Britney Spears-fans geven haar vriend de schuld nadat ze weer een topless foto heeft gedeeld

Britney Spears-fans geven haar vriend de schuld nadat ze weer een topless foto heeft gedeeld
Britney Spears-fans geven haar vriend de schuld nadat ze weer een topless foto heeft gedeeld
Anonim

Britney Spears trakteerde haar fans zaterdagmiddag op een nieuwe topless foto van zichzelf op Instagram.

De x-rated fotoshoot in de achtertuin zag de 39-jarige popster opkijken terwijl ze haar handen gebruikte om haar borsten te bedekken terwijl ze onder een schaduwrijke boom stond.

Ze hield zich aan de richtlijnen voor sociale media door haar bericht te censureren door twee sprankelende emoji's over haar tepels te plaatsen. Haar snap verdiende meer dan twee miljoen likes in minder dan een uur, evenals 31.000 reacties die haar prezen voor het "breken van het internet".

De zangeres "Lucky" heeft onlangs meer met haar fans gedeeld op sociale media, waaronder het voor het eerst uiten van haar grieven met familieleden te midden van haar voortdurende strijd om het conservatorschap.

Maar sommige fans hadden het gevoel dat de foto's "te veel" waren en gaven haar vriend Sam Asghari de schuld omdat hij ze zogenaamd had genomen.

"Brit voor de liefde van God, houd alsjeblieft je kleren aan, en wie deze foto's van je maakt, geeft niet om je. Wie het ook is, het is verkeerd. Ik wens haar het beste, maar dit is niet goed. Het is ziek, "schreef een persoon online.

"Ze heeft in jaren nooit suggestieve foto's als deze gedeeld. Het feit dat ze het nu doet suggereert dat er achter de schermen iets aan de hand is. Ik geef de vriend de schuld", voegde een tweede eraan toe.

"Dat vriendje…die van haar leeft…en hij wil controle over haar miljoenen.." een derde stemde in.

Minder dan 24 uur eerder deelde Britney een soortgelijke gewaagde foto van zichzelf terwijl ze dezelfde losgeknoopte Daisy Duke-short wiegde.

De moeder-van-één ging topless en duwde haar borsten tegen elkaar terwijl ze een losgeknoopte korte Daisy Duke-short droeg.

De pikante foto leek te zijn genomen vanuit de privacy van haar achtertuin in Thousand Oaks, Californië.

De 'Stronger'-zangeres pronkte met haar strakke lichaam in een klein spijkerbroekje dat werd losgeknoopt en eenmaal werd opgerold om meer van haar middenrif te onthullen. Ze staarde verleidelijk naar de camera terwijl ze haar bezittingen in haar handen hield.

Haar kenmerkende blonde haar viel langs de zijkant van haar rug terwijl ze zware oogmake-up droeg.

Fans konden een wit overhemd zien dat ze leek uit te trekken voor de snap die op de grond werd gegooid. De moeder van twee ondertitelde de afbeelding met een eenvoudige 'plant'-emoji.

Nadat Britney de foto had gepost, kreeg het bijna 2 miljoen likes - met Paris Hilton als commentaar: "Dat is hot."

Maar sommige fans waren van mening dat haar berichten ongepast waren vanwege haar voortdurende conservatieve zaak.

"Deze berichten die ze plaatst helpen haar zaak niet", schreef iemand online.

"Ze neukt zichzelf echt hoe ze verwacht te winnen door deze gekke stunts uit te voeren die bewijzen dat haar vader gelijk heeft over haar mentale toestand.. Britney chill out girl," voegde een tweede eraan toe.

"Trek wat kleren aan… wat is er mis met mensen die dit soort foto's plaatsen als ze jonge kinderen hebben? Zet je schrap Britbrit!"

Maar veel fans kwamen haar verdedigen.

"Veel celebs die dezer dagen dit soort foto's plaatsen, zie niet dat ze ervoor worden opgesloten!" een commentaar gelezen.

Aanbevolen: