Alles wat Heidi Klum onlangs heeft onthuld over haar huwelijk met zegel

Inhoudsopgave:

Alles wat Heidi Klum onlangs heeft onthuld over haar huwelijk met zegel
Alles wat Heidi Klum onlangs heeft onthuld over haar huwelijk met zegel
Anonim

Supermodel en beroemde Victoria's Secret Angel Heidi Klum is nu gelukkig getrouwd met Tom Kaulitz, een muzikant en producer bij de Duitse rockband Tokio Hotel, maar ze worstelde echt met liefde voordat ze dit punt van ongelooflijk geluk bereikte.

Klum is onlangs opengegaan over haar huwelijk met muzikant Seal, en onthulde dat veel van haar tijd die ze met hem doorbracht een strijd was, waardoor ze volledig ontevreden was en uiteindelijk tot echtscheiding leidde. De twee waren stil over hun huwelijk en van buitenaf bekeken, leek het de fans eigenlijk dat ze best gelukkig waren samen. Heidi Klum heeft echter zojuist enkele geweldige onthullingen gedaan over wat er werkelijk achter gesloten deuren gebeurde. Dit is wat ze te zeggen heeft over haar huwelijk met Seal…

8 Ze hernieuwden elk jaar hun geloften

Heidi Klum en Seal hadden een zeer unieke traditie die in feite een poging was om hen verbonden en gelukkig met elkaar verbonden te houden. Elk jaar, op de datum van hun huwelijksverjaardag, organiseerden ze een feest voor de vernieuwing van de geloften. In echte celebrity-mode was dit een grote taak en ontvouwde zich in wezen als een mini-bruiloft, compleet met alle franje. Elk jaar hun geloften hernieuwen in het bijzijn van hun vrienden en familie was een groot deel van hun huwelijkstraditie. Klum vertelt Us Weekly; "Ik denk dat ik acht keer getrouwd ben met Seal, ik dacht dat het wel leuk zou zijn. Ik dacht dat het een feest van liefde zou zijn."

7 Ze voelde zich erg alleen

Ondanks alle vieringen met een kamer vol met hun dierbaren, voelde Heidi Klum zich erg alleen als het ging om hun dagelijkse huwelijk. De Winston Salem Journal onthult dat Seal veel zou reizen voor zaken, en Heidi werd voortdurend alleen gelaten. Ze wist dat hij moest reizen voor zijn carrière, maar vond absoluut dat zijn reizen van huis buitensporig waren, en er waren andere manieren om zijn reizen te coördineren die gemakkelijker voor het gezin hadden kunnen zijn. In plaats daarvan was ze alleen en erg geïsoleerd, met de verantwoordelijkheid van de kinderen op haar handen.

6 Ze deed haar uiterste best om het huwelijk te laten werken

Toen Heidi zich realiseerde dat het niet goed ging, zette ze alles op alles om haar huwelijk met Seal weer op de rails te krijgen. Ze zei dat de jaarlijkse hernieuwing van de gelofte een van de vele manieren was waarop ze probeerde haar huwelijk aan te boren, en ze uitte voortdurend haar zorgen aan Seal in een poging hem op dezelfde lijn te krijgen. Klum onthult dat Seal niet geïnteresseerd was in tijd investeren in het gezin en meer afwezig was dan aanwezig. Ze geeft aan dat ze bleef proberen het te laten werken en rust zacht, wetende hoeveel moeite ze heeft gedaan om haar huwelijk intact te houden. Helaas was het eenzijdig.

5 Zegel geadopteerd Heidi's oudste dochter

Veel fans waren geschokt toen ze ontdekten dat toen Seal Heidi Klum voor het eerst ontmoette, ze al zwanger was van een andere relatie. Ze bleven tijdens haar zwangerschap daten en uiteindelijk werd haar dochter Leni geboren. In die tijd was Seal toegewijd om een vaderfiguur voor Leni te zijn, en hij adopteerde haar legaal en officieel toen ze vijf jaar oud was. Leni heeft haar biologische vader ontmoet, maar is opgevoed door Seal, en hij is haar wettelijke voogd, naast Klum.

4 Hij had een vluchtig humeur

Fans waren stomverbaasd toen ze hoorden dat Seal een vluchtig humeur had en vaak de controle zou verliezen. Nog verbazingwekkender was het feit dat hij dit deed in het bijzijn van de kinderen. Heidi Klum onthulde dat Seal vocht tegen woede en depressie en vaak situaties van extreme spanning en woede in hun huis creëerde.

Ze deed haar best om het te laten werken en hem de hulp te laten zoeken die hij nodig had, maar op een gegeven moment realiseerde ze zich dat dit te giftig was voor haar kinderen om te zien, en ze vroeg om echtscheiding. Klum verklaarde dat zijn woede soms 'eng' was.

3 Heidi was bang om de kinderen bij zich te laten

Als gevolg van Seal's onvoorspelbare, vluchtige humeur, zegt Heidi Klum dat ze bang was om hun kinderen alleen te laten met Seal. Ze uitte haar angst voor de algehele veiligheid en het welzijn van de kinderen en voelde zich verwoest door het feit dat ze er niet op kon vertrouwen dat hij alleen met hen zou zijn. Zijn woede was zo onvoorspelbaar en ongepast voor de kinderen om te zien, en Klum herinnert zich dat hij bang was om hun kinderen alleen bij hem achter te laten.

2 Seal had een op feesten gebaseerde levensstijl

Terwijl Heidi Klum voor de kinderen zorgde en haar eigen carrière bleef nastreven, moest ze ook de resterende effecten van Seals levensstijl verdragen, die volgens haar erg moeilijk te verdragen was. Klum zegt dat Seal vaak en hard feest, en dat zijn levensstijl op geen enkele manier in lijn was met een familiementaliteit. Hij was tot alle uren van de nacht weg en kwam vaak in 'slechte staat' terug, wat een aanzienlijk effect had op het hele gezin. Het kwam zo vaak voor dat Heidi Klum het niet meer kon verdragen.

1 Ze vervulde de vaderrol voor hem

Als Klum de rol van Seal thuis beschrijft, wordt het de fans overduidelijk dat hij de verantwoordelijkheid op haar schouders heeft gelegd. Ze beschrijft zichzelf als zowel de 'moeder als de vader' voor hun kinderen en zegt dat hij heel weinig interactie met hun kinderen had. Klum was zo vaak alleen dat ze eraan gewend raakte om zijn schoenen te vullen en zijn rol over te nemen, totdat ze zich uiteindelijk realiseerde dat ze een andere manier van leven wilde nastreven en een einde wilde maken aan hun huwelijk.

Aanbevolen: