Hoeveel verdiende Lady Gaga met haar residentie in Vegas?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Lady Gaga met haar residentie in Vegas?
Hoeveel verdiende Lady Gaga met haar residentie in Vegas?
Anonim

In iets meer dan een decennium is Lady Gaga een van de meest succesvolle popsterren van de eenentwintigste eeuw geworden, met memorabele hits als Poker Face en Bad Romance.

Gaga is zelfs zo succesvol geweest dat ze verschillende spraakmakende acteerrollen heeft weten te bemachtigen, waaronder A Star Is Born, American Horror Story, House Of Gucci, en meer recentelijk is ze klaar om te spelen Harley Quinn in de Joker 2 Folie à Deux.

Haar succes houdt daar echter niet alleen op. Net als veel andere succesvolle zangeressen is Gaga begonnen aan wereldwijde tournees voor miljoenen bewonderende fans, en sommigen volgen haar zelfs over hele continenten terwijl ze van show naar show, arena naar arena springt.

Ze treedt nu zelfs op in stadions, een enorme stap vooruit ten opzichte van haar eerdere tours die voornamelijk in arena's waren. Ze verdiende niet alleen miljoenen aan inkomsten uit haar eerdere tours, maar heeft ook serieus geld verdiend met haar tijd in haar residentie in Las Vegas. Maar hoeveel heeft ze precies verdiend?

Hoeveel verdient Lady Gaga?

Sinds ze in 2008 beroemd werd, heeft Gaga een enorm succesvolle carrière opgebouwd en is ze een van de meest gerespecteerde namen binnen de branche geworden. Maar hoeveel is ze waard in 2022?

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Lady Gaga $ 320 miljoen, met een groot deel van haar inkomsten uit haar wereldwijde tours en albumverkoop, naast haar talrijke acteerrollen. Ze heeft echter waarschijnlijk ook geld verdiend met merkdeals.

Een opmerkelijke merkdeal waar ze onlangs bij betrokken was, was een samenwerking met Valentino, waar ze het gezicht was van hun Voce Viva-parfumadvertentie.

Een andere waarschijnlijke inkomstenstroom voor de Poker Face-zangeres is via haar streamingverkoop, evenals via YouTube, waar ze waarschijnlijk een deel van het totale deel krijgt.

Volgens de New York Post deelt Gaga haar geld met haar vader, Joe Germanotta.

Ze heeft ook haar geld gestort op een Malibu-herenhuis van $ 23 miljoen dollar, inclusief een wijnkelder en een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

Hoeveel verdiende Lady Gaga met haar residentie in Vegas?

Veel kleine monsters hebben een uitgesproken mening over wat Gaga's beste wereldtournee was. Een van haar meest succesvolle tours was echter geen wereldwijde tour - het was haar residentie in Las Vegas. Dus, hoeveel verdiende ze precies? Laten we het uitzoeken.

Volgens SCMP verdiende Gaga naar verluidt maar liefst $ 1 miljoen per show van haar residentie in Las Vegas, wat geen sinecure is. De 'tour', getiteld Enigma + Jazz & Piano, bedroeg in totaal een reeks van 74 shows, waarbij haar kassaverkoop maar liefst $ 79, 905, 590 bereikte, waarmee het haar vijfde meest succesvolle tour in boxverkoop was na haar ARTrave-tour.

Als we echter rekening houden met de kosten van de show, zouden haar persoonlijke inkomsten uit de show uitkomen op naar schatting $ 75 miljoen.

De show duurde in totaal twee uur en werd afgesloten met vele fanfavorieten, waaronder Poker Face en Dance In The Dark. Toen ze met Marie Claire sprak, onthulde Gaga dat de jazzversie van haar show eigenlijk sneller uitverkocht was dan de popversie, ondanks het feit dat leidinggevenden aanvankelijk onzeker waren.

In het begin hadden ze zoiets van, ik weet het niet, ik weet niet of dit gaat werken. En ik zei, vertrouw me alsjeblieft en geef me deze kans, en als het niet werkt' Als het niet lukt, trekken we de jazzshow, en ik doe de popshow, maar laten we het gewoon proberen. En het bleek dat de jazzshow sneller uitverkocht was!'

Voor een residentie zijn de verdiensten bijzonder indrukwekkend en verdienen ze zelfs meer dan sommige van haar eerdere tours. Haar vijfde meest winstgevende tour is de Cheek To Cheek-tour, gevolgd door T he Fame Ball, haar eerste tour. Haar eerste tour besloeg in totaal 48 shows, met een brutowinst van $3.203.764. Hoewel het misschien niet vergelijkbaar is met haar huidige inkomsten, was het toch indrukwekkend gezien het haar eerste tour was.

Welke beroemdheid heeft het meeste verdiend aan een verblijf in Vegas?

Hoewel het veilig is om te zeggen dat Gaga's residentie in Vegas een succes was, is er ook een reeks andere artiesten geweest die tijdens hun verblijf daar groot succes hebben geboekt. Dus, welke beroemdheid heeft het meeste verdiend met het hosten van een show op de gewilde locatie?

Het is niet verwonderlijk dat Gaga's Enigma + Jazz & Piano-show erin slaagde om in de top tien van de best verdienende residenties in Las Vegas te belanden. De top drie verdieners kan echter geen verrassing zijn.

Op de derde plaats staat Britney Spears "Piece Of Me", die van 2013 tot 2017 in totaal $ 137 miljoen dollar verdiende.

Op de tweede plaats staat Elton John's "The Red Piano", met een brutowinst van $ 166,4 miljoen dollar in zeven jaar tijd.

De nummer één plek is Celine Dion, met haar residenties "Celine" en "New Day" die in twaalf jaar tijd samen $681 miljoen dollar binnenhaalden. De eerste residentie vond plaats tussen 2003 -2007, en de tweede residentie duurde acht jaar tussen 2011 en 2019.

Aanbevolen: