Rangschikking van onze 15 favoriete Walking Dead-personages door wie we zouden willen zijn

Inhoudsopgave:

Rangschikking van onze 15 favoriete Walking Dead-personages door wie we zouden willen zijn
Rangschikking van onze 15 favoriete Walking Dead-personages door wie we zouden willen zijn
Anonim

Een tv-programma dat het eerste seizoen voorbij is, is een lovenswaardige prestatie. Een tv-show die nog steeds sterk is in zijn tiende seizoen is meer dan opmerkelijk. Gebaseerd op het langlopende en veelgeprezen stripboek met dezelfde naam, is The Walking Dead een fantastisch verhaal dat groepen overlevenden volgt terwijl ze vechten om in leven te blijven na een zombie-apocalyps.

De show heeft nog nooit klappen gehad met het geweld dat volgt uit de onophoudelijke dreiging van zombie/walker-aanvallen, en als zodanig is er de afgelopen tien jaar een draaideur met personages om de wereld te vullen van TWD. Sinds het begin heeft een enorm eclectische groep personages de hoofdrol gespeeld en ondersteunende rollen bekleed in de show, waarbij verschillende personages door enorme bogen gaan en iconische rollen creëren, van wie we velen graag in de schoenen van zouden stappen.

15 15. Merle Dixon is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden

merle the walking dead
merle the walking dead

Een vroege tegenstander van onze groep overlevenden, de broer van Daryl Dixon was op zijn zachtst gezegd een verdeeldheid zaaiende figuur. Aan de randen was hij ruwer dan schuurpapier, wat hem een moeilijk en minder gastvrij lid van Ricks groep maakte. Merle kon zich echter zeker altijd staande houden - een belangrijke eigenschap voor een wereld met of zonder een constante dreiging van walker-aanvallen.

14 14. Hershel Greene heeft praktische landbouwvaardigheden

hershel de wandelende doden
hershel de wandelende doden

Hershel is het soort kalmerende aanwezigheid dat allesbehalve een noodzaak is in een einde-van-de-wereld-scenario. Hij was door en door een familieman met een meditatief maar sterk gevoel van zijn, iemand die zichzelf en anderen aanspreekt. Bovendien weet hij hoe hij moet boeren, wat altijd een handige vaardigheid is om te hebben.

13 13. Sasha Williams snipt de competitie

sasha de wandelende dood
sasha de wandelende dood

Sasha heeft in de loop van haar TWD-leven een behoorlijke boog doorgemaakt. Hoewel ze een beetje jojo met haar loyaliteit aan de goeden en de slechten, was Sasha altijd een sterke aanwezigheid en goedbedoeld. Ze bleef altijd bij haar familie, wat een bewonderenswaardige eigenschap is, en bovendien was ze de sluipschutter van de groep, wat haar gewoon geweldig maakt.

12 12. Paul "Jezus" Rovia heeft het allemaal

Jezus de wandelende doden
Jezus de wandelende doden

Paul, of Jezus zoals hij beter bekend staat, was geweldig aanwezig op TWD. Hij was een hippie-dippy type dat meer dan zijn mannetje kon staan - een winnende combinatie in ieders boek. Jezus omhelsde het leven in harmonie met elkaar, maar toen het erop aankwam / wandelaars probeerden je gezicht af te bijten, toonde Jezus ook zijn uitzonderlijke gevechtsvaardigheden en vermogen om te overleven.

11 11. Morgan Jones is nog niet klaar met overleven

Morgan uit The Walking Dead
Morgan uit The Walking Dead

Een van de meest interessante TWD-personages (en later ook Fear the Walking Dead), Morgan is een volledig herkenbaar personage dat belangrijke bogen heeft doorgemaakt in de vele seizoenen van de show. Hij was vaak een reden voor Rick om naar te luisteren, zelfs toen hij worstelde om de dood van zijn vrouw te overwinnen, en vervolgens zijn zoon door toedoen van zijn ondode vrouw. Je weet wat het is.

10 10. Koning Ezechiël leeft zijn beste leven

Ezechiël de wandelende doden
Ezechiël de wandelende doden

Oké, we willen natuurlijk allemaal deze man zijn… Eén, want zijn naam is verdomde koning Ezechiël, twee, kijk eens naar die dreads, drie, de man heeft een tijger als huisdier (nee, dat heeft hij niet ga door Joe Exotic), en, ten vierde, hij was door en door een geboren leider! Waar schrijven we ons in om deze man in het volgende leven te zijn?

9 9. Carol Peletier is nog nooit zo goed geweest

carol de wandelende doden
carol de wandelende doden

Carol heeft even nodig gehad om haar plek in de wereld van TWD te vinden. Ze was een beetje vervelend in de vroege seizoenen van de show, omdat de schrijvers moeite hadden om haar als een meeslepend personage te schrijven. Sindsdien is ze echter een steunpilaar geworden en een van de weinige overgebleven personages uit de originele cast van de show. Het feit dat ze zo'n formidabele 'heldenreis' heeft gemaakt, maakt haar een persoon om naar te streven.

8 8. Carl Grimes kwam uiteindelijk tot zijn recht

Carl uit The Walking Dead
Carl uit The Walking Dead

Carl had een aantal zwakkere seizoenen waarin hij een beetje een cringey-personage was (niet anders dan veel andere personages in de show). Carl kwam uiteindelijk echter tot zijn recht en volgde aanwijzingen van zijn vader om een sterke leider en formidabele vechter te worden - allemaal lovenswaardig gezien het feit dat hij de apocalyps begon als een klein kind.

7 7. Tyreese Williams kan zelfs wandelaars intimideren

Tyreese uit The Walking Dead
Tyreese uit The Walking Dead

Tyreese, een vroege toevoeging aan Rick's oorspronkelijke overlevende familie, ziet er misschien groot en intimiderend uit (wat hij was …), maar hij was door en door een goede kerel. Hij was in staat om Rick ter verantwoording te roepen, en dwaalde een beetje van de goede kant af, maar uiteindelijk droeg zijn goede aard hem tot het einde. Plus, goede god, zou hij wat echte schade kunnen aanrichten met die hamer van hem.

6 6. Maggie Greene is medelevend en gevaarlijk

Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead
Lauren Cohan als Maggie Greene in The Walking Dead

Maggie is vanaf het begin altijd een van de sterkste vrouwelijke personages geweest, waardoor ze een klassieke favoriet bij fans is. Als dochter van Hershel en echtgenote van Glenn heeft Maggie haar misschien een goed hart gegeven, maar Maggie kan fel zijn, wat haar tot een sterke leider op zich heeft gemaakt, evenals een loyale en slimme bondgenoot van Rick en de anderen.

5 5. Negan klaart de klus

Afbeelding
Afbeelding

Negan is een opwindende kerel. Natuurlijk, hij is nogal sadistisch en gestoord (wat we niet willen zijn), maar hij is ook een zeer capabele, tactische en sterke man die net zo goed een doorn in het oog van wandelaars is geweest als dat hij een boosaardige is geweest. tegenstander van de goeden. Plus, we hebben gezien dat Negan hart in hem heeft… het is gewoon moeilijk voor hem om aan te boren… wanneer hij de hoofden inslaat met Lucille (zijn honkbalknuppel met weerhaken).

4 4. Rick Grimes is een geboren leider

Afbeelding
Afbeelding

Tot voor kort was Rick Grimes het gezicht van TWD. Hij was vanaf het begin de ster van de show, en hij was ook jarenlang de leider van zijn groep overlevenden. Rick is echter zeer feilbaar en worstelde vaak met het leiden en zijn een sterke bron van leiderschap voor zijn vrienden en familie (waardoor hij een geweldige bron van internetmemes is …). Maar Rick zette altijd door, vocht de goede strijd en gaf nooit op, waardoor hij iemand was naar wie we allemaal opkijken.

3 3. Glenn Rhee is de ideale man

Glenn uit The Walking Dead
Glenn uit The Walking Dead

Oh, Glenn… zelfs nu zijn we allemaal nog aan het bijkomen van het verlies van jou. Glenn was die allround aardige vent met wie iedereen vrienden wilde zijn - vandaar dat hij bij Maggie terechtkwam en met zulke loyale vrienden om hem heen. Het kostte Glenn een tijdje om te acclimatiseren en harder te worden voor de zombie-apocalyps, maar we waren vindingrijk en in staat om vanaf het begin alleen te overleven. We zullen je dit nooit vergeven, Negan.

2 2. Michonne laat overleven er makkelijk uitzien

michonne de wandelende doden
michonne de wandelende doden

Michonne is de perfecte illustratie van een sterk vrouwelijk karakter. Ze begon misschien een beetje nors en niet zo knuffelig als Rick's groepsgenoten, maar je kunt het haar echt niet kwalijk nemen - ze probeerde het einde van de wereld te overleven en ze had zelf een behoorlijk traumatische beproeving doorgemaakt. Ze is als de nobele ninjastrijder van TWD, met haar samoeraizwaard altijd bij de hand.

1 Daryl Dixon doet het het beste

daryl de wandelende dood
daryl de wandelende dood

Daryl heeft misschien wel de grootste karakterverandering doorgemaakt gedurende de vele seizoenen van TWD. Zelfs vanaf het begin stond hij altijd een paar stappen boven zijn walgelijke broer, Merle. Daryl was echter lange tijd een eenling (een gevaarlijke zelfs), en het is pas een tijdje geleden dat zijn vriendelijke hart begon te schijnen, harten smelten terwijl hij nog steeds eindeloos tegen zijn kont schopte.

Aanbevolen: