Tom Holland stopt met sociale media

Inhoudsopgave:

Tom Holland stopt met sociale media
Tom Holland stopt met sociale media
Anonim

Beroemdheden willen nu steeds vaker de controle over hun openbare leven overnemen. En vaker wel dan niet, omvat dat ook het beperken van hun tijd op sociale media. Een paar dagen geleden sloot Tom Holland zich bij die trend aan. Hij kondigde aan zijn fans aan dat ze geen berichten meer van hem moesten verwachten omdat hij alle sociale media-apps aan het verwijderen was.

Er waren waarschijnlijk verschillende redenen die de Spider-Man-ster ertoe brachten deze beslissing te nemen, maar dit zijn de redenen waarover we te weten zijn gekomen.

Tom Holland vond sociale media slecht voor zijn geestelijke gezondheid

Acteurs en beroemdheden in het algemeen hebben normaal gesproken niet veel keuze over hun blootstelling op sociale media. Ze hebben hoogstens een team dat hun rekeningen voor hen beheert, maar vroeg of laat komen ze erachter waar het over gaat. En dat was te veel voor Tom Holland. Er zijn altijd veel mensen die commentaar geven op alles wat hij doet. Om deze reden besloot de acteur volledig te stoppen met sociale media, omdat het zijn geestelijke gezondheid verpestte. Misschien is het tijdelijk, maar voorlopig wil Tom niets met zijn rekeningen te maken hebben.

"Ik raak verstrikt en ik draai als ik online dingen over mezelf lees, en uiteindelijk is het erg schadelijk voor mijn mentale toestand, dus besloot ik een stap terug te doen en de app te verwijderen", legde hij uit in een video, het laatste wat hij op zijn Instagram plaatste. Hij promootte ook een app voor geestelijke gezondheid die hij ondersteunt met zijn stichting The Brothers Trust. "Er rust een vreselijk stigma op geestelijke gezondheid en ik weet dat hulp vragen en hulp zoeken niet iets is waar we ons voor moeten schamen, maar het is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dus hopelijk kunnen deze apps je eerste zijn stap om gelukkiger en gezonder te worden."

Zendaya is ook op zijn hoede voor sociale media

Zendaya en Tom Holland hebben allebei alleen te maken met veel exposure, maar sinds ze zijn gaan daten, is de interesse in wat ze doen en posten gek geworden. Zendaya van haar kant is altijd op haar hoede geweest voor sociale media en de gevolgen ervan, en heeft persoonlijk nooit veel gebruik gemaakt van een platform. Onlangs waren er geruchten op internet dat de actrice zwanger zou zijn van Tom's baby, en een dergelijke inbreuk op haar privacy maakte Zendaya woedend.

"Kijk, dit is waarom ik van Twitter blijf… Ik verzin gewoon dingen zonder reden… wekelijks," zei ze erover. Gelukkig had ze op dat moment andere dingen aan haar hoofd. "Hoe dan ook, terug naar het filmen van Challengers", zei ze aan het einde van haar korte verklaring.

Hopelijk zal deze tijd van relatieve privacy zowel Tom als Zendaya wat gemoedsrust geven.

Aanbevolen: