Wat Kristin Cavallari zei over haar huwelijk met Jay Cutler

Inhoudsopgave:

Wat Kristin Cavallari zei over haar huwelijk met Jay Cutler
Wat Kristin Cavallari zei over haar huwelijk met Jay Cutler
Anonim

Kristin Cavallari was van 2013 getrouwd met voormalig voetballer Jay Cutler tot ze in april 2020 uit elkaar gingen, en hun scheiding werd in juni 2022 afgerond. Ze delen drie kinderen samen, maar het lijkt erop dat hun tijd samen niet zo prettig was als het leek. In een recente podcast heeft de 25-jarige Cavallari gesproken over haar giftige huwelijk en de vele rode vlaggen waardoor ze zich afvroeg of ze met Cutler had moeten trouwen.

De realityster en de sportman hadden tien maanden een relatie voordat hij haar in april 2011 ten huwelijk vroeg. Het stel verbrak hun verloving in juli, maar herenigde zich in december van hetzelfde jaar. Ze trouwden op 8 juni 2013 in Nashville, Tennessee en kondigden hun splitsing aan in april 2020 voordat hun scheiding vorige maand werd afgerond na 10 jaar samen.

Dit is wat de tv-ster, ondernemer en auteur te zeggen had over haar tien jaar durende huwelijk.

10 Kristin Cavallari negeerde de rode vlaggen met Jay Cutler

Kristin Cavallari onthulde op de Call Her Daddy-podcast dat hun relatie "giftig" was en dat ze de "rode vlaggen" negeerde toen ze hun verloving in juli 2011 voor het eerst afzegde.

"In feite heb ik de verloving afgeblazen [om] dezelfde reden dat ik ben gescheiden, en dus denk ik dat als er iets is dat je kunt afleiden, je rode vlaggen niet kunt negeren", vertelde ze aan de Call Your Daddy-podcast gastheer Alexandra Cooper.

"Mensen veranderen niet, en je moet op je gevoel vertrouwen", voegde ze eraan toe.

9 Kristin Cavallari was ongelukkig in het huwelijk

Kristin en Jay delen zonen Camden, negen, en Jaxon, acht, en dochter Saylor, zes, en zeiden dat ze "echt ongelukkig" was en een "ongezonde relatie" had en niet wilde dat haar kinderen dachten dat "was normaal."

"Omdat ik drie kinderen met hem heb, ben ik erg voorzichtig met wat ik zeg. Als jij en ik geen microfoons voor ons hadden, zou ik het je verdomme vertellen. Maar dat is hun vader en mijn oudste Google ons nu. Ik wil gewoon heel voorzichtig zijn. Zelfs als ik niets zeg, zullen de krantenkoppen zeggen dat ik hem op de een of andere manier heb verpest. Het was giftig, punt uit, einde verhaal, meer hoef ik niet te zeggen, " legde Kristin uit.

8 Kristin Cavallari verborg relatieproblemen voor vrienden

De oprichter van Uncommon James realiseerde zich dat haar vriendenkring "de hele tijd" tekenen van toxiciteit in de relatie zag, ondanks dat ze het voor hen probeerde te beschermen.

"Ik heb het voor sommige van mijn vrienden verborgen gehouden", bekende ze. "Mijn moeder kende elke stap van de weg."

7 Kristin Cavallari hoopt dat Jay Cutler doorgaat

"Ik hoop dat hij iemand vindt, echt waar. Ik wil dat hij gelukkig is. Mijn kinderen hebben daar baat bij. Ik hoop dat hij hertrouwt. Echt waar. De eerste keer dat ik het hoorde, stak het natuurlijk een beetje Ik wil echt dat al mijn exen gelukkig zijn en een geweldige relatie hebben."

Cutler is in verband gebracht met een reeks vrouwen, waaronder zangeres Jana Kramer die een vriend was van Cavallari.

6 Kristin Cavallari en Jay Cutler hadden een moeilijke periode voor de scheiding

Het paar had een tijdje een moeilijke periode doorgemaakt voordat ze hun splitsing aankondigden. Ze gaf dit toe tijdens een aflevering van april 2019 van haar E! reality show.

“Jay was geweldig, ja. Van buitenaf zijn de dingen zo perfect en de dingen zo geweldig', zei ze tijdens de show. “Maar eigenlijk zijn ze dat niet. En dat is balen. Het zuigt. Dat is echter het probleem met het huwelijk - het gaat met ups en downs. Op dit moment zitten we in een dieptepunt, maar over twee maanden zouden we hier weer kunnen zijn. En zo zijn we altijd geweest, onze hele relatie. Het is wat het is.”

"Er bestaat niet zoiets als een perfecte relatie", voegde Cavallari eraan toe. “Jay en ik hebben problemen, daar ben ik altijd heel fel over geweest. We moeten aan onze relatie werken. … We hebben zeker problemen.”

5 Kristin Cavallari en Jay Cutler waren geen koppeldoelen

"Het gebeurde niet van de ene op de andere dag", vertelde Kristin aan People over de scheiding in 2020. "We hebben jarenlang heel, heel hard geprobeerd. Het was de moeilijkste beslissing die ik ooit heb genomen."

"Ik vond het altijd interessant als mensen naar ons verwezen als 'paar doelen'. Ik dacht: 'Als jullie het maar wisten'", voegde ze eraan toe.

4 Hoe quarantaine Kristin Cavallari heeft geholpen

“Ik bekijk het eigenlijk een beetje alsof het een goede zaak was om dit midden in de quarantaine door te maken, omdat het ons echt dwong om te overwinteren. Weet je, we konden onze huizen niet verlaten', zei de podcast-host, ontwerper en auteur tijdens een aflevering van E!'s Daily Pop.

"Dus in die zin was het eigenlijk leuk omdat het veel tijd was waarin ik kon reflecteren en me op mezelf kon concentreren en geen interviews hoefde te doen of mensen te zien," onthulde ze. "Dus, ik was eigenlijk heel dankbaar dat we er doorheen gingen op het moment dat we dat deden."

3 Heeft Kristin Cavallari spijt van haar relatie met Jay Cutler?

Ondanks de pijn die ze heeft geleden tijdens haar 10-jarige relatie, heeft ze er geen spijt van.

"Ik was 23 toen ik Jay ontmoette, ik was een baby en in die tijd van mijn leven was trouwen en kinderen krijgen de volgende natuurlijke stap. Ik had alles uit mijn systeem gehaald en dat doe ik niet' Ik heb nergens spijt van en ik ben dankbaar voor onze tijd samen, "legde ze uit in de podcast.

"Ik denk gewoon, nu ben ik zo anders aan het daten en ik zie nog geen mijl afstand. En nu is het als 'Nee, ik ga dat niet verdragen.' Het is een grote afknapper in plaats van te zijn: 'Misschien zal hij veranderen, ik kan hem repareren'", voegde ze eraan toe.

2 Het beëindigen van het huwelijk was eng voor Kristin Cavallari

Kristin Cavallari noemde het einde van haar huwelijk 'heel eng', een beslissing die haar 'een paar jaar kostte om de trekker over te halen'. Het lijkt erop dat de splitsing van 2020 al lang had moeten plaatsvinden voor het reality-tv-sterretje.

"Het was gewoon tijd. Er gebeurde niets belangrijks. Uiteindelijk was het gewoon tijd.. Het is het engste. Het is altijd het meest trieste. Ik bedoel, het zijn zoveel emoties, maar het kan ook de beste ding."

1 Is Kristin Cavallari weer aan het daten?

Sinds haar scheiding is Kristin Cavallari weer gaan daten. Ze gaf toe op de podcast die een kus deelde met ex Stephen Colletti, haar vriend van de middelbare school die op Laguna Beach verscheen en nu een podcast met haar host.

"Ik ging bijna twee jaar geleden met hem uit eten en we kusten, wat leuk was", zei ze over haar reünie met Colletti. "Ik was op dat moment met iemand aan het daten - [en] gewoon de verloren tijd inhalen - dus … het werd gewoon niets meer."

"Als ik eenmaal klaar ben met iemand, ben ik klaar. Het is als een lichtschakelaar die omdraait en ik kan niet meer terug."

Aanbevolen: