8 Sterren die er geen spijt van hebben Disney te verlaten

Inhoudsopgave:

8 Sterren die er geen spijt van hebben Disney te verlaten
8 Sterren die er geen spijt van hebben Disney te verlaten
Anonim

Disney heeft zeker sterren gepompt, maar dat betekent niet dat iedereen genoten heeft van hun tijd op het kid-kanaal. Disney Channel heeft veel getalenteerde acteurs in de schijnwerpers gebracht, elk van hen is een ster op zich. Kinderen over de hele wereld groeien op met het kijken naar televisieprogramma's zoals That's So Raven en Hannah Montana, en de persona die Disney op zijn sterren drijft is niets anders dan vreugde en onschuld.

Acteurs en actrices die zijn vertrokken, hebben echter gezegd dat de hoofdrol op Disney Channel niet is wat het lijkt. Jonge sterren worden van de ene op de andere dag in rolmodellen veranderd, wat veel druk kan zijn en niet altijd goed afloopt. Veel sterren hebben er geen spijt van dat ze Disney hebben verlaten en hebben het sinds hun vertrek zelfs beter gedaan in hun carrière. Hier zijn acht sterren die er geen spijt van hebben dat ze zijn vertrokken.

8 Dove Cameron bracht nummer 'Boyfriend' uit

Dove Cameron speelde in twee franchises voor Disney Channel. Ze speelde zowel Liv als Maddie in de show Liv and Maddie van 2013 tot 2017. Cameron speelde ook de hoofdrol in de originele Disney Channel-film Descendants and its sequels, die het verhaal vertelt van de kinderen van verschillende Disney-schurken. Cameron ontmoette haar ex-vriend op de set van de filmfranchise.

Cameron begon afstand te nemen van Disney nadat de derde Descendants-film in 2019 was uitgebracht om op de juiste manier muziek na te streven. Hoewel ze is teruggekeerd voor kleine rollen met stemacteurs, heeft Cameron groot succes gevonden buiten Disney. Ze heeft veel muziek uitgebracht, met name 'Boyfriend' en 'LazyBaby.'

7 Sabrina Carpenter schittert in Alice In Wonderland van Netflix

Sabrina Carpenter is druk bezig geweest sinds haar dagen op Disney Channel's Girl Meets World, een reboot van Boy Meets World. Ze speelde in veel grote filmproducties, waaronder The Hate U Give, Tall Girl en Work It. Netflix heeft aangekondigd dat Carpenter hun cast zal leiden van de musical Alice, gebaseerd op Alice In Wonderland. Carpenter heeft ook een opmerkelijke muziekcarrière met nummers als 'Skinny Dipping' en 'Waarom'.

Carpenter kwam in de problemen met een andere Disney-ster, Olivia Rodrigo. Fans speculeerden of Carpenter Rodrigo's vriend had gestolen, en eerlijk gezegd was de hele beproeving een complete puinhoop.

6 Olivia Rodrigo is een muzieksensatie

Over Olivia Rodrigo gesproken, ze doet zelf een stapje terug van Disney. Hoewel ze nog niet heeft aangekondigd dat ze Disney volledig verlaat, is ze geen vaste klant in seizoen drie van haar show High School Musical: The Musical: The Series. Ze speelde in de show nadat ze het Bizaardvark van Disney Channel had verlaten, en haar carrière is van de grond gekomen.

Rodrigo werd genomineerd voor meerdere Grammy's voor haar debuutalbum Sour. 'Driver's License' was een wereldwijd succes en Rodrigo toert momenteel voor het album. Fans verwachten grote dingen van Rodrigo en hopen dat ze succes zal blijven vinden zonder de beperkingen van Disney.

5 Selena Gomez keert terug naar acteren in alleen moorden in het gebouw

Selena Gomez is echt een succesverhaal van Disney Channel. Ze was in staat om te acteren in Disney's Wizards of Waverly Place zonder veel drama, behalve haar verwarrende fall-out met Demi Lovato. Sindsdien heeft Gomez naam gemaakt in de muziekindustrie met albums als Revival en Rare. Haar singles 'Same Old Love', 'Lose You to Love Me' en nog veel meer hebben het ongelooflijk goed gedaan.

Onlangs is Gomez teruggekeerd naar acteren. Ze speelt samen met Martin Short en Steve Martin in Hulu's Only Murders in the Building. De show heeft lovende kritieken gekregen en is goed ontvangen door kijkers.

4 Hilary Duff haatte haar tijd op Disney

Hilary Duff was een ster van OG Disney Channel. Haar rol van Lizzie McGuire duurde jarenlang door haar televisieshow en films. Hoewel Duff dol was op het personage, was de roem niet zo aantrekkelijk. Ze koos ervoor om afstand te nemen van de rol en Disney en zei: Ik weet niet eens of ik die persoon meer ben, en ik heb niet eens de tijd om dat uit te zoeken. Ik ben klaar. Ik geniet hier niet meer van. Ik ben niet wie ik wil zijn.”

Haar vertrek uit Disney was zeker de juiste beslissing. Duff heeft zich gericht op haar familie en projecten die haar vreugde brengen. Haar recente werk omvat de shows Younger en How I Met Your Father. Er waren gesprekken over een herstart van Lizzie McGuire, maar die zijn sindsdien geschrapt.

3 Demi Lovato worstelde met verslaving

Het is op dit moment voor niemand nieuws dat Demi Lovato een moeilijke relatie met verslaving heeft gehad. Lovato worstelt sinds 2010 met drugs en alcohol, het hoogtepunt van hun Disney-carrière als Sonny Munroe in Sonny with a Chance en Mitchie Torres in de film Camp Rock. Ze zijn teruggevallen, hebben een overdosis genomen in 2018 en hebben ervoor gekozen om hun verhaal te delen via nummers 'Sober' en 'Dancing With The Devil.'

Het weggaan uit Disney gaf Lovato de kans om nuchter te worden, en hoewel ze bleven worstelen, gedijen ze ook in de muziekindustrie. Lovato's carrière nam een hoge vlucht na het verlaten van Disney.

2 Miley Cyrus is een popster

Miley Cyrus heeft een behoorlijke transformatie ondergaan sinds haar dagen als Hannah Montana op Disney Channel. Fans van het lieve personage werden weggeblazen toen Cyrus naakt binnenkwam op een sloopkogel en toen ze op Robin Thicke danste tijdens een prijsuitreiking.

Cyrus' transformatie spreekt tot de krankzinnige regels die Disney aan hun sterren stelt. Disney wil dat elke ster te allen tijde het beeld van 'jeugd onschuld' behoudt, zelfs als de camera's niet draaien. Acteurs en actrices moeten er ook goed uitzien, wat een zeer strikte training en diëten kan betekenen. Fans vinden het geweldig om te zien hoe Cyrus zich losmaakt van deze regels en haar authentieke zelf is.

1 Zendaya won een Emmy voor Euphoria

Na het verlaten van de Disney-show Shake It Off, zocht Zendaya naar serieuzere en gedurfdere rollen. Ze werkte samen met John David Washington in het volwassen drama Malcolm & Marie. Ze leidt ook HBO's Euphoria, een verhaal over verslaving en taboe. Zendaya won de Emmy voor Outstanding Lead Actress in een dramaserie in 2020 voor haar werk aan de show.

Zendaya is ook een beetje een filmster geworden vanwege haar bijdrage aan het Marvel Cinematic Universe. Ze speelt M. J. in Spider-Man. Ze is zeker een van de grootste successen die hun start met Disney hebben gemaakt, en fans zijn dankbaar dat ze Disney heeft verlaten.

Aanbevolen: