Tyrese en Samantha Lee Gibson: hun rommelige scheiding uitgelegd

Inhoudsopgave:

Tyrese en Samantha Lee Gibson: hun rommelige scheiding uitgelegd
Tyrese en Samantha Lee Gibson: hun rommelige scheiding uitgelegd
Anonim

Het is bekend dat het huwelijk niet gemakkelijk is en dat echtscheiding het einde en het begin van de oorlog kan worden. Na de aankondiging van hun scheiding meer dan een jaar geleden, werd de splitsing van Tyrese Gibson van zijn tweede vrouw Samantha Lee Gibson vrij snel rommelig. De aankondiging werd onthuld op een lange Instagram-post waarin staat: "Het is onze bedoeling om de beste vrienden en sterke co-ouders te blijven."

Ze voegden eraan toe dat ze "zich ongelooflijk gezegend voelen dat ze elkaar hebben gevonden en diep dankbaar zijn voor de 4 jaar dat we met elkaar getrouwd zijn." Maar de zaken keerden vrij snel om nadat Samantha onthulde dat Tyrese weigert een "onredelijk hoge" kinderbijslag te geven, en dat hij haar en hun dochter opsloot in hun huis in Georgia. Nu gaat het gerucht dat Tyrese gelinkt is aan verschillende vrouwen en Sam blijft gefocust op hun dochter.

Hier wordt uitgelegd wat de rommelige scheiding van Tyrese Lee en Samantha Lee Gibson is…

10 Wie is Tyrese Gibson?

Tyrese Gibson, 42, is een Amerikaanse R&B-zanger, songwriter, acteur, model en auteur. Hij schreef "Hoe kom je uit je eigen weg" en co-auteur van "Manology". Hij stond bekend om zijn rol in The Fast and Furious als Roman Pearce. Hij acteerde ook in Death Race, Transformers, Baby Boy en Legion. Momenteel heeft hij twee dochters, namelijk Shayla Somer Gibson, 14, en Soraya Lee Gibson, 3.

9 Wie is Samantha Lee?

Samantha, 40, is een Amerikaanse geboren in New Jersey. Er werd gemeld dat ze haar masterdiploma behaalde aan de University of Georgia, waar ze ook haar bachelor in psychologie behaalde en cum laude afstudeerde. Met een vergunning in maatschappelijk werk en bij het Georgia Department of Human Services in de Division of Family and Children Services, was Samantha in staat om toezicht te houden op de beschermende diensten voor kinderen die het slachtoffer waren van huiselijk geweld en misbruik. Ze is de moeder van Tyrese's tweede kind, Soraya Lee Gibson.

8 Tyrese's eerste huwelijk

Tyrese was eerst getrouwd met Norma Mitchell en had een dochter, Shayla Somer Gibson. Hun huwelijk duurde niet zo lang, want na een jaar man en vrouw te zijn geweest, gingen de twee scheiden. Hun scheiding veroorzaakte ook een geluid, omdat ze allebei vochten voor de voogdij over hun kind. Hun juridische geschil eindigde niet in hun scheiding, omdat Norma een tijdelijk huisverbod kreeg tegen Tyrese en haar ex-man beschuldigde van een bipolaire stoornis. In november 2017 gaf de rechtbank in Los Angeles Shayla's voogdij aan haar beide ouders.

7 Tyrese en Samantha's getrouwde jaren

De twee werden voor het eerst betrapt tijdens een liefdadigheidsevenement in Atlanta in december 2016. Ze ontmoetten elkaar in 2015 via enkele van hun gemeenschappelijke vrienden en wisselden nummers uit. Samantha aarzelde echter om met een beroemdheid te daten, maar het lijkt erop dat ze zich anders voelde over Tyrese, waardoor ze weer met elkaar verbonden waren. De twee trouwden na minder dan een jaar daten - het was een geheime ceremonie op Valentijnsdag in 2017 en werd bij hen thuis gehouden. Ze kregen hun dochter, Soraya, na een jaar getrouwd te zijn.

6 Tyrese en Samantha's gezamenlijke echtscheidingsverklaring

Na bijna vier jaar samen te zijn geweest, brachten de twee afgelopen december 2020 een gezamenlijke verklaring uit op Instagram. In de gezamenlijke verklaring zei het stel dat het een moeilijke beslissing was om officieel uit elkaar te gaan en te scheiden. Ze besloten echter om als beste vrienden en sterke co-ouders van hun dochter te blijven. Ze deelden ook hoe ze zijn gegroeid door hun relatie en haalden herinneringen op aan hun herinneringen en hoeveel liefde en respect ze voor elkaar hebben.

5 'Aanval op zwarte families'

Op 30 december 2020, nadat de twee hun scheiding aankondigden, volgde Tyrese hun gezamenlijke verklaring met een Instagram-bericht met de gelukkige tijden van hun familie in een video. Hij begon de post door te stellen: "Zwarte gezinnen en huwelijken worden aangevallen". Hij ondertitelde de post waarin hij zijn pijn uitte over de scheiding van zwarte families. Ook bedankte hij Samantha voor de mooie jaren die ze hadden en zei dat hij zijn best deed.

4 Samantha doorbreekt haar stilte

Op een Instagram-live met Ericka Davis verbrak Samantha haar stilte tijdens de scheiding met haar ex-man Tyrese. Samantha sprak over haar beslissing, ze geeft toe dat ze op een uitdagende manier heeft kunnen leren hoe ze een goede vriend en partner kon zijn, maar dat weerhield haar er niet van om afstand te doen van hun huwelijk. Samantha wist bij zichzelf dat ze alles aan hun huwelijk had gegeven en dat God tijdens het hele proces bij haar was.

3 Het vuil buiten sociale media

Nadat de twee hun liefde voor elkaar hebben uitgesproken, zelfs nadat ze hun scheiding hebben aangekondigd, lijkt het andersom te zijn. Samantha beschuldigde Tyrese ervan haar samen met Soraya op te sluiten in hun huis in Georgia. Volgens Sam veranderde Tyrese de sloten van hun huis waardoor ze moest verhuizen. Tyrese ontkende de beschuldiging en zei dat ze ruzie hadden die de echte reden was voor hun scheiding. Samantha beweerde ook dat Tyrese haar financieel had afgesneden, wat ook werd ontkend door de acteur.

2 Kinderalimentatiedrama

Tyrese ontkende alle beschuldigingen van Samantha tegen hem, maar gaf toe dat hij in strijd was met de eis van Samantha. Samantha eiste $ 20.000 per maand voor Tyrese's verantwoordelijkheid op Soraya. De acteur suggereerde dat het bedrag onredelijk hoog was. Tyrese besloot toen een rechter te vragen de eis te blokkeren. Momenteel kunnen we op Tyrese's Instagram zien dat hij Soraya vrij kan opvoeden.

1 Tyrese's huidige relatie

Een paar maanden nadat Samantha en Tyrese hun scheiding aankondigden, kondigde Tyrese rond maart van dit jaar zijn relatie met zijn huidige vriendin aan. Zelie Timothy en Tyrese werden door de fans belaagd omdat ze naar verluidt uit elkaar gingen vanwege hun invloed. Nadat ze de sociale media hadden overspoeld met hun mooie foto's samen, kondigden de twee in september hun breuk aan en de fans wensten hen individueel het beste. Maar op 3 oktober 2021 plaatste Tyrese samen met Zelie op zijn Instagram-verhalen, wat betekent dat ze herenigd waren en fans niet blij maakten met de achtbaan.

Aanbevolen: