8 Sterren die geen fan zijn van hun breakout-rollen

Inhoudsopgave:

8 Sterren die geen fan zijn van hun breakout-rollen
8 Sterren die geen fan zijn van hun breakout-rollen
Anonim

Acteurs worden vaak geprezen om hun indrukwekkende vermogen om verschillende emoties uit te beelden en op het scherm te transformeren. Een factor die dit vermogen kan ondersteunen, is de chemie die ze hebben met hun costars. Voordat ze een rol boeken, moeten acteurs vaak scheikundelezingen doen met hun costars om ervoor te zorgen dat er op zijn minst wat natuurlijke chemie is voordat ze op het scherm verschijnen. Maar zelfs als acteurs een publiek met succes kunnen overtuigen dat er chemie op het scherm is, hebben ze niet altijd dezelfde nabijheid. Leighton Meester en Blake Lively waren naar verluidt nooit de beste vrienden achter de schermen, ondanks dat ze jarenlang beste vrienden speelden op Gossip Girl.

Een andere factor die acteurs kan helpen wanneer ze nieuwe personages aannemen, is zich inleven in de personages die ze spelen. Austin Butler nam onlangs de taak op zich om Elvis Presley te vertolken in de biopic van Baz Luhrmann over de overleden zanger. Om Elvis te spelen, besteedde Austin veel tijd aan het leren kennen van Elvis. In een interview met Narcity zei Austin dat hij "twee jaar lang geobsedeerd was door Elvis." Hij vervolgde: "Ik heb een geweldige tijd gehad om twee jaar met hem om te gaan." Acteurs zijn echter niet altijd de grootste fans van de personages die ze spelen. Lees verder om erachter te komen welke acteurs niet zo dol waren op hun breakout-rollen.

8 Megan Fox

In 2007 bereikte Megan Fox enorme bekendheid voor haar rol als Mikaela in Transformers. Megan heeft veel kritiek gekregen voor het delen van haar gedachten over haar tijd bij het werken aan de Transformers-films. Ze vertelde eens aan Entertainment Weekly: "Mensen weten heel goed dat dit geen film over acteren is." In een ander interview zei ze: "Wie kan niet bukken op een motorfiets? Wat deed ik dat zo speciaal was?"

7 Robert Pattinson

Ondanks het immense succes van de Twilight-franchise, is Robert Pattinson open geweest over zijn afkeer van zijn personage en de films in het algemeen. In 2011 vertelde hij aan Vanity Fair: "Het is raar om daar deel van uit te maken, om iets te vertegenwoordigen dat je niet echt leuk vindt." Hij heeft ook het leeftijdsverschil tussen Edward en Bella in twijfel getrokken en beweerde ook dat hij geen van de films vrijwillig heeft bekeken.

6 Shailene Woodley

Shailene Woodley's eerste grote rol was die van Amy Underwood in The Secret Life of The American Teenager. In een interview met Bustle onthulde Shailene dat ze aanvankelijk werd aangetrokken door het verhaal omdat het een licht wierp op de ervaringen van zwangere middelbare scholieren. Naarmate de serie vorderde, stelde ze de berichten over seks voor het huwelijk echter niet op prijs. Ze legde uit: "Er waren geloofssystemen die werden gepusht die anders waren dan de mijne."

5 Blake Lively

Blake Lively's rol als Serena van der Woodsen op Gossip Girl versterkte haar status als een begrip. Ondanks de blijvende populariteit van de Gossip Girl-franchise, was Blake niet de grootste fan van Serena. Ze vertelde Allure: "Ik zou niet trots zijn om de persoon te zijn die iemand de cocaïne gaf waardoor ze een overdosis kregen en vervolgens iemand neerschoot en met het vriendje van iemand anders sliep […] Mensen vonden het geweldig, maar het voelde altijd een beetje persoonlijk compromitterend."

4 Penn Badgley

Blake was niet de enige Gossip Girl-ster die hun karakter niet leuk vond. Voordat hij Joe Goldberg in You speelde, speelde Penn het controversiële personage Dan Humphrey in Gossip Girl. In een interview met Esquire gaf Penn toe: "Hij is de slechtste." Toen hem werd gevraagd wat Dan's "slechtste" actie was, zei hij: "Hij liet zijn zus haar maagdelijkheid verliezen. Deze verhaallijnen zijn verdraaid. Dit is gemeen."

3 Jennette McCurdy

Voormalig iCarly-ster Jennette McCurdy is de afgelopen jaren openhartig over haar ervaring als kindsterretje. In een aflevering van haar podcast Empty Inside, onthulde Jennette dat ze haar vroegere rollen "cheesy" en "gênant" vindt. Ze gaf ook toe: "Ik voel me zo onvervuld door de rollen die ik speelde." Ze is dieper ingegaan op haar tijd als kindacteur in haar memoires I'm Glad My Mom Died.

2 (De meeste) The Cast Of Glee

Hoewel Glee het begin was van de carrières van veel acteurs en artiesten, waren veel van de castleden van Glee niet verlegen over hun ergernis over de show en zelfs over hun eigen personages. Heather Morris van Brittany S. Pierce heeft aangegeven dat ze er niet van hield om te doen alsof ze 'dom' was. Op de Dating Straight-podcast gaf Kevin McHale ook toe: "Ik heb [de show] nooit gehaat. Sommige mensen deden dat. Ik was de laatste die brak, dat zal ik zeggen, buiten de cast."

1 Paul Wesley

Hoewel veel fans van Vampire Diaries vaak discussiëren over welke Salvatore-broer beter is, lijkt Paul Wesley van Stefan geen van beide te verkiezen. Op Watch What Happens Live besprak Paul aan het einde van de serie Stefans dood. Hij onthulde: "Ik was erg blij dat [Stefan] stierf en ik had hem zelfs gevraagd om te sterven. Hij deed veel slechte dingen en ik had het gevoel dat hij de dood verdiende." Hij ging verder met te zeggen: "Ik denk eerlijk gezegd dat beide broers hadden moeten sterven."

Aanbevolen: