Hoe deze rappers zichzelf hebben geannuleerd op sociale media

Inhoudsopgave:

Hoe deze rappers zichzelf hebben geannuleerd op sociale media
Hoe deze rappers zichzelf hebben geannuleerd op sociale media
Anonim

Beroemdheden zijn net als de rest van ons - nou ja, behalve hun forse bankrekeningen en glamoureuze levens. De meeste fans houden van de connectie die sociale media creëren tussen hen en hun favoriete celebs, maar deze nabijheid heeft ook het potentieel om carrières te ruïneren. Beroemdheden kunnen in een oogwenk van fanfavoriet naar geannuleerd worden! Terwijl sommige beroemdheden zichzelf voorgoed opzegden met één bericht op sociale media, konden anderen zichzelf verzilveren.

Zes maanden in 2021 en sommige beroemdheden zijn dit jaar al geannuleerd, sommigen van hen zijn toevallig rappers. Rappers staan er vaak om bekend grenzen te verleggen met hun teksten, soms is het goed, soms zorgt het voor controverse. Sommige rappers werden geannuleerd wegens kleine overtredingen, terwijl anderen een faux pas begingen die hun fans onvergeeflijk achtten.

10 Lil Wayne's steun aan Donald Trump heeft hem geannuleerd

Fans hadden het niet door toen rapper, Lil Wayne, steun aanbood aan de campagne van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump. Ze geloofden dat ze wisten waarom hij bevriend raakte met Donald Trump - ze speculeerden dat hij lobbyde voor gratie voor wapenbezit.

De rapper werd overal op sociale media gesleurd voor het plaatsen van een foto met Donald Trump. Sommige Twitter-fans verklaarden Lil Wayne geannuleerd.

9 Lil Mama werd geannuleerd voordat het ook maar iets was

Voordat iemand zelfs maar wist wat annulatiecultuur was, werd Lil Mama geslagen met de meedogenloze hamer van annulatiecultuur. Het begon allemaal met een VMA-incident waarbij Lil Mama het optreden van Jay-Z en Alicia Keys onderbrak. Ondanks pogingen om onze excuses aan te bieden aan de megasterren, fans, zijn we klaar met Lil Mama.

Het incident was schijnbaar het begin van de zelfmoord van de rapper, pogingen om een comeback te maken leken de ster alleen maar meer terugslag te geven.

8 Latto werd beschuldigd van colorisme

Latto
Latto

Ondanks dat fans haar uitriepen omdat ze ervoor koos om de naam Mulatto te dragen, verdedigde de rapper haar keuze om dit te doen. Ze veranderde uiteindelijk de aanstootgevende naam na de terugslag. Mulat is een verouderde denigrerende term die wordt gebruikt om te verwijzen naar individuen van gemengd ras van Afrikaanse en Europese afkomst.

Maar waardoor ze werd geannuleerd, noemde ze haar vriend met een donkere huidskleur voor de grap een 'orang-oetan', in een Instagram-video. Fans vonden hier geen humor in en beschuldigden haar van colorisme.

7 Gen Z TikTok-gebruikers lanceerden een campagne om Eminem te annuleren

Eminem staat bekend om controversiële teksten en het verleggen van de grens van wat acceptabel wordt geacht en wat niet. Zijn vaak problematische teksten hebben in de loop der jaren verschillende beroemdheden en fans verloot, de rapper lijkt onaangedaan door de klachten en reacties die hij ontvangt.

Gen Z TikTok-gebruikers zijn niet blij met sommige teksten over zijn samenwerking met Rihanna, "Love the Way You Lie." Ze lanceerden een campagne om de rapper te annuleren. Terwijl legioenen van zijn fans hem bijstonden en de TikTokers uitdaagden om de rapper af te zeggen.

6 Twitter annuleerde Cardi B vanwege valse beschuldigingen van Instagram-account

Cardi B's ranzige muziek en schrale outfits hebben sommige mensen in de loop der jaren in het verkeerde keelgat geschoten, terwijl ze ook haar fans heeft gewonnen. Ze staat erom bekend muziek te maken die een statement maakt, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt.

Verrassend voor sommigen, is het niet haar muziek die Cardi op Twitter heeft geannuleerd. Het waren beschuldigingen van een "nep Instagram"-account, dat de rapper zou gebruiken om aanstootgevende inhoud te delen en andere rappers voor de gek te houden.

5 Lil Nas X is twee keer geannuleerd

Eerst werd hij geannuleerd omdat hij naar verluidt achter een oud Nicki Minaj Twitter-fanaccount zat dat achter verschillende islamofobe tweets zat. Het mediateam van de zanger/rapper weerlegde deze beweringen, ondanks het feit dat fans screenshots aanleverden die het tegendeel bewezen.

Lil Nas bevond zich onlangs in meer controverse, de muziekvideo van zijn nummer "MONTERO (Call Me By Your Name)", beeldde de rapper af die afdaalde in de hel en een volwassen dans voor de duivel uitvoerde. Hij ontwierp ook een "niet-geautoriseerde "Satan" -versie van de Nike Air Max 97s."

4 Doja Cat werd geannuleerd wegens vermeend racisme en homofobie

"Say So"-rapper, Doja Cat werd geannuleerd en beschuldigd van homofobie nadat een oude Tweet waarin ze het woord 'ft' gebruikte weer naar boven kwam. De ster bracht later een verontschuldiging uit waarin ze haar gebruik van het woord verdedigde, fans beschouwden de verontschuldiging als onoprecht en niet verontschuldigend.

Doja werd ook het onderwerp van een nieuwe annulering nadat een video van haar deelname aan racistische chatrooms op sociale media was gedeeld. Hoewel deze bewering werd weerlegd en Doja werd geannuleerd wegens beschuldigingen van racisme, maar blijft geannuleerd vanwege de homofobe tweets.

3 Kodak Black werd geannuleerd wegens het niet respecteren van Lauren London

Kodak Black werd geannuleerd nadat hij een video op zijn Instagram-account had geplaatst waarin hij zei dat hij wijlen rapper, Nipsey Hussle's vriendin Lauren London, een jaar de tijd zou geven om te rouwen, voordat hij haar zou achtervolgen.

Per CNN, de video bevatte Kodak die zei: "Ze zou hier een hele weduwe zijn. Ik zal de beste man zijn die ik voor haar kan zijn. Ik probeer niet op haar te schieten. Ik zeg, luister. Ik geef haar een heel jaar. Ze heeft misschien een heel jaar nodig om te huilen en voor hem te en"

2 Door de oude tweets van JT van City Girls werd ze bijna geannuleerd

JT maakt deel uit van de vrouwelijke rapgroep City Girls, de populariteit van de groep schoot omhoog nadat ze te horen waren op Drake's nummer 'In My Feelings'. Maar JT haalde de krantenkoppen om de verkeerde redenen toen problematische oude tweets opdoken. Twitter probeerde annuleer de rapper die zich verontschuldigde voor de onsmakelijke tweets.

De rapper verwijderde haar geverifieerde Twitter-account nadat ze werd geroepen omdat ze zogenaamd een fan had geblokkeerd. De fan, die beweert dat ze kanker heeft, nam contact op met JT, die haar tweets negeerde. Ze heeft later haar geverifieerde Twitter-account teruggevorderd.

1 B. Simone is meerdere keren om verschillende redenen geannuleerd

Wild 'N' Out-ster, B. Simone, werd opgeroepen en geannuleerd voor het doen van uitspraken over de Black Lives Matter-beweging die fans als problematisch beschouwden. Dit was na de dood van George Floyd, maar dat is niet alles. De komiek en rapper werd ook geannuleerd omdat ze zei dat ze niet uitgaat met mannen die 9-5 banen hebben.

Controverse lijkt de ster te volgen, haar boek, "Baby Girl: Manifest The Life You Want", zou naar verluidt geplagieerd materiaal bevatten.

Aanbevolen: