Clayton Echard verhuist van 'The Bachelorette' naar 'The Bachelor' op zoek naar liefde

Inhoudsopgave:

Clayton Echard verhuist van 'The Bachelorette' naar 'The Bachelor' op zoek naar liefde
Clayton Echard verhuist van 'The Bachelorette' naar 'The Bachelor' op zoek naar liefde
Anonim

Clayton Echard is op zoek naar liefde en hij kwam dicht bij het veiligstellen van zijn toekomst in seizoen 18 van The Bachelorette. Hij wedijverde om de genegenheid van Michelle Young, en de twee leken echt een klik te hebben gehad tijdens hun tijd samen in de show, maar helaas kon ze hem geen roos geven en stuurde de betraande Echard inpakken, met zijn hoop en dromen absoluut verpletterd.

Hij voelde zich aangetrokken tot Michelle Young en dacht echt dat hij op zijn minst de laatste drie overgebleven mannen zou halen, dus het was een zwaar verlies voor Echard, die absoluut gefixeerd is op verder gaan met zijn leven en gaan zitten met zijn speciale iemand.

Echard's gevoelens waren verpletterd en zijn liefdesleven zag er somber uit, maar dat veranderde allemaal heel snel…

Clayton Echard kaatst enorm terug

Liefde vinden is voor sommigen gemakkelijk, maar voor anderen veel moeilijker, en Clayton is er niet in geslaagd iemand te vinden met wie hij zich op lange termijn echt kan settelen. Hij wil heel graag verder met een lieve dame en een gezin en een toekomst met haar stichten, maar hij heeft de laatste tijd een hoop pech gehad en naar huis gestuurd worden door Young was het laatste snuifje dat hij voelde op de liefdesafdeling.

Gelukkig voor Echard heeft hij een frisse, nieuwe manier gevonden om te herstellen, en zijn toekomstige liefdesliefde begint er een stuk minder somber uit te zien.

Na veel geruchten en heel veel speculatie, is bevestigd dat Echard inderdaad nog een kans op romantiek gaat krijgen, en deze kans komt snel, op een opvallend andere manier.

Hij is nu de man die zijn eigen lot in handen heeft en zijn plaats inneemt als The Bachelor.

Clayton's emotionele pleidooi voor liefde

De uitschakeling van Clayton Echard was een zeer emotionele. Hij was diep getroffen door zijn onvermogen om verder te gaan met Young, en had het moeilijk om tegen de tranen te vechten. Teleurstelling en nederlaag eisten hun tol, zoals hij zei; "Ik wil gewoon zo graag liefde vinden en een gezin stichten. En dat hoofdstuk in mijn leven beginnen. Ik wil het meer dan wat dan ook. Ik zal er alles aan doen om dat te krijgen. Wat er ook voor nodig is."

Er kan gewoon geen betere kans zijn dan degene waarvoor hij zich zojuist heeft aangemeld.

In een aangename wending zal Echard nu de drijvende kracht zijn achter zijn eigen lot bij The Bachelor Franchise.

Na al het liefdesverdriet komt er een frisse nieuwe kans. Clayton Echard zal de hoofdrolspeler zijn vanaf seizoen 26 van The Bachelor, en deze keer is hij klaar om de hartenbreker te zijn.

Aanbevolen: