Fans hebben iets vreemds opgemerkt aan bijna alle films van Brad Pitt

Fans hebben iets vreemds opgemerkt aan bijna alle films van Brad Pitt
Fans hebben iets vreemds opgemerkt aan bijna alle films van Brad Pitt
Anonim

Laten we eerlijk zijn: als je Brad Pitt aan zowat elke film toevoegt, wordt het automatisch een hit. Of, op zijn minst, als het toevoegen van Pitt aan een project het geen kaskraker maakt, maakt het de film in ieder geval beter.

Of het nu komedie, romantiek, drama of een ander genre is, Brad kan het publiek meestal laten voelen wat het ook is dat ze moeten voelen. Dat wil zeggen, behalve die ene film van hem die super saai was.

Hoe dan ook, hij heeft door de jaren heen veel interessante rollen gehad, ook al probeerde hij uit één rol in het bijzonder te ontsnappen. Hij is echter geen opgever, vooral niet als het hem zou kosten om zich terug te trekken uit een project.

Het punt is dat fans iets raars opmerkten aan bijna elke film van Brad. Hoewel sommige kijkers misschien beweren dat Brad niet de meest geweldige acteur ooit is, zijn mensen het er over het algemeen over eens dat hij goed is in zijn vak. Het is dus niet noodzakelijk dat hij het niet goed deed.

Het is gewoon dat in zoveel van Brad's films, hits en anderszins, hij in feite in elke film eet. Het is zeker niet elke scène, maar fans op Reddit deelden een compilatie die snapshots toont van Brad die aan het snacken is in specifieke scènes in een reeks films.

In meer dan 20 scènes eet Brad alles, van sandwiches tot appels tot niet-identificeerbare kommen met dingen die eerlijk gezegd van alles kunnen zijn. En hoewel sommige fans maar al te graag naar Brad kijken tijdens elke speelfilm waarin hij speelt, zijn anderen meer geïnteresseerd in het ontdekken van de reden waarom dit gebeurt.

Hoewel sommige fans aannemen dat Brad in de film eet omdat bepaalde doelgroepen het aantrekkelijk vinden, hebben anderen meer logische verklaringen. Om te beginnen, merkte een Redditor op, zorgt eten ervoor dat een dialoog natuurlijker verloopt. Mensen die eten, betekent dat er natuurlijke pauzes zijn, of het nu voor een dramatisch effect is of voor komedie.

Een andere mogelijke verklaring is dat Brad meer casual probeert te zijn in die snackscènes. Eten is tenslotte een vrij informele bezigheid, en het maakt een personage meer herkenbaar. De meeste fans realiseren zich immers dat realistisch gezien niet zo authentiek is dat een personage niets eet of drinkt, of naar het toilet gaat voor een hele show of film.

Eén fan suggereerde ook dat elke acteur zijn 'eigenaardigheden' op het scherm heeft. Ze suggereren bijvoorbeeld dat het handelsmerk van Tom Hanks op de camera het gebruik van de badkamer is… Met die van Sean Bean gaat het goed, stervende, en met die van George Clooney kijkt hij naar beneden voordat hij iemand in de ogen kijkt.

Misschien is Brads echte handelsmerk dat hij in elke setting, periode of scène kan eten zonder het onnatuurlijk of misplaatst te laten lijken. Maar mogelijk heeft hij gewoon de hele tijd superhonger, dus hij overtuigde de regisseur om hem op de set te laten snacken, wie weet!

Aanbevolen: