Alles wat we weten over het originele MCU-contract van Elizabeth Olsen

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het originele MCU-contract van Elizabeth Olsen
Alles wat we weten over het originele MCU-contract van Elizabeth Olsen
Anonim

Elizabeth Olsen, de jongere zus van Mary-Kate en Ashley Olsen, heeft naam gemaakt in Hollywood toen ze begon te spelen in verschillende Marvel Cinematic Universe films en tv-shows. De actrice staat bekend om het spelen van het karakter van Wanda Maximoff/Scarlet Witch in verschillende Avengers films, Captain America: Civil War en de Disney+ hit WanadaVision. Naast haar werk in MCU, is Olsen ook verschenen in andere films, zoals Liberal Arts, Godzilla en Martha Marcy May Marlene, om er maar een paar te noemen.

Het succes van Olsen in de MCU heeft haar naam echter op de kaart gezet. Olsen had een kleine niet-gecrediteerde cameo als Scarlet Witch in Captain America: The Winter Soldier, maar haar personage werd pas officieel geïntroduceerd in Avengers: Age of Ultron. Na haar kleine cameo begon Olsen met het samenstellen van haar MCU-contract. In het verleden had Olsen zich nooit bij meerdere films tegelijk aangemeld, een proces dat Marvel-acteurs gewend zijn. Hieronder vinden lezers alles wat we weten over het contract van Elizabeth Olsen met Marvel.

7 Ze heeft zich aangemeld voor twee films

Tijdens het verschijnen op de Awards Chatter Podcast van The Hollywood Reporter, sprak Oslen over haar contracten en hoe ze oorspronkelijk meer dan tien jaar geleden tekende voor slechts twee films en een cameo. Ze heeft al drie contractrondes doorlopen en had vanaf het begin het gevoel dat Marvel grote plannen voor haar had in de franchise. "Ik doe gewoon een aperitiefje of zoiets, ze hebben me nooit uitgenodigd voor de grote ma altijd!" ze zei over het werken met het team van Marvel. Haar contract heeft de actrice op zoveel manieren geprofiteerd, omdat ze haar blijven gebruiken omdat ze geloven dat haar personage een belangrijke rol speelt in de franchise.

6 Ze deed het 'zes films en negen deals'-ding niet

Terugkijkend op de "zes films en negen deals"-contracten die andere Marvel-acteurs hebben ondertekend, heeft Olsen geen idee dat het Marvel-team zelfs het grootste deel van het materiaal zou kunnen gebruiken dat ze uiteindelijk in de Disney+-serie WanadaVision hebben gebruikt. Voor haar was dit soort contract te veel om in één keer aan te gaan. Olsen wist niet zeker of er een toekomst was voor haar personage in de

franchise op lange termijn en was geschokt toen ze haar terug vroegen. Hoewel Wanda te zien was in enkele van de belangrijkste momenten in de Avengers-films, was Oslen nog steeds sceptisch over haar rol in de films. Uiteindelijk was Olsen blij met hoe ze haar hadden gebruikt, omdat ze altijd het gevoel had dat "[ze] iets wezenlijks te doen had in die films."

5 Hoe 'WandaVision' zich verhoudt tot haar andere projecten

Vergeleken met projecten die ze in het verleden heeft gedaan, was Olsen nerveus om de WanadaVision-tv-serie op zich te nemen, omdat de verantwoordelijkheden zo anders waren dan bij andere Marvel-projecten die ze heeft gefilmd. De actrice wist dat de fans hun ogen op de tv zouden houden als ze naar de show keken en was enigszins geïntimideerd door de taak.

4 Ze hield van het 'WandaVision'-script

Olsen hield van het script en Wanda's boog, dus ze was helemaal overtuigd en tekende voor de serie. Door de show te filmen, raakte Olsen meer gehecht aan haar personage en realiseerde ze zich hoeveel ze dol is op het spelen van dit personage. Aangezien WandaVision voorop loopt in de hoofden van Marvel-fans, lijkt het erop dat het contract van Olsen opnieuw verandert.

3 Ze had geen idee dat ze vandaag nog steeds Wanda zou spelen

Toen ze zich aanmeldde voor haar eerste Marvel-film, Avengers: Age of Ultron, had Olsen geen idee waar haar personage heen ging. In het verleden heeft Olsen de strips gelezen, maar wist niet hoe ver haar betrokkenheid bij de franchise was. Destijds had Olsen maar getekend om een paar films tegelijk te filmen, dus ze dacht niet dat haar Marvel-dagen veel langer zouden duren dan de

2020s. "Nu is het iets compleet nieuws dat het in het begin nooit was", zei ze over het spelen van haar personage en voegde eraan toe: "En als ik van de overgang van WandaVision naar Doctor Strange 2 ga, heb ik het gevoel dat het allemaal zo verdiend is." Na het succes van haar cameo in Captain America: The Winter Soldier, lijkt het erop dat ze zich heeft aangemeld voor nog twee Avengers-films, plus WandaVision.

2 Haar zevende verschijning zal in het vervolg van 'Doctor Strange' zijn

Nu WandaVision begin maart eindigde, is Olsen enthousiast voor fans om de nieuwste Marvel-aflevering te zien waar ze deel van uitmaakt. Ze zal samen met collega-Marvel-acteur Benedict Cumberbatch de hoofdrol spelen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De film zal Wanda's potentieel in het Marvel-universum blijven onderzoeken en of ze past in de toekomst van de franchise.

1 'Doctor Strange' verandert mogelijk haar contract

Olsen plaagde een natuurlijke progressie tussen WandaVision en het vervolg op Doctor Strange, wat suggereert dat kijkers meer van Wanda's realiteitsbuigende vaardigheden zullen zien. Wat betreft haar contract, als Olsen nog steeds haar oorspronkelijke contract voor twee films tegelijk volgt, bestaat de mogelijkheid dat ze terugkeert naar een andere Avengers-film. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is gepland om in maart 2022 in de bioscoop te verschijnen.

Aanbevolen: