Deze beroemdheden hebben berichten op sociale media verwijderd te midden van controverse

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben berichten op sociale media verwijderd te midden van controverse
Deze beroemdheden hebben berichten op sociale media verwijderd te midden van controverse
Anonim

Oh, social media Waar moet je niet van houden, toch? Van Instagram tot TikTok, het prachtige digitale voertuig dat sociale media is, heeft het leven niet alleen interessanter gemaakt, maar is ook een geweldige manier gebleken om te communiceren en je eigen persoonlijke boodschap te verspreiden. Iedereen, van doorsnee werkende mensen tot rijke beroemdheden, komen naar hun favoriete sociale media om wat kennis te laten vallen of zelfs een selfie te laten zien na een inspannende training enz.

Natuurlijk zijn er gelegenheden waarbij beroemd zijn en posten op sociale media, evenals olie en water. Het is inderdaad bekend dat geselecteerde beroemdheden nogal controversiële inhoud plaatsen om het potentiële kruitvat te realiseren dat mogelijk is losgelaten en vervolgens de inhoud te verwijderen. Vandaag gaan we een kijkje nemen bij enkele van de beroemdheden die berichten en zelfs accounts hebben verwijderd vanwege controversiële inhoud. Laten we dit werk gaan doen.

8 Alec Baldwin

Zeggen dat Alec Baldwin betere dagen heeft gekend, zou een understatement zijn. Het incident met de tragische dood van Halyna Hutchins, om nog maar te zwijgen van het feit dat zijn peuter in het ziekenhuis ligt, is zeker zo stressvol als je zou denken. Het vermijden van controverse staat ongetwijfeld voorop in de geest van The Hunt For Red October-ster. Het is dus logisch dat Baldwin naar verluidt een foto van zichzelf van zijn Instagram heeft verwijderd nadat Hutchins op de set dood wasDe foto was van hemzelf op de set van de film Rust. De film waarin Hutchins haar leven verloor.

7 Liam Payne

Herinner je je One Direction nog? De Britse popband die voor het grootste deel een relatief gezond imago had? Nou, Liam Payne besloot dat beeld in te ruilen voor een minder gezonde esthetiek. De nieuwe afbeelding van de zangeres was volledig te zien op een nu verwijderde Instagram-foto, die vergezeld ging van deze oh, zo slimme boodschap: Je kunt alleen een jetlag krijgen van een jet. De rest van jullie heeft een vliegtuigvertraging.' Het volstaat te zeggen dat er een terugslag volgde.

6 Conor McGregor

Hier is een naam die de laatste tijd niet in het nieuws is geweest. Oh, de gekke capriolen en bedrog waarin de voormalige wereldkampioen twee gewichten zich bevond. Van de miljoenen die de jager heeft uitgegeven aan auto's, horloges en andere buitenissig extravagante dingen tot de buitensporige posts op sociale media, Conor McGregor is nooit iemand geweest die zijn mening niet uitsprak. Ja, daarover… dat is niet altijd een goede zaak, zoals de Ierse prijsvechter ontdekte toen hij besloot om een afbeelding te plaatsen van de toenmalige rivaal en voormalig ongeslagen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov's vrouw, bellend haar 'Een handdoek' alleen om het bericht kort daarna te verwijderen. Misschien kan je de Proper Twelve de volgende keer laten liggen als je je verveelt om 3 uur 's nachts met je mobiel in je hand, hè? Slainte.

5 Ashton Kutcher

Als het op controverse aankomt, is Ashton Kutcher erin geslaagd relatief schoon te blijven. Op een dag pakte hij zijn mobieltje op en besloot de streak te beëindigen met een "snarky" Tweet over zijn ex-vrouw Demi Moore. De streak blijft echter bestaan, toen de Two and a Half Men-ster tot bezinning kwam en de Tweet verwijderde voordat hij hem ooit verstuurde "Ik stond op het punt op de knop te drukken van een echt snauwende tweet. Toen zag ik mijn zoon, dochter en vrouw en ik heb het verwijderd." Kutcher tweette. Goed van u, meneer Kutcher.

4 Cardi B

Cardi B is geen onbekende in controverse (WAP iemand?) en heeft schijnbaar geen last van enige terugslag die op haar pad komt. Echter, te midden van een controversieel besluit om de Grammy Awards 2022 niet bij te wonen en de reacties van woedende fans, besloot de zangeres van "Please Me" al haar sociale-media-accounts te verwijderen. Ze deed het echter wel stuur nog een laatste niet-zo-aangename Tweet gericht aan die woedende fans voordat ze haar accounts vaarwel kust. Ze is er duidelijk overheen gekomen.

3 Lindsay Lohan

Als het gaat om Lindsay Lohan, v alt er veel te bespreken betreffende verwijderde Tweets. Ok, waar te beginnen? Dus laten we beginnen met: "Wtf is Emma Stone?" en “WAAROM is iedereen zo in paniek over orkaan (ik noem het Sally) …? Stop met het projecteren van negativiteit! Denk positief en bid voor vrede.” Moet ik verder? Ten slotte besloot Lohan in 2017 al haar Instagram-berichten te verwijderen, omdat ze beweerde een 'vernieuwingsperiode' door te maken.

2 Nev Schulman

BlackGirlsRock Ik ben het er helemaal mee eens. Ze hebben ook de neiging om catfish veel te doen. Zeg het maar.'' Ja, dit was inderdaad een bericht dat door Nev Schulman de wereld in werd gestuurd. Precies daarboven met de geweldige smh-berichten aller tijden, heeft Schulman sindsdien niet alleen de dwaze post verwijderd, maar ook zijn excuses aangeboden nadat een massale reactie van de beledigende Tweet op zijn pad kwam.

1 Justin Bieber

Laten we allereerst rustig aan doen met deze man, aangezien hij momenteel met een ziekte te maken heeft. Welnu, Justin Bieber verwijderde zijn Instagram-account in 2016 (dat bleef natuurlijk niet duren) te midden van de reacties van fans vanwege zijn berichten met de geruchten (toenmalige) vriendin Sofia Richie.

Aanbevolen: