Getrouwd op het eerste gezicht Stellen gaan uit elkaar te midden van geruchten dat de show volslagen nep is

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht Stellen gaan uit elkaar te midden van geruchten dat de show volslagen nep is
Getrouwd op het eerste gezicht Stellen gaan uit elkaar te midden van geruchten dat de show volslagen nep is
Anonim

In de moderne wereld zijn er meer manieren dan ooit in de geschiedenis waarop mensen een potentiële romantische partner kunnen ontmoeten. Desondanks zijn er nog steeds heel veel mensen die hun partner willen vinden die de juiste persoon nog moeten vinden om zich te settelen, hoeveel ze ook hebben geprobeerd. In die situatie is het logisch dat sommige mensen bereid waren iets nieuws te proberen. Toch is doorgaan Married at First Sight om een aantal redenen een extreme optie.

Ten eerste, hoewel elk seizoen van Married at First Sight eindigt met een paar stellen die ervoor kiezen om bij elkaar te blijven, eindigen veel van hen uiteindelijk uit elkaar. Bovendien zijn er veel geruchten geweest dat Married at First Sight mogelijk nep zou zijn. Helaas hebben deze twee problemen de afgelopen maanden hun lelijke kop opgestoken, omdat er nieuwe geruchten zijn dat MAFS nep is en meer stellen hun eigen weg zijn gegaan.

Op het eerste gezicht getrouwde stellen die onlangs uit elkaar zijn gegaan

Wanneer mensen afstemmen om Married at First Sight te kijken, doet de show er alles aan om kijkers ervan te overtuigen dat de show helemaal over liefde gaat. De experts die de koppels matchen, gaan tenslotte maar door over waarom ze denken dat elke koppeling zal werken. Bovendien lijken de experts oprecht overstuur als de koppels uit elkaar gaan. Ondanks dat alles is het een feit dat Married at First Sight een extreem vlekkerige geschiedenis heeft als het gaat om koppels die daadwerkelijk bij elkaar blijven.

Sinds begin 2021 hebben verschillende Married at First Sight Couples er helaas de brui aan gegeven. Bennett Kirschner & Amelia Fatsi, Ryan Oubre & Clara Berghaus, evenals Bao Hoang & Zack Freeman zijn bijvoorbeeld allemaal hun eigen weg gegaan. Hoewel dat triest genoeg is, is het een ander MAFS-paar wiens uiteenvallen fans echt van streek leek te maken.

Nadat het 13e seizoen van Married at First Sight tot een einde kwam, duurde het niet lang voordat duidelijk werd dat het verre van een succes was wat betreft het voortbrengen van blijvende paren. Immers, bijna alle koppels gingen bijna onmiddellijk hun eigen weg, waardoor Jose San Miguel en Rachel Gordillo de enige hoop waren voor mensen die in liefde geloven. Helaas hoorden MAFS-fans in december 2021 dat zelfs Jose en Rachel gingen scheiden.

Waarom er nieuwe geruchten zijn dat trouwen op het eerste gezicht nep is

Helaas voor iedereen die besluit een 'reality'-show te produceren, zijn er veel mensen die het genre niet meer serieus nemen. De reden daarvoor is simpel, veel te veel 'realityshows zijn in de loop van de tijd op zijn minst gedeeltelijk nep gebleken. Om die reden zijn er vanaf het moment dat Married at First Sight debuteerde, enkele mensen geweest die aannamen dat de show onwettig was.

In februari 2022 kregen fans van Married at First Sight een nieuwe reden om te denken dat de show niet in de lift zit. De reden daarvoor is dat een onderzoek ertoe leidde dat The Daily Mail een bericht publiceerde dat zeven van de mensen die een hoofdrol speelden in Married at First Sight acteurs waren. Natuurlijk hebben acteurs ook liefde nodig in hun leven, dus dat betekende niet per se iets. Het probleem is echter dat alle ontdekte acteurs werden gefactureerd als andere banen in de show.

Voor iedereen die verder kijkt dan de krantenkoppen, is het belangrijk op te merken dat het de Australische versie van Married at First Sight is met de bovengenoemde acteurs. Daardoor heeft de onthulling over de acteurs misschien helemaal niets te maken gehad met de Amerikaanse versie van de show. In het leven zijn de dingen echter zelden zo eenvoudig.

Ten eerste is er één grote reden waarom de onthulling over Austalia's Married at First Sight in het geheim inclusief acteurs invloed heeft op de Amerikaanse versie van de show, mensen lezen de krantenkoppen uit het verleden niet. Als gevolg hiervan zullen veel mensen de kop over Married at First Sight-acteurs zien en aannemen dat het over de Amerikaanse versie van de show gaat. Ten tweede, aangezien de Amerikaanse versie van Married at First Sight een worstelaar in het eerste seizoen bevatte genaamd Jason Carrion die optreedt als Jessie Godderz, kunnen sommige mensen aannemen dat hij ook een nepper was.

Als het gaat om de Amerikaanse versie van Married at First Sight, is er nog een reden waarom sommige fans denken dat het misleidend is. Terwijl mensen die hebben deelgenomen aan de Amerikaanse versie van de show zeggen dat 'producenten geen gevechten aanmoedigen', wijzen ze erop dat de show de koppels opzettelijk in situaties plaatst om drama te veroorzaken.

Aanbevolen: