Hertogin Meghan Markle krijgt te maken met grote reacties op sociale media na interview met Ellen DeGeneres

Inhoudsopgave:

Hertogin Meghan Markle krijgt te maken met grote reacties op sociale media na interview met Ellen DeGeneres
Hertogin Meghan Markle krijgt te maken met grote reacties op sociale media na interview met Ellen DeGeneres
Anonim

Meghan Markle, de hertogin van Sussex, is de volgende beroemde gast op The Ellen Show, en fans van de koninklijke familie nemen het nieuws niet zo goed op.

Eerder hebben Meghan Markle en haar man prins Harry op beroemde wijze hun rol als senior werkende leden van de Britse koninklijke familie opgezegd en zijn ze naar Noord-Amerika verhuisd in de hoop hun privacy te behouden.

De voormalige actrice die hertogin werd, verscheen in de talkshow van Ellen DeGeneres, waar ze vertelde over haar ervaring om na jaren terug te zijn in een talkshow en Halloween te vieren met haar familie.

Meghan's eerste talkshow-optreden in jaren

De voormalige Suits-actrice legde uit dat ze tijdens haar acteerdagen vaak naar de Warner Bros.-studio's in Los Angeles reisde (waar de show van Ellen wordt opgenomen) om auditie te doen. Ze herinnerde zich dat ze "veel succes" werd gewenst door de bewakers en alleen naar de studio reed.

Markle had het ook over het vieren van Halloween met prins Harry voordat ze trouwden, waar ze zich verkleedden in 'bizarre' kostuums en naar een feest met een 'post-apocalyps'-thema gingen. Ze werkte in Toronto en de prins was in de stad om haar te bezoeken.

Het paar werd ook vergezeld door prins Harry's neef, prinses Eugenie, en haar man, Jack.

Meghan zag er stralend uit als altijd en onthulde dat ze besloten dit jaar thuis te blijven voor Halloween en iets speciaals voor hun kinderen te doen. Helaas waren de twee jaar oude zoon Archie en het 5 maanden oude dochtertje Lili niet geïnteresseerd in Halloween-festiviteiten of kostuums.

"Archie was misschien 5 minuten een dinosaurus", zei Markle in het interview.

Het interview heeft bewonderaars van de koninklijke familie boos gemaakt, die gefrustreerd zijn over Markle's gebruik van de titel "Duchess" en haar optredens in talkshows na het eisen van privacy.

"Ik dacht dat ze een stap opzij wilde zetten uit de wereld van de showbusiness… " deelde een persoon in de reacties.

"Ik dacht dat ze geen titels of publiciteit wilde", voegde een tweede gebruiker eraan toe.

"ZE WIL PRIVACY, MAAR KAN ER NIET UIT STAAN NIET IN DE SCHIJNWERPERS TE ZIJN", las een opmerking.

"Ze is werkloos, ze moet op de een of andere manier relevant blijven, denk ik", schreef een vierde persoon.

Het interview met Ellen komt acht maanden nadat ze met Oprah Winfrey aan tafel zat, waar ze samen met haar man, prins Harry, verscheen.

De schokkende onthullingen van het paar over de vermeende racistische behandeling van Meghan door leden van hun familie, evenals het ontnemen van de veiligheid voor haar man, maakten hun aanhangers woedend.

Aanbevolen: