Onze 20 favoriete 'schaamteloze' personages gerangschikt door wie we zouden willen zijn

Inhoudsopgave:

Onze 20 favoriete 'schaamteloze' personages gerangschikt door wie we zouden willen zijn
Onze 20 favoriete 'schaamteloze' personages gerangschikt door wie we zouden willen zijn
Anonim

The Showtime Original Series Shameless ging in première in 2011 en werd meteen een hit. Met de disfunctionele Gallagher-clan ben je verzekerd van non-stop drama en plezier. Tien seizoenen lang hebben Frank Gallagher en zijn nageslacht ons laten lachen, huilen en hun overwinningen met hen laten vieren. Het was een geweldige rit en met het einde van Shameless na het elfde seizoen, kunnen we niet nalaten herinneringen op te halen aan al onze favoriete Shameless-momenten.

Wat Shameless zo'n succes maakt, is de zorgvuldig gekozen cast en de hilarische, maar enigszins herkenbare verhaallijnen die soms een duistere wending nemen. Elk personage op Shameless vertelt zijn eigen unieke verhaal, zorgvuldig verweven met de gekte die bijdraagt aan de algehele esthetiek van de show. Of het nu een hoofd- of bijrol is op Shameless, er zijn mensen van wie we houden en anderen die we gewoon niet kunnen uitstaan. Onze favoriete personages zijn ook geen heiligen… de meeste zijn schaamteloze schurken.

20 Debbie Gallagher maakt vreselijke levenskeuzes, maar probeert haar leven te veranderen

Debbie Gallagher's karakterontwikkeling op Shameless was pijnlijk om te zien, ze is geen sympathiek personage. Debbie's reis op Shameles s heeft haar zien veranderen van een kleptomaan manipulatief kind naar een egoïstische, onverantwoordelijke alleenstaande moeder. Het zal opwindend zijn om Debbie door het leven te zien navigeren zonder Fiona en hopelijk zichzelf te verlossen.

19 Helené Runyon heeft haar taart en eet hem ook op

Helené Runyon kreeg een slechte rap voor het zich overgeven aan een ongepaste affaire met Lip Gallagher. Ze was zijn professor en de dynamiek suggereert dat ze haar positie gebruikte om de naïeve student te lokken, maar dat is niet helemaal het geval. Toegegeven, Helené heeft problemen waar ze mee om moet gaan, maar dat maakt haar nog geen slechterik.

18 Svetlana is de rebel die we wensten dat we waren

Onpopulaire mening: Svetlana was een van de meest vermakelijke personages op Shameless. Je wilt haar haten omdat ze manipulatief en sluw is, maar je kunt niet anders dan van haar houden omdat ze een rebel is die het beste ha alt uit de hand die ze gekregen heeft. Ze is een complex personage met veel persoonlijkheid.

17 Mickey Milkovich houdt van hard

Kijken hoe de pestkop uit de buurt in het reine komt met zijn seksualiteit en een relatie aangaat die zijn vader niet goedkeurt, was zo'n cruciaal moment in de karakterontwikkeling van Mickey Milkovich. Hij leeft in zijn waarheid en dat is zo mooi om te zien. Mickey houdt van hard en vecht om bij de liefde van zijn leven te zijn.

16 Sheila is eigenzinnig en aardig

Een van de meest verbazingwekkende dingen van Shameless is dat het raakt aan psychische aandoeningen. Sheila Jackson's worsteling met agorafobie was herkenbaar. Sheila had haar eigenaardigheden en hoewel de meesten haar als de gekke dame beschouwden, was ze geestig, lief en buitengewoon aardig. Sheila was een van de beste personages op Shameless.

15 Er is nog steeds hoop voor Liam Gallagher om uit te komen… Normaal

De jongste Gallagher is ongetwijfeld de schattigste van de clan. Van alle Gallagher-kinderen heeft Liam een betere kans om… normaal te worden. Zijn karakterontwikkeling is met ingehouden adem gevolgd. Zijn toekomst ziet er echter veelbelovend uit en het had geen beter personage kunnen overkomen.

14 Sierra Morton moedigde de nuchterheid van Lip aan

Lip Gallagher heeft behoorlijk wat gebrekkige relaties gehad, en een relatie waar kijkers achter stonden, was die met Sierra Morton. Ze leek oprecht om Lip te geven en moedigde zijn nuchterheid aan. Te midden van haar worsteling met de vader van haar baby was ze een sterk steunsysteem voor de onrustige Gallagher.

13 Jimmy Lishman is misschien een leugenaar, maar hij zorgde voor Fiona

Jimmy Lishman is een laffe lafaard en hij loog zo veel dat het moeilijk is om hem aardig te vinden. Hij was gehuld in mysterie en zijn verdwijnende daden deden iedereen zich afvragen wat hij precies van plan was toen hij weg was. Het enige dat we hem niet kunnen afnemen, is dat hij echt voor Fiona zorgde… voordat het allemaal in zijn gezicht ontplofte.

12 Zorg voor een meisje dat in je gelooft zoals Mandy deed Lip

We zijn het er allemaal over eens dat Mandy Milkovich een paar losse schroeven heeft - ze reed Karen Jackson aan met haar auto en reed door alsof er niets was gebeurd. Haar obsessie met Lip Gallagher leverde minstens één positief punt op: Mandy geloofde genoeg in Lip om sollicitatiebrieven voor hem in te vullen.

11 Gus Pfender De hopeloze romanticus

Gus Pfender en Fiona Gallagher stapten binnen een week na hun ontmoeting in het huwelijksbootje. Toegegeven, het was gehaast en een vreselijke beslissing, zij het romantisch. Hij was een hopeloze romanticus die met problemen uit zijn vorige relatie omging, in de overtuiging dat Fiona de juiste vrouw voor hem was. Je kunt het hem niet kwalijk nemen dat hij een kans op liefde heeft genomen.

10 Trevor vecht voor waar hij in gelooft

Trevor werd gespeeld door transacteur Elliot Fletcher, een zet die werd toegejuicht door de transgemeenschap. Trevor was open over trans zijn en hielp niet alleen Ian, maar ook veel kijkers de gemeenschap te begrijpen. Hij was verreweg een van Ian's meest gezonde en stabiele liefdesbelangen. Hij is echter geen Mickey…

9 Frank Gallagher is vindingrijk en veerkrachtig

Frank, de patriarch van het huishouden van Gallagher, is een manipulatief laaghartig excuus van een vader. Hoewel hij het voor iedereen moeilijk maakt om hem aardig te vinden, kun je je dan ooit Shameless voorstellen zonder Franks capriolen? Kerel heeft meer levens dan een kat – hij is als een slechte uitslag die niet weggaat.

8 Mike Pratt is een perfecte heer

Net als Gus Pfender was Mike de enige andere gezonde relatie die Fiona Gallagher had met Shameless. Hij was een perfecte heer en zou Fiona de broodnodige stabiliteit hebben gegeven. Mike Pratt was een geweldige kerel, maar zoals ze zeggen … aardige jongens eindigen als laatste. Het is jammer dat zijn run op Shameless van korte duur was.

7 Nessa Chabon en Fiona Gallagher waren vriendschapsdoelen

Fiona Gallagher's leven was een geweldige achtbaanrit, van haar tumultueuze relaties tot het opvoeden van haar broers en zussen en het proberen voor hen te zorgen. Ze had zeker wat vriendinnen nodig om op te leunen en Nessa Chabon bleek een goede vriendin van Fiona te zijn toen ze die het meest nodig had.

6 Carl Gallagher zal je grappige bot kietelen

Carl's karakterontwikkeling was vermakelijk om te zien. Hij veranderde van een extreem misleide en egocentrische snotaap naar een enigszins fatsoenlijke jonge man. Hij geeft veel om zijn familie en keerde het criminele leven dat hij in eerdere seizoenen van Shameless deed, de rug toe. We hopen dat Carl iets van zichzelf gaat maken.

5 Ian Gallagher leeft het leven op zijn voorwaarden

Ian's worsteling met een bipolaire stoornis en zijn weigering om zijn toestand te accepteren en zijn medicatie in te nemen, leidden hem op een destructief pad. Ian worstelde niet alleen met zijn geestelijke gezondheid, maar hij worstelde ook met zijn seksualiteit. Ondanks zijn strijd leeft de roodharige Gallagher het leven op zijn voorwaarden en omarmt hij zijn ware zelf.

4 Kev is misschien geen idee, maar hij is behoorlijk geweldig

Kev is een mafkees, de capriolen van hem en Veronica op Shameless zijn onbetaalbaar. Toegegeven, hij heeft bijna altijd geen idee, maar dat wordt overschaduwd door zijn medeleven en zorgeloze houding. Kevin is een gezond personage, hij maakt je aan het lachen, twijfelt aan zijn domme beslissingen en wordt tegelijkertijd verliefd op hem.

3 Lip is een genie… Letterlijk

Lip was de eerste Gallagher die naar de universiteit ging en we hebben tijdens de show verschillende personages naar zijn intelligentie zien verwijzen. Lip heeft het potentieel om iets van zichzelf te maken en zijn omstandigheden te veranderen, maar kiest er altijd voor zichzelf te vernietigen. Hem zien crashen en branden was een teleurstelling. Hopelijk krijgt hij de kans om zijn leven te veranderen.

2 We willen allemaal een loyale vriend zoals Veronica Fisher

Voordat Svetlana op de foto kwam, waren er Veronica en Fiona. Het waren vriendschapsdoelen en Veronica hielp Fiona praktisch om haar broers en zussen op te voeden. De loyaliteit en steun die Veronica niet alleen aan Fiona maar aan het hele gezin van Gallagher bood, was bewonderenswaardig. Hun gevolgen in latere seizoenen hartverscheurend maken, we missen het kijken naar hun buitengewone band.

1 Fiona Gallagher is zelfopofferend

Fiona hield de Gallagher's bij elkaar, ze offerde zichzelf op en zette haar familie vaak op de eerste plaats. Met een zware opvoeding en de taak om haar broers en zussen op te voeden, heeft Fiona het niet gemakkelijk gehad. Ze heeft ook niet veel geluk gehad in haar liefdesleven, aangezien Fiona's tragische leven wordt verergerd door haar affiniteit met het kiezen van mannen die haar op een pad van vernietiging leiden.

Aanbevolen: