Wie is Robbie Arnett? Alles wat we weten over de echtgenoot van Elizabeth Olsen

Inhoudsopgave:

Wie is Robbie Arnett? Alles wat we weten over de echtgenoot van Elizabeth Olsen
Wie is Robbie Arnett? Alles wat we weten over de echtgenoot van Elizabeth Olsen
Anonim

Elizabeth Olsen verraste fans toen ze in 2021 onthulde dat ze al in het huwelijksbootje stapte met haar verloofde, Robbie Arnett. De WandaVision-actrice kondigde het nieuws terloops aan in een gesprek met Kaley Cuocovoor Variety, verwijzend naar haar partner van vier jaar als haar nu-echtgenoot. "Ik merkte net ook dat mijn man Little Miss Magic heeft gezet. Je weet wel, de Little Miss-boeken?" Elizabeth gutste. "Het zijn klassieke boeken, maar 'magisch' vanwege WandaVision omdat hij zo'n verdomd schatje is!"

Het ultra-ingehouden paar leidde in maart 2017 voor het eerst tot geruchten over een romance, nadat ze arm in arm door NYC waren gespot. Ze maakten later dat jaar hun eerste publieke optreden als koppel op een pre-Emmy-feestje, en al snel bevestigden ze dat ze bij elkaar waren ingetrokken. In juni 2019 werd gemeld dat de twee al verloofd waren na drie jaar daten. Hieronder beschrijven we alles wat we weten over de echtgenoot van Elizabeth Olsen en hun relatie.

8 Robbie Arnett maakt deel uit van een band

Robbie Arnett, 30, is de zanger en mede-oprichter van de indiepopband Milo Greene. Hij en collega Andrew Heringer vormden de groep toen ze in 2010 nog naar de universiteit gingen. "We zaten in aparte bands", vertelde Robbie in 2012 aan NPR. "En we wilden wat professioneler klinken, denk ik. We wilden een boekingsagent, een manager, dus hebben we een Gmail gemaakt en begonnen we mensen e-mails te sturen, mensen te bellen, namens Milo Greene."

Gevestigd in Los Angeles, staat de vierkoppige act bekend om "hun kenmerkende muren van vocale harmonieën, nostalgische teksten en beklijvende soundscapes", volgens hun officiële website. De groep kwam voor het eerst in een stroomversnelling toen ze in 2012 toerden met het muziekduo The Civil Wars. Sindsdien heeft Milo Greene twee EP's en een volledig album uitgebracht, samen met een aantal hits zoals "1957", "On the Hek", "Silent Way", "Wat is er aan de hand" en "Verplaatsen."

7 Waar de muziek van Robbie Arnett te horen is geweest

Als lid van Milo Greene was Robbie Arnett te zien op de soundtrack van verschillende tv-shows en films, zoals de populaire CW-serie Supernatural, de populaire Netflix-show The Santa Clarita Diet en de coming-of-age-film The Fck-It List uit 2020.

In gesprek met CBS zei lid Marlana Sheetz: "Oorspronkelijk, toen we deze band begonnen, wilden we muziek maken die we mogelijk in films en tv zouden kunnen zien. We houden echt van scoren en dat is hoe we de muziek wilden klinken." De groep is ook te zien geweest in verschillende late-night-shows zoals The Late Show With David Letterman, The Tonight Show with Jay Leno en meest recentelijk Conan O'Brien's Conan op TBS.

Als soloartiest had Robbie Arnett gewerkt aan de film Jexi uit 2019 met Adam Devine en Rose Byrne in de hoofdrol. Hij wordt op IMDB gecrediteerd als de muziekcoördinator van de film.

6 Wanneer begonnen Robbie Arnett en Elizabeth Olsen te daten?

Robbie Arnett en Elizabeth Olsen werden voor het eerst samen gespot in de herfst van 2017, gekleed in bijpassende neutrale outfits tijdens een romantische wandeling in New York City. De zus van de tweeling Mary Kate en Ashley was toen al twee jaar gescheiden van haar voormalige verloofde, Narcos-ster Boyd Holbrook. De ex-liefjes, die zich naar verluidt in maart 2014 in Parijs verloofden, waren helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen toen ze in januari 2015 plotseling de trouwplannen afzegden, tot groot ongenoegen van hun fans.

Desalniettemin zou de WandaVision-ster doorgaan met het vinden van nieuwe liefde in Robbie; de twee zouden elkaar naar verluidt voor het eerst kruisen in februari 2017, terwijl ze op vakantie waren in Mexico. Eerder beschreef een insider dicht bij Elizabeth de indie-muzikant als een 'geweldige kerel'.

"Ze hebben een exclusieve relatie", zei de bron. "En Lizzie is enthousiast over hem. Ze verdient het. Het is wel heel nieuw, maar ze lijken elkaar al heel erg leuk te vinden."

5 Hoe lang hebben Robbie Arnett en Elizabeth Olsen samengewoond?

Optreden in The Late Late Show met James Corden in mei 2018, bekende Elizabeth Olsen, 33, dat ze al bij haar toenmalige vriend Robbie Arnett is ingetrokken. "Ja, we wonen samen. Ja, het is al gebeurd," gaf ze toe. "[Maar] niet zo lang geleden. [Slechts] een paar maanden geleden."

Ze liet ook een foto van haar zien tijdens het verplaatsen, poserend in een U-haul busje terwijl ze op een enorme matras lag. "Ik heb een logeerkamer en ik heb het uitgesteld om er een echte slaapkamer van te maken, zodat mensen niet blijven slapen. En toen hadden mijn vriend en ik zoiets van:" Waarom verplaatsen we de matras niet gewoon van zijn plaats naar het huis ?'" Elizabeth vertelde gastheer James Corden."Dus zo zijn we ingetrokken."

Toen haar werd verteld dat ze een enorme verbintenis aangaat door bij Robbie in te trekken, grapte het MCU castlid: "Ja. We hebben nu twee matrassen in ons huis." "Ik denk dat het iets groters is dan dat," zei James toen.

4 Robbie Arnett verhuisde naar Londen voor Elizabeth Olsen

Robbie Arnett voegde zich bij zijn toenmalige vriendin Elizabeth Olsen toen de actrice naar Londen verhuisde om in 2021 Marvel's Doctor Strange in the Multiverse of Madness te filmen. Het stel verbleef in Richmond, een mooie wijk in het zuidwesten van Londen die bekend staat om zijn historische pubs, boetiekjes en weelderige huizen.

Sprekend op de tafelmanieren met de podcast Jessie Ware, zei Elizabeth dat zij en Robbie verliefd zijn geworden op Richmond en hun verblijf misschien wel permanent zullen maken. “Ik heb de grootste tijd. Ik ben met mijn mannelijke partner en we zijn in Richmond, "zei ze. "We leven deze Britse droom, in dit huis, in Richmond, direct aan het water. We willen uitzoeken hoe we hier kunnen blijven, dus nu willen we een romcom schrijven… omdat we niet weg willen."

Verwijzend naar haar man, zei de actrice: "Hij begon gewoon te schrijven, zoals normaal schrijven, geen muziek. En dus kan hij dat hier doen, dus we leven deze Britse droom in dit huis in Richmond, toch aan het water."

3 Toen Robbie Arnett en Elizabeth Olsen verloofd raakten

Na drie jaar daten besloot Robbie om zijn relatie met Elizabeth naar een hoger niveau te tillen door naar verluidt medio 2019 haar hand ten huwelijk te vragen. Hoewel hun vertegenwoordigers weigerden commentaar te geven op het nieuws, werd Elizabeth later gefotografeerd tijdens het boodschappen doen met Robbie in Los Angeles, terwijl ze droeg wat een verlovingsring lijkt te zijn.

Het sterretje "had een smaragdgroene steen omringd door kleine diamanten", aldus Us Weekly. Met name haar vermeende verloving kwam net nadat geruchten opdoken dat haar zus Ashley verloofd was met haar vriend Louis Eisner. Ondertussen was Elizabeth's andere zus, Mary-Kate, eerder getrouwd met Olivier Sarkozy. Ze trouwde in 2015 met Olivier, maar vroeg in mei 2020 een noodscheiding aan, te midden van de COVID-19-pandemie.

2 Wanneer zijn Robbie Arnett en Elizabeth Olsen getrouwd?

Maanden nadat ze Robbie Arnett in een interview haar nu "echtgenoot" noemde, morste Elizabeth Olsen de thee op hun geheime bruiloft op The Jess Cagle Show in juni 2022. "Nou, we hebben nooit echt veel gesproken over onze huwelijk", merkte de Wind River-actrice op. Ze onthulde toen dat ze waren weggelopen vóór de COVID-pandemie en later vierden met een echte bruiloft. "Ik heb er gewoon nooit over gepraat."

"Gelukkig was het [vóór COVID] omdat ik in Engeland moest werken en daar zijn visumproblemen mee. Dus dat was… we hebben de zaken gelukkig per ongeluk heel goed getimed", zei ze, eraan toevoegend: "Hij zou heb eigenlijk helemaal niet kunnen komen. En ook alles was zo geback-upt. Je kon toen niet eens proberen te trouwen. Maar het is uiteindelijk gelukt."

1 Robbie Arnett en Elizabeth Olsen hebben samen een boek geschreven

Robbie Arnett en Elizabeth Olsen zijn niet alleen man en vrouw - ze zijn ook schrijvende partners. In juni 2022 publiceerde het paar een kinderprentenboek Hattie Harmony: Worry Detective dat tot doel heeft kinderen te leren omgaan met angst. Het boek werd geïllustreerd door Marissa Valdez en uitgegeven door Viking Children's Books. Volgens de Wanda-actrice werd Hattie Harmony geïnspireerd door de prentenboeken die zij en haar man als kinderen lazen en aanbaden.

"Toen we gingen zitten om Hattie Harmony te schrijven, was ons doel om een herkenbaar personage te creëren dat het praten over gecompliceerde gevoelens leuk en boeiend maakte voor kinderen", zei het paar in een gezamenlijke verklaring aan PEOPLE. "We hopen dat Hattie Harmony een welkome herinnering zal zijn dat het oké is om iets te zeggen als we hulp nodig hebben… en om onszelf en anderen altijd vriendelijk te behandelen."

Aanbevolen: