Deze 8 beroemdheden hebben zichzelf succesvol gerebrand

Inhoudsopgave:

Deze 8 beroemdheden hebben zichzelf succesvol gerebrand
Deze 8 beroemdheden hebben zichzelf succesvol gerebrand
Anonim

Net als iedereen moeten beroemdheden de lange reis maken om zichzelf te vinden. Ook maken ze, net als iedereen, onderweg fouten. Dit betekent dat beroemdheden vaak van uiterlijk veranderen, en zelfs hun carrière volledig als ze ontdekken wie ze werkelijk zijn. Deze reis is vooral gevaarlijk omdat ze onder toezicht van het publiek staan. Veel beroemdheden, of het nu muzikanten of acteurs zijn, beginnen hun carrière vaak jong. Dit laat de deur open voor veel veranderingen tijdens hun carrière. Welke beroemdheden veranderden van richting in hun carrière? Hier zijn enkele sterren die zichzelf volledig hebben hernoemd en het daardoor uiteindelijk beter hebben gedaan.

8 Jessica Alba

De carrière van deze beroemdheid had een heel sterke start met rollen in films als Honey, Into the Blue en Sin City. Ze was bekend en geliefd in Hollywood. Helaas werd ze vooral gewaardeerd vanwege haar uiterlijk en fysieke verschijning. Dit leidde tot een succesvolle rebranding die de manier veranderde waarop iedereen haar ziet. Ze begon haar eigen succesvolle bedrijf, The Honest Company, en veranderde zichzelf in een geweldige zakenvrouw.

7 Sienna Miller

Omdat ze een tijdje een romantische relatie had met Jude Law, was deze actrice bekend in roddelbladen. Haar affaire met B althazar Getty werd zelfs gepubliceerd. Het leek erop dat Miller nooit zou kunnen ontsnappen aan het drama en de spot van de showbusiness. Ze maakte echter gedurfde stappen die leidden tot een succesvolle rebranding. Ze besloot een tijdje uit de schijnwerpers te treden om zichzelf te vinden, en dat deed ze zeker. Ze kwam terug van haar pauze en kreeg vele succesvolle en bekende acteerrollen.

6 Christina Aguilera

Iedereen weet dat deze krachtige zangeres een aantal veranderingen in haar carrière heeft aangebracht. Ze begon als een superpopster en had liedjes als Candyman op ieders radio. Toen veranderde ze naar een meer edgy esthetiek en noemde zichzelf "Xtina". Nu heeft ze een nieuwe naam gekregen voor wat misschien wel de laatste keer is voor een klassieke en authentieke look. Ze heeft toegestaan dat haar uiterlijk een achterbank werd voor haar prestaties en het geluid van haar stem.

5 Kristen Stewart

Kristen Stewart verloofd
Kristen Stewart verloofd

Deze actrice vond enorm succes in haar debuutrollen zoals die van Bella in de Twilight Series. Ze werd echter bijna volledig buitengesloten van Hollywood na een affaire die ze had tijdens de opnames van Sneeuwwitje en de jager. Dit schandaal dwong haar om zichzelf te evalueren en uiteindelijk een nieuwe naam te geven. Ze kwam terug en kreeg rollen waar critici enthousiast over waren, en is sindsdien succesvol geweest.

4 Miley Cyrus

Deze Amerikaanse zangeres heeft vele malen een rebranding ondergaan. Haar debuut als Hannah Montana was succesvol, maar ze is er overheen gegroeid. Dit leidde tot de typische "Disney Star Rebellion" toen ze een meer ordinair personage aannam. Na het huwelijk (en een scheiding) werd Miley echter gedwongen zichzelf te vinden. En iedereen kan zien dat ze eindelijk in haar element is. Haar stem is zo volwassen geworden en ze bloeit op als een nieuwe rockster die een nieuwe naam heeft gekregen.

3 Matthew McConaughey

Deze dromerige acteur maakte zijn naam beroemd in Hollywood door in zoveel mogelijk romcoms te spelen. Hij voelde zich echter niet vervuld door zijn romantische rollen. Voor hem voelden ze oppervlakkig, en ze deden hem vergeten wie hij werkelijk is. Hij stapte uit de romantische komediefilms en begon serieuzere acteerrollen op zich te nemen, zoals in Dallas Buyers Club. Dit leidde tot een van zijn beroemdste en meest succesvolle rollen aller tijden in Interstellar. Hij maakte er een doel van om uit zijn schulp te kruipen, en dat is hem zeker gelukt.

2 Taylor Swift

Deze zangeres en songwriter maakte voor het eerst naam in de muziekindustrie als countryzangeres. Naarmate zij en haar stem volwassener werden, veranderde ze echter van naam tot de popster die we haar vandaag kennen. Deze rebranding was zo succesvol dat ze alleen al in 2021 meer dan 2,4 miljoen platen verkocht. Ze heeft haar element gevonden door haar rebranding en we zullen hierdoor geweldige dingen van haar blijven zien.

1 Brittany Spears

bretagne spears concert montreal uitvoering
bretagne spears concert montreal uitvoering

Deze popster heeft een van de beroemdste rebrands aller tijden. Het is een heel lange reis geweest voor Bretagne sinds haar Mickey Mouse Club-dagen. Ze had verschillende openbare vertoningen van "gek" die haar als artiest in diskrediet brachten en haar veel fans verloor. Ze maakte echter zo'n succesvolle comeback, dat ze zelfs anderen leert hoe ze terug kunnen komen en rebranden. Niemand zal haar inzinking ooit vergeten, maar ze maakte haar rebranding ook onvergetelijk.

Aanbevolen: