergens in de buurt van de fing catcher", lachte Artie in de lucht in 2009. "De umpire moest vangen het!"

In de dagen die volgden op het veld, was Artie de meest brutale tegen Gary in de uitzending, wat achter de schermen een groot drama veroorzaakte. Het publiek was er echter helemaal weg van, dus Howard en Robin konden het vuur een beetje opstoken. Maar de kwelling bleef niet beperkt tot The Howard Stern Show. Publicaties over de hele VS noemden Gary's pitch "de slechtste in de MLB-geschiedenis". Na één enkel moment werd Gary belachelijk gemaakt door het hele land.

Maar in plaats van het moment na een jaar in de vergetelheid te laten glippen, ging Gary verder met Jimmy Kimmel Live! om zichzelf te verlossen door nog een bal te gooien … die uiteindelijk een toeschouwer in het hoofd raakte. Misschien was het dit moment dat Howard, zijn crew en het publiek de aanmoediging gaf om sinds het incident elk jaar Gary's pitch ter sprake te brengen.

Het moment kwelt Gary absoluut tot op de dag van vandaag

In september 2021, meer dan een decennium na zijn beruchte worp, werd Gary's balgooikunsten bespot. Nadat Conor McGregor een verschrikkelijke ceremoniële eerste bal had gegooid, bracht het sportanker Gary's ter sprake en vergeleek wat erger was. Het zorgde ervoor dat Gary erover sprak in The Howard Stern Wrap-Up Show en beweerde dat hij zich de laatste keer dat hij een honkbal oppakte niet kan herinneren. Het moment achtervolgt hem tot op de dag van vandaag.

"Ik ben er mentaal zo door afgestoten dat ik sinds die worp misschien geen honkbal meer heb gegooid", zei Gary tegen zijn collega's van de Wrap-Up-show. "Zelfs als jullie erover praten, kan ik de druk voelen. En ik heb die druk niet meer nodig in mijn leven."

Dit zorgde er natuurlijk voor dat Howard en Robin het in de hoofdshow noemden en nog een paar foto's op hem namen. Dit is niet alleen volledig in lijn met waar de Stern Show over gaat, maar Howard weet dat elke verwijzing naar Gary's pitch goed zal overvallen bij de fans op de lange termijn. Waarom? Omdat Gary's ongelooflijk gênante moment de bron is geweest van enkele van de beste on-air spot in de geschiedenis van de show.

Kortom, Gary die zichzelf, zijn baas en zijn baan in verlegenheid bracht en in verlegenheid bracht, was het grootste geschenk dat hij Howard Stern had kunnen geven.

Aanbevolen: