Hoeveel verdiende Lady GaGa aan het Amerikaanse horrorverhaal?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Lady GaGa aan het Amerikaanse horrorverhaal?
Hoeveel verdiende Lady GaGa aan het Amerikaanse horrorverhaal?
Anonim

Lady Gaga brak in 2008 door in de popscene, met haar zeer succesvolle debuutalbum 'The Fame' dat haar onmiddellijk naar wereldwijd succes katapulteerde. Sindsdien heeft Gaga vele succesvolle rollen gespeeld in een reeks films en tv-shows, waaronder de zeer populaire tv-serie American Horror Story.

Wat is Lady Gaga's netto waarde?

Vanaf 2021 is het vermogen van Lady Gaga naar verluidt ongeveer $ 320 miljoen waard. De Amerikaanse singer-songwriter heeft veel van dit verdiend tijdens haar uiterst succesvolle carrière als wereldwijde popster, die wereldwijd optrad voor miljoenen fans, met haar debuutalbum 'The Fame', waardoor ze in de wereldwijde schijnwerpers kwam te staan.

Sindsdien heeft ze enorm veel succes geboekt, met haar beroemde Monster Ball Tour die een indrukwekkende omzet van $ 227,4 miljoen dollar opleverde aan het einde van haar 200 showstint, waardoor het een van de meest winstgevende tours is in de geschiedenis.

Vanaf slechts een jaar later, in 2012, bracht Lady Gaga's Born This Way Ball-tour $ 185,8 miljoen dollar op uit de kaartverkoop, wat opnieuw een enorm succes bleek te zijn.

Met een groot aantal succesvolle tours onder haar riem, gecombineerd met albumverkopen en roy alty's voor nummers naast ander merkwerk, is Gaga erin geslaagd miljoenen te verzamelen voor haar vermogen. Met haar nieuwste album Chromatica lijkt het erop dat deze trend zich zal voortzetten.

Gedurende haar carrière heeft ze haar tenen ook in verschillende acteerrollen ondergedompeld, vooral bekend van haar rol in A Star Is Born. Meest recent speelde ze Patrizia Reggiani in de film House of Gucci, die in november 2021 werd uitgebracht, en speelde ze verschillende eerdere rollen in de populaire tv-serie American Horror Story.

Hoe kreeg Lady Gaga haar rol in 'American Horror Story'?

Lady Gaga landde haar rol in American Horror Story op een verrassend eenvoudige manier. Volgens Looper belde Gaga eenvoudig Ryan Murphy, de maker van AHS, op en vroeg naar verluidt de AHS-maker: "Ryan, ik wil op American Horror Story zijn". Zo simpel was het.

Murphy geloofde naar verluidt dat de oproep een grap was, voordat hij zich realiseerde dat de ster echt in de show wilde zijn.

Waarom is Lady Gaga niet teruggekeerd naar 'American Horror Story'?

Lady Gaga is verschenen in twee verschillende seizoenen van American Horror Story. Ze speelde voor het eerst in seizoen 5 van American Horror Story: Hotel, in 2015, en speelde het personage van Elizabeth Johnson, een eeuwenoude vampier-eigenaar van het beroemde Hotel Cortez. Daarna speelde ze de hoofdrol in seizoen 6: Roanoke, waarin ze de rol speelde van een gemene Engelse heks genaamd Scáthach.

Haar bewonderenswaardige optreden als The Countess in seizoen 5: Hotel bleef niet onopgemerkt, waarbij de ster een Golden Globe-prijs won voor beste actrice in een beperkte serie of tv-film. Ondanks haar enorme succes in de serie keerde Gaga na seizoen 6 niet terug in de serie. Waarom?

Volgens Screen Rant leek de zangeres niet tevreden met de verhaalrichting in seizoen 6: Roanoke, wat leidde tot een klein geschil tussen haar en de producenten van de show. Dit geschil, dat waarschijnlijk gepaard ging met stressfactoren uit andere gebieden van haar werk, bracht de ster ertoe zich op andere gebieden van haar carrière te concentreren, in plaats van nog een seizoen terug te keren naar de show.

Hoeveel verdiende Lady Gaga op American Horror Story?

Dus, hoeveel verdiende Gaga per aflevering voor American Horror Story? Volgens Parade werden de inkomsten van Gaga per aflevering geschat op tussen de $ 50.000 en $ 150.000 per aflevering.

Het combineren van haar inkomsten uit beide seizoenen van American Horror Story zou haar een verbluffend totaal van $ 1,95 miljoen opleveren, ondanks het feit dat ze slechts in drie afleveringen verscheen voor het zesde seizoen van de serie.

Dit is echter slechts een greep uit wat ze verdiende voor haar hoofdrol in een Star is Born. Forbes meldde dat Gaga een geschat bedrag van tussen de $ 5 miljoen en $ 10 miljoen verdiende voor haar rol als Ally, een van de hoofdpersonen in de film.

Gaga's co-ster Bradley Cooper, die de rol van Jackson Maine speelde, verdiende naar verluidt $ 36 miljoen aan zijn betrokkenheid bij de film.

Hoeveel hebben andere sterren verdiend aan de show?

Amerikaanse acteur Matt Bomer speelde in twee seizoenen van American Horror Story, naast landingsrollen in verschillende andere films en tv-series, zoals Nice Guys en White Collar. Hij speelde voor het eerst in American Horror Stor y voor seizoen vier: Freakshow, waar hij de rol speelde van een nachtwerker genaamd Andy. Hij speelde ook in het vijfde seizoen van American Horror Story: Hotel en speelde de rol van Lady Gaga's vampierpartner.

Bomer verdiende naar verluidt een minimum van $ 125.000 voor elke aflevering van de serie, en dat percentage is mogelijk overschreden. Sarah Paulson is een Amerikaanse actrice en verscheen in elk seizoen - behalve seizoen 9 - van American Horror Story. De actrice verdient naar verluidt $ 80.000 per aflevering.

Afhankelijk van de bron, lijkt het erop dat Lady Gaga haar co-sterren heeft overtroffen, of dat ze comfortabel in hetzelfde salarisbereik zit.

Aanbevolen: