Ben Stiller heeft nog steeds last van het verliezen van mijn neef Vinny en we geven hem niet de schuld

Inhoudsopgave:

Ben Stiller heeft nog steeds last van het verliezen van mijn neef Vinny en we geven hem niet de schuld
Ben Stiller heeft nog steeds last van het verliezen van mijn neef Vinny en we geven hem niet de schuld
Anonim

Degenen die het geluk hebben om het in Hollywood te maken, zullen onvermijdelijk een project moeten missen. Katie Holmes, bijvoorbeeld, miste Netflix's Orange is the New Black, terwijl Tim Curry bijna de Joker uitsprak voor de mensen bij DC.

Ben Stiller heeft dankzij zijn succes in entertainment ook een aantal interessante projecten gemist. Sterker nog, de acteur vertelde onlangs over een film uit de jaren 90 die hij heeft gemist, en dat was allemaal te danken aan een vreselijke auditie.

Laten we eens luisteren naar wat Stiller te zeggen had over het mislopen van een komische klassieker.

Ben Stiller blijft schitteren

Ben Stiller is een populaire artiest die al veel langer betrokken is bij de entertainmentindustrie dan mensen zich realiseren. De getalenteerde Stiller, die uit een familie van artiesten komt, kon in de jaren negentig naam maken en daarna bracht hij de zaken echt naar een ander niveau.

Stiller gebruikte zijn tijd in The Ben Stiller Show om te bewijzen dat hij een capabele artiest en schrijver was. Hoewel de serie nauwelijks een groot succes was, was het een kritische lieveling.

"De Ben Stiller Show was een show voor mensen die niet alleen van lachen hielden, maar ook van komedie hielden. Het was voor mensen die komedie zagen als een heilige traditie, een belangrijke geschiedenis om te bestuderen en van te genieten, een heilige roeping en een gemoedstoestand. Het was voor comedy-nerds met de pech om in een pre-comedy geek-tijdperk aan te komen, "schrijft Rotten Tomatoes.

Vanaf dat moment zou Stiller grote dingen gaan laten gebeuren. Hij begon plotseling filmrollen zoals Reality Bites te landen, en hierdoor kon hij zijn vaardigheden aan een nog groter publiek laten zien.

Na de aflevering van There's Something About Mary uit 1998, was Stiller van de baan.

In zijn jaren en entertainment sinds het uitbreken is hij verantwoordelijk geweest voor tal van hitfilms. Hij heeft onlangs ook zijn aandacht verlegd naar regisseren en heeft mensen versteld doen staan met Severance op Apple TV+.

Zijn carrière was geweldig, maar hij miste projecten die het beter hadden kunnen maken.

Ben Stiller had wat gemiste kansen

Zoals alle succesvolle acteurs heeft Ben Stiller veel gemiste kansen waarvan hij wenste dat hij ze had kunnen benutten. Het is heel gewoon in het bedrijf, en de lijst met projecten die hij niet kreeg is behoorlijk indrukwekkend.

Een film die Stiller bijvoorbeeld miste, was Blades of Glory.

"De rol van de verslaafde, alcoholische ex-kampioen kunstschaatsen was bedoeld voor Stiller, die besloot dat het teveel leek op andere rollen die hij had gespeeld. In plaats daarvan was hij een van de producenten van de film", meldt NotStarring.

De site zelf heeft een uitgebreide lijst van bekende projecten waaraan Stiller tijdens zijn carrière had kunnen deelnemen.

Enkele andere projecten zijn Confessions of a Dangerous Mind, The TV Set, Used Guys en Charlie and the Chocolate Factory.

Stiller heeft echter geprofiteerd van andere mensen die iets goeds mislopen.

Als Steven Spielberg en Jim Carrey zich niet uit het project hadden teruggetrokken, zou Stiller nooit in Meet the Parents hebben gespeeld. Dat blijft een van zijn grootste en bekendste films, en het werd alleen mogelijk gemaakt door een gemiste kans op een andere ster.

Dit zijn niet de enige grote rollen die Stiller heeft gemist. Sterker nog, de acteur vertelde onlangs over een gemiste kans uit de jaren negentig die tot op de dag van vandaag doorgaat.

Hij heeft 'My Cousin Vinny' gemist

Dus, welke komische klassieker heeft Ben Stiller jaren geleden gemist? Blijkt dat die film niemand minder is dan My Cousin Vinny, die staat als een van de beste komedies van zijn tijd.

Stiller onthulde onlangs dat hij behoorlijk ver in het castingproces was gekomen, maar dat hij foldde toen het erop aankwam.

"Ik heb mijn derde callback voor 'My Cousin Vinny' getankt om de vriend te spelen. Het zit me nog steeds dwars. Je gaat naar binnen als acteur en je doet je ding en soms voel je je er heel goed bij en het doet gewoon niet niet werken, "zei Stiller.

Hoewel hij vele jaren later een enorm succesvolle carrière kon hebben, kunnen we nog steeds begrijpen waarom Stiller niet blij is met het feit dat hij My Cousin Vinny heeft gemist. Die film was een enorme hit, en het had veel eerder wonderen kunnen doen voor zijn carrière.

Hoewel Ben Stiller geweldige dingen had kunnen doen in My Cousin Vinny, verliepen de dingen precies zoals ze moesten, zowel voor de film als voor de toekomstige ster.

Aanbevolen: