Vrienden'-fans hebben geen idee dat een van de sterren van de show de serie bijna vroeg heeft verlaten

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans hebben geen idee dat een van de sterren van de show de serie bijna vroeg heeft verlaten
Vrienden'-fans hebben geen idee dat een van de sterren van de show de serie bijna vroeg heeft verlaten
Anonim

Zoals iedereen al weet, was Friends een enorm succes van het begin tot het einde en de sitcom is sinds het einde geliefd gebleven. Met dat in gedachten zouden de meeste mensen waarschijnlijk aannemen dat elke acteur die op enig moment deel uitmaakte van de show een buitengewoon positieve ervaring met de show had. Het lijkt tenslotte heel vreemd dat een acteur niet dolblij zou zijn om verbonden te zijn met een show die zo populair was dat er een prijs-genomineerde reünie uit voortkwam.

Helaas is de waarheid dat, hoe populair het waarschijnlijk ook zal blijven, ten minste één acteur die in Friends verscheen, als gevolg daarvan te maken kreeg met een zeer serieus drama. Bovendien zullen Friends-fans waarschijnlijk volledig geschrokken zijn dat een van de mensen die het meest met Friends geassocieerd is, niet altijd aan boord van de show was. Het blijkt immers dat ten minste van de zes kernacteurs van Friends de show eerder wilden verlaten dan ze deden.

Jennifer Aniston heeft bijna vrienden achtergelaten

In de aanloop naar de finale van Friends, die voor het eerst werd uitgezonden, namen de sterren van de show niet verwonderlijk deel aan een reeks interviews over het langverwachte televisie-evenement. Bijvoorbeeld, de dag voordat de Friends-finale werd uitgezonden, werd Jennifer Aniston geïnterviewd door Matt Lauer. Hoewel er verschillende redenen zijn waarom het interview ongelooflijk was, inclusief het feit dat Lauer om de een of andere reden aan Aniston vroeg "denk je dat je sexy bent?", was één ding dat Jennifer zei bijzonder fascinerend.

Aan het einde van het interview brengt Matt Lauer naar voren dat Jennifer Aniston Friends een seizoen eerder wil verlaten dan zij deed. "Sommige mensen hebben gezegd dat jij degene was die overtuigd moest worden om hiervoor terug te komen." Nadat Aniston had gereageerd door te vragen waar Lauer dat had gelezen, vervolgde Matt zijn onderzoekslijn."Iemand zei dat ze echt naar je toe kwamen en je niet zeker wist of je dit nog een jaar zou kunnen doen." Alle grappen terzijde, Jennifer gaf verder toe dat de geruchten waar waren, Aniston wilde dat Friends na het negende seizoen zou eindigen.

“Ja, zeker. Wat verdomme, ja. Dat ik had, weet je, ik had een paar problemen waar ik mee te maken had. Ik wilde dat het zou eindigen als mensen nog van ons hielden en we op een hoogtepunt waren. En toen voelde ik ook - voelde ik - hoeveel meer van Rachel heb ik in mij? Wat is er nog meer - wat nog meer - hoeveel verhalen zijn er nog te vertellen voor ons allemaal voordat we nu pas zielig worden?' "We wonen nog steeds tegenover elkaar in onze gedeelde slaapkamers."

Hoewel Jennifer Aniston toegaf dat Friends langer duurde dan ze wilde, had ze het nog steeds moeilijk met het einde van de geliefde sitcom. "Maar ik wil nu natuurlijk helemaal niet dat het stopt." Dat gezegd hebbende, Aniston was niet de enige die vond dat de show te lang duurde, aangezien sommige fans hebben geschreven dat Friends eerder online had moeten eindigen. Bovendien is het ook belangrijk op te merken dat als Aniston haar mannetje had gestaan en had geweigerd terug te keren voor het tiende seizoen van Friends, de show vrijwel zeker niet zou zijn doorgegaan zonder haar.

Jennifer Aniston's andere motivatie in het leven

Tijdens een gesprek met Matt Lauer in het bovengenoemde interview, maakte Jennifer Aniston duidelijk dat ze geloofde dat het tijd was voor de hoofdpersonen van Friends om verder te gaan met hun leven. Gezien het feit dat die personages allemaal zo afhankelijk waren geweest gedurende het tienjarige seizoen van de show, is het heel moeilijk om te beweren dat Aniston ongelijk had in die overtuiging. Dat gezegd hebbende, terugkijkend op de carrière van Aniston in de tijd dat ze overwoog om het tiende seizoen van Friends af te wijzen, lijkt het er zeker op dat iets anders Jennifer ook heeft gemotiveerd.

In tegenstelling tot de andere vijf hoofdsterren van Friends, is Jennifer Aniston een van de grootste filmsterren van haar generatie geworden. Bovendien kwam haar filmcarrière echt van de grond op het moment dat Aniston moest beslissen of ze zou terugkeren voor het laatste seizoen van Friends. Tegen die tijd was Aniston immers al verschenen in films als Office Space en een van haar meest geprezen films, The Good Girl. Bovendien speelde Aniston in hetzelfde jaar dat Friends' negende seizoen werd uitgezonden in Bruce Almighty.

Natuurlijk heeft het verlaten van een hitshow als Friends om aan een filmcarrière te werken een averechts effect gehad op een lange lijst met acteurs. Gelukkig voor Aniston en haar miljoenen fans, is Jennifer een zeer populaire en succesvolle filmster gebleven sinds Friends eindigde. Desondanks is er nog steeds geen manier voor gewone Friends-fans om te weten of haar verlangen om een filmster te worden een rol heeft gespeeld bij het motiveren van Anistons wens om Friends te beëindigen.

Aanbevolen: