Op zoek naar een zustervrouw: weinig bekende feiten over de Snowdens

Inhoudsopgave:

Op zoek naar een zustervrouw: weinig bekende feiten over de Snowdens
Op zoek naar een zustervrouw: weinig bekende feiten over de Snowdens
Anonim

Het TLC-netwerk zit boordevol spannende shows waar we geen genoeg van kunnen krijgen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de zender unieke, soms controversiële onderwerpen en levensstijlen aanpakt. Deze kant-en-klare shows zoals 19 Kids and Counting en Sister Wives hebben onze interesse vastgehouden en deden ons verlangen naar meer. We konden sommige wilde en gekke regels niet geloven die de Browns of Sister Wives moesten volgen!

Het netwerk beantwoordde ons pleidooi voor intrigerende inhoud toen ze Seeking Sister Wife uitrolden. Hier delen stellen en gezinnen hun reis om een meervoudig gezinsleven te bereiken. De serie toonde allerlei families die aan deze gedeelde reis begonnen, maar één paar stal de show. Het zijn de Snowdens, en ze zijn een fascinerende bende. Hier zijn enkele minder bekende feiten over de Snowdens die zelfs de meest diehard fans waarschijnlijk niet weten.

10 Ze zijn niet religieus gemotiveerd om polygamist te zijn

Ashley Snowden en Snowden huwelijksceremonie
Ashley Snowden en Snowden huwelijksceremonie

Veel meervoudige families die ons in hun leven toelaten, vertellen hoe religie en geloofssystemen hen hebben geleid tot hun besluit om conglomeraat te leven. De familie Brown, de sterren van TLC's Sister Wives, past bijvoorbeeld het meervoudig huwelijk toe omdat hun religie hen daartoe leidt. Dit unieke geloofssysteem is slechts een weinig bekend feit over de bijzonder beroemde familie. Ter vergelijking: de Snowdens, die schitteren in Seeking Sister Wife, zoeken polygamie om andere redenen dan religie. Hierdoor vallen ze op.

9 De Snowdens zijn niet wettelijk getrouwd

Ashley en Dimitri Snowden
Ashley en Dimitri Snowden

In veel polygame families trouwt de man legaal met zijn eerste vrouw, en de vrouwen die hij neemt na de eerste vrouw zijn in spirituele zin aan hem gebonden. De Snowdens hebben een unieke verbintenis in die zin dat ze niet wettelijk getrouwd zijn. De reden dat ze ervoor kozen om hun huwelijk niet wettelijk bindend te maken, is dat noch Ashley noch Dimitri van mening waren dat een juridische verbintenis tussen hen eerlijk zou zijn voor elke vrouw die in het gezin zou komen.

8 Ze geven thuisonderwijs aan hun kinderen

De Snowdens met hun kinderen
De Snowdens met hun kinderen

De Snowdens mijden veel manieren van gewoon leven. Ze kiezen voor een meervoudig huwelijk, houden zich aan strikte voedingsregels (fans van de show zullen zich herinneren hoe tweede vrouw Vanessa haar eetgewoonten moest veranderen om te synchroniseren met de Snowdens), en ze geven thuisonderwijs aan hun kinderen. Ashley en Dimitri hebben drie kinderen en geen van hen gaat naar openbare onderwijsinstellingen.

7 De Snowdens houden van reizen

Sneeuwpoppen voor het water
Sneeuwpoppen voor het water

De Snowdens geloven dat het een kernwaarde is om hun kinderen bloot te stellen aan verschillende culturele ervaringen en vele talen, dus kiezen ze ervoor om hun kinderen niet alleen thuisonderwijs te geven, maar ze ook mee te nemen op vele wereldse avonturen. Reizen is iets dat het gezin leuk vindt en benadrukt. De Snowden-kinderen bezochten vijf verschillende landen voordat ze twee jaar oud werden. Over een voorsprong in het leven gesproken!

6 Ashley en de kinderen spreken meerdere talen

Snowden familie picknick
Snowden familie picknick

Omdat de Snowdens waarde hechten aan het omarmen van andere culturen, was het een goed idee om andere talen dan hun moedertaal Engels te leren. Ashley spreekt niet één, niet twee, maar DRIE talen vloeiend. Ze kan communiceren in het Engels, Spaans en Portugees. Ook haar kinderen omarmen tweetaligheid. De Snowden-kinderen treden momenteel in de voetsporen van hun moeder. De twee oudste kinderen beheersen al twee talen.

5 Ze zijn niet opgegroeid in een meervoudige gezinscultuur

De familie Snowden op trouwdag
De familie Snowden op trouwdag

De overgrote meerderheid van de realitysterren die we op televisie zien en die het meervoudig huwelijk praktiseren, voelen zich aangetrokken tot deze levensstijl vanwege een geloofssysteem of omdat ze zelf zijn opgegroeid in polygamie. De Snowdens vallen op omdat ze geen meervoudig gezinsgeloof praktiseren, en ze komen niet uit een gezin dat het meervoudig huwelijk praktiseerde. Ashley's moeder had zelfs een geweldige tijd met het accepteren van de levenskeuze van haar dochter.

4 Dimitri ontwerpt robots om zijn gezin te ondersteunen

Dimitri en zijn robot
Dimitri en zijn robot

Dimitri vertrouwt op een zeer unieke bezigheid om zijn vrouw, zijn drie kinderen en waarschijnlijk alle nieuwe vrouwen en kinderen die de Snowdens in de mix willen brengen, te onderhouden. Dimitri ontwerpt robots voor de kost. In 2016 creëerde en schonk hij zelfs een robot genaamd Awsm die hij schonk aan Georgia Tech University. De supercoole robot is tot op de dag van vandaag te zien op de campus. Best een geweldig optreden!

3 Hun zustervrouw Vanessa is opgestaan en heeft de clan verlaten

Op zoek naar zustervrouw, Vanessa
Op zoek naar zustervrouw, Vanessa

Het tweede seizoen van Seeking Sister Wife was best spannend. De Snowdens hebben eindelijk de derde partner van hun familie gevonden, Vanessa! Vanessa leek zo opgewonden om uitgenodigd te worden om zich bij de eclectische clan aan te sluiten. Ze was bereid om zo ongeveer alles te doen voor de liefde van Dimitri en Ashley, en haar toewijding eindigde uiteindelijk met een verbintenisceremonie. Helaas besloot Vanessa dat dit leven niets voor haar was. Ze leidt nu haar beste leven in Australië.

2 Ashley kwam om de verkeerde redenen onder vuur

Ashley Snowden en haar dochter
Ashley Snowden en haar dochter

Veel meervoudige gezinnen kiezen ervoor om die levensstijl aan te gaan omdat ze worden gedreven door overtuigingen of door geschiedenis. Veel critici hebben Ashley Snowden onder de loep genomen vanwege haar bedoelingen met betrekking tot het meervoudig huwelijk. Sommigen beweren dat de drukke moeder van drie kinderen alleen een zustervrouw wil om zich bij het gezin te voegen, zodat ze constant hulp heeft met haar jonge kinderen. We betwijfelen of dit het geval is. Als dat inderdaad zo was, konden de Snowdens altijd gewoon hulp inhuren.

1 Was Dimitri getrouwd voor Ashley?

Dimitri Snowden in een pak
Dimitri Snowden in een pak

We denken vaak aan Ashley als Dimitri's eerste vrouw, maar in werkelijkheid was Dimitri getrouwd voordat Ashley ooit langskwam. Dimitri trouwde op 13 augustus 2003 met een andere vrouw. Zeven jaar later vroeg hij een scheiding aan. Hoewel we niet veel meer details hebben, lijkt het erop dat Dimitri zeker moeite heeft om de juiste match te vinden. Misschien moet hij gewoon bij Ashley blijven, die relatie lijkt tenminste sterk te worden.

Aanbevolen: