Lady Gaga is meer dan $300 miljoen waard, en zo verdiende ze haar geld

Inhoudsopgave:

Lady Gaga is meer dan $300 miljoen waard, en zo verdiende ze haar geld
Lady Gaga is meer dan $300 miljoen waard, en zo verdiende ze haar geld
Anonim

Is ze zo geboren? Lady Gaga is een entertainer en ondernemer. Zij is de vrouw die heeft bijgedragen aan het vormgeven van onze definitie van wat het betekent om een erfenis van de popcultuur te creëren in de nieuwe eeuw. Ze blijft de blauwdruk schrijven (en herschrijven) van hoe een popster te zijn in het tijdperk van Insta-waardige goedkeuringsdeals. Ze heeft zoveel te doen, inclusief dynamische muzikale samenwerkingen!

Gaga's laatste jaren waren allesbehalve 'oppervlakkig' als het gaat om de dollartekens. Gaga nam een lied op over geld op haar eerste album, en meer dan een decennium later is ze veel beter bekend met het concept van bankieren!

Lady Gaga rolde alleen al in 2019 in de benjamins, met het monsterlijke succes van A Star Is Born, maar er zijn nog een miljoen andere manieren waarop Lady Gaga haar fortuin opbouwde. Laten we de manieren tellen… en de cashflow zien.

15 Prestatieparadijs

Er is geen argument dat Gaga in haar element is terwijl ze optreedt! We houden onze adem in afwachting in voordat we naar Gaga kijken. Ze geeft ons een spektakel, maar ze ha alt ook haar deel uit haar showmanship. Een van Gaga's grootste inkomstenbronnen is afkomstig van het groen dat ze verdient met haar liveshows!

De Monster Ball-tour is tot nu toe haar meest winstgevende tour geweest.

14 Radio Romantiek

Gaga gebood de wereld om "gewoon te dansen" in 2008, en twaalf jaar later boffen we nog steeds op haar deuntjes elke keer dat we ze op de radio zetten!

Gaga's radio-airplaystatistieken hebben aangetoond dat haar fans nog steeds dansen. Volgens Money.com hebben haar grootste radiohits zich vertaald in een omzet van zeven miljoen dollar. Gaga, oh la la!

13 Coole commerciële deals

We weten allemaal dat Lady Gaga's stem meeslepend is, net als het gevoel dat we krijgen als we haar gezicht zien! De wereld wordt getrakteerd op meerdere glimpen van Gaga in het echt, dankzij het indrukwekkende aantal goedkeuringsdeals waaraan ze haar naam heeft gegeven.

Gaga's bibliotheek met deals is enorm en omvat veel bedrijven, waaronder enkele van de grootste reuzen in de geschiedenis, zoals Google!

12 Haar herenhuis in de Hollywood Hills

Als Lady Gaga 's nachts haar hoofd neerlegt om te slapen, harkt ze nog steeds het grote geld binnen!

Gaga was al klaar voor financieel succes toen ze in 2016 een herenhuis kocht; het landhuis behoorde ooit toe aan de overleden muzikale legende en collega-performancekunstenaar, Frank Zappa.

Aan de marktwaarde van het herenhuis hing een fors prijskaartje, ruim vijf miljoen dollar!

11 Ze is 'Gaga' voor albumverkoop

Met platen vol bops heeft Gaga's albumverkoop haar nummers naar de top van de hitlijsten gebracht! Met zoveel hits onder Gaga's riem, zijn er nog steeds genoeg tracks te vinden in de grooves van haar volledige albums.

Gaga verbaasde de wereld met Joanne's country-flair en verdiende $ 790, 000 aan albumverkoopillustraties voor dat record!

10 Gaga's mooie piano

Ally Maine zou die ivoren graag kietelen!

Lady Gaga heeft de afgelopen jaren opmerkelijke sidekicks gehad. Niet alleen heeft Bradley Cooper aan haar zijde gestaan, Gaga heeft tal van optredens gemaakt naast haar prachtige witte Steinway-piano. De prachtige piano werd door haar op het podium bespeeld tijdens een tournee.

De Steinway wordt geleverd met een royaal prijskaartje van $60, 000, via TheRicest.

9 Een filmische klassieker is geboren

Als je nadenkt over het succes van A Star Is Born, mag je eerlijk zeggen dat de kassacijfers niet goed waren!

Serieus echter, de totale inkomsten voor de film zorgden ervoor dat deze de status van blockbuster kreeg. Volgens Boxoffice Mojo overtroffen de inkomsten het budget dat nodig was om de film te filmen. De film was meer dan een jaar in de bioscoop en bracht meer dan $ 434, 000, 000op

8 Haar Rad Residency

Een residentie scoren in Las Vegas is een teken van legendarische status!

Gaga's showmanschap kreeg een platform om te schitteren in de vorm van haar residentie in Las Vegas, en deze residentie geeft onze geliefde diva veel kussen voor haar zak.

De cijfers laten zien dat fans zijn toegestroomd om Gaga te zien optreden. Volgens Forbes heeft Gaga per nacht $ 725.000 binnengehaald.

7 Soulvolle songwriter

Als Ally en Jackson Maine's songwriting-partnerschap je versteld deed staan, doen Lady Gaga's songwriting-vaardigheden IRL dat zeker ook!

A Star Is Born liet de wereld de omvang van Lady Gaga's acteervaardigheden zien, maar de film liet ons ook kijken naar Gaga's songwriting-vaardigheden, die een geschiedenis hebben van het binnenhalen van het grote geld. Voor de film schreef Gaga twaalf van de deuntjes.

6 Gaga's Fruitful Foundation

Gaga's volgers weten hoe gepassioneerd "Moeder Monster" is als het erom gaat ons allemaal te laten vieren dat we op deze manier geboren zijn!

Gaga's is toegewijd om ons te begeleiden. Ze wil dat we van ons authentieke zelf houden en dit leidde tot de oprichting van haar goede doel, de Born This Way foundation. Het goede doel zamelt veel geld in. Volgens haar belastingaangifte via Showbiz411 bracht het in 2012 2,1 miljoen op.

5 Gaga is een regisseur Darling

Als Gaga's tours of muziekvideoconcepten iets bewijzen over Gaga's kunstenaarschap, dan is het gewoon hoe sterk haar creatieve karbonades zijn!

Het is geen verrassing dat Gaga in de business van creatief advies is gestapt. Volgens Luxatic.com heeft ze veel verdiend met haar Polaroid-samenwerking, over een periode van vier jaar.

Gaga hielp bij het creëren van "prototypes in de trant van mode, technologie en fotografie."

4 Haar Insider Specials

Gaga heeft haar fans het gevoel gegeven dat ze een insiderstatus hebben, dankzij haar openhartige documentairespecials. Gaga bracht een making-of-documentaire uit over haar tour in 2011 en werkte later samen met Netflix om Gaga: Five Foot Two af te leveren.

De voormalige doc was een schot in de roos, met fans die stroomden om de speciale tour te bekijken. De doc verdiende 1,2. miljoen views, volgens Wonderwall.com !

3 Gaga's creatieve samenwerkingen

Glamour en luxe hebben nu een gezicht: Lady Gaga!

Glitz en glamour hebben Gaga's portemonnee met contant geld gevuld. Haar bijdragen en gelijkenis hebben bijgedragen aan haar fortuin, in de vorm van Gaga die samenwerkte met Monster Cable Products om in-ear, met juwelen ingelegde hoofdtelefoons te creëren. Deze hoofdtelefoons worden 'Heartbeats by Lady Gaga' genoemd, volgens Wonderwall.

Gaga was ook de covergirl voor de 'Heartbeats'-advertenties!

2 Haar zoet geurende parfums

In Lady Gaga's hoofd heeft roem een geur. U kunt genieten van de geur, voor een prijs!

Ons 'Moeder Monster' ontwikkelde parfum voor het publiek en gaf fans een voorproefje van haar favoriete geur. Fame werd gelanceerd in 2012 en volgens StyleCaster zou het parfum "een keer op je huid van kleur veranderen". Mysterieus!

Fame was 'beroemd' bij haar fans en verdiende 'wereldwijd meer dan 1,5 miljard!'

1 Gaga's actricestatus

Ja, Gaga zal waarschijnlijk herinnerd worden voor haar optreden op het grote scherm in A Star Is Born, maar ze is geen onbekende op het kleine scherm. In een pre-Ally Maine-wereld verscheen Gaga in het American Horror Story Hotel in 2015.

Gaga's rol in American Horror Story Hotel maakte indruk; haar rol leverde haar een Golden Globe-nominatie op, volgens Bustle, wat haar televisie-erfenis verstevigde!

Aanbevolen: