Doja Cat is op zoek naar iets heel vreemds in een romantische partner

Inhoudsopgave:

Doja Cat is op zoek naar iets heel vreemds in een romantische partner
Doja Cat is op zoek naar iets heel vreemds in een romantische partner
Anonim

Vanaf het moment dat Doja Cat beroemd werd, heeft ze dingen op haar eigen unieke manier gedaan. Er zijn tenslotte niet veel popsterren die serieus genomen kunnen worden nadat ze voor het eerst viraal gingen voor een satirisch lied over koeien. Nadat Doja Cat op een zeer onwaarschijnlijke manier de muziekwereld veroverde, is ze rijk en beroemd geworden. Er zou zelfs gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Doja Cat het allemaal heeft.

Van buitenaf lijkt het vaak alsof Doja Cat een onverschrokken persoon is. Als het op haar gevoel voor mode aankomt, staat Doja Cat immers bekend als een trendsetter.

Op het moment van schrijven lijkt er één ding te zijn dat het leven van Doja Cat mist, een romantische partner. Hoewel het onduidelijk is of Doja Cat er zelfs maar om geeft om tot nu toe iemand te vinden, is haar in het verleden gevraagd wat ze zoekt in een partner. Om te zeggen dat het antwoord van Doja Cat op die vraag ongebruikelijk was, is een understatement.

Met wie is Doja Cat uitgegaan?

In deze tijd lijkt het vaak alsof vrijwel elke beroemdheid zo opgewonden is om met hun fans om te gaan dat ze de wereld binnenlaten op elk belangrijk moment in hun leven. Als dat niet lukt, als sterren niet veel over zichzelf praten in het openbaar, zijn de paparazzi en roddelbladen er om de bres te vullen. Als gevolg hiervan is er veel bekend over met wie bijna elke beroemdheid in het verleden heeft gedate.

Op het moment van schrijven is Doja Cat al enkele jaren beroemd. Met dat in gedachten en alle manieren waarop fans meer te weten komen over het persoonlijke leven van de ster, lijkt het er zeker op dat er veel bekend moet zijn over het datingleven van Doja Cat.

Ondanks dat blijkt dat er niets is bevestigd over de mensen met wie Doja Cat in het verleden is uitgegaan. Gelukkig voor fans die willen weten met wie ze in het verleden een romantische relatie heeft gehad, zijn er geruchten geweest over het datingleven van Doja Cat.

Volgens whosdatedwho.com gaat het gerucht dat Doja Cat de muzikant Jawny in 2019 en 2020 heeft gedateerd. Vanaf daar gaan de geruchten dat Doja Cat betrokken is bij de rappers Lil Dicky en French Montana, beide in 2021.

De laatste tijd zijn er geruchten geweest dat Doja Cat in 2022 betrokken zou zijn bij de YouTuber en rapper Joji. Bovenop al die mensen zijn er geruchten dat Doja Cat in 2021 met de rapper Bree Runway is uitgegaan. Terwijl Doja Kattenfans zullen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de geruchten rond haar liefdesleven, het is veel fascinerender om te leren over het kenmerk dat ze zoekt in een romantische partner.

Wat Doja Cat zoekt in een romantische partner

In 2019 werd Doja Cat geïnterviewd door Rachel Almeida van Crack Magazine. In het resulterende gesprek onthulde de rapper een aantal echt unieke dingen. Toen Doja Cat bijvoorbeeld werd gevraagd wat haar vroegste jeugdherinnering was, begon ze te praten over het vasthouden van haar moeders hand toen het verhaal een verrassende wending nam.

"Ik herinner me dat ik de hand van mijn moeder vasthield terwijl ik door het hectische New York City liep en ik was zo klein dat al die volwassen peuken me maar in mijn gezicht bleven slaan." Elders in het interview sprak Doja Cat over hoe geweldig het vinden van een broek die echt past haar geeft, een gek feest waar ze als tiener naar toe ging en haar moeder die haar betrapte terwijl ze met iemand vrijde.

Ondanks al die interessante stukjes informatie, was het meest fascinerende deel van het bovengenoemde interview toen Doja Cat werd gevraagd wat ze wil in een ideale partner. "Een hele grote neus." Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak als het gaat om wat hij fysiek aantrekkelijk vindt. Het lijkt echter heel veilig om te zeggen dat niemand had kunnen vermoeden dat Doja Cat zich aangetrokken voelt tot mensen met grote neuzen.

Natuurlijk, wanneer iemand praat over het zoeken naar iets groots in een romantische partner, zullen veel volwassenen aannemen dat hun verklaring een soort eufemisme kan zijn. Het bleek dat Doja Cat schijnbaar letterlijk was toen ze zei dat ze zich aangetrokken voelt tot mensen met grote neuzen. De rapper verklaarde immers dat ze in een ander interview iemand met een grote neus wil.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat er niets mis mee is om je aangetrokken te voelen tot iemand met een grote neus. Bovendien kunnen mensen met grote neuzen absoluut prachtig zijn. Het is echter nog steeds vreemd om op zoek te gaan naar een romantische partner met dat kenmerk boven alles. Tijdens een clip waarin ze sprak over grote neuzen, verklaarde Doja Cat schijnbaar haar aantrekkingskracht. “Ik hou van neuzen. Ik hou van grote neuzen omdat, nou ja, omdat je het leuk kunt vinden, je erop kunt zitten.'

Aanbevolen: