Jana Kramer gaat op date met Kristin Cavallari's ex-echtgenoot Jay Cutler

Inhoudsopgave:

Jana Kramer gaat op date met Kristin Cavallari's ex-echtgenoot Jay Cutler
Jana Kramer gaat op date met Kristin Cavallari's ex-echtgenoot Jay Cutler
Anonim

Jay's motto: Als je een countryzanger gaat daten… dan ben ik dat ook!

Voormalig NFL quarterback Jay Cutler ging op een date met countryzangeres Jana Kramer en het nieuws barstte los op sociale media. Fans en ex-vrouw Kristin Cavallari waren niet blij.

Kristin Cavallari zou bevriend zijn met de One Tree Hill-ster, maar de geruchten zijn nog steeds in de lucht.

"Tot nu toe is het maar één date geweest", vertelt een bron aan PEOPLE, eraan toevoegend dat Kramer op sociale media louche deed door met Cutler uit te gaan vanwege een vermeende vriendschap met Cavallari."Kristin en Jana zijn gewoon kennissen en hebben elkaar maar twee keer ontmoet. Het zijn geen vrienden."

Een andere insider houdt echter vol dat Kramer op Cavallari leunde omdat ze allebei in de publieke belangstelling zeer rommelige echtscheidingen hebben meegemaakt. Jana Kramer ging onlangs door een moeilijke scheiding met haar ex-man, Mike Caussin, maar staat nu weer open voor daten. Jay aan de andere kant probeerde blijkbaar alleen maar uit Cavallari te komen sinds hij met Chase Rice uitging.

"Jay probeerde Kristin jaloers te maken door op deze openbare date met Jana te gaan. Hij is niet blij dat ze met Chase uitgaat en probeert Kristin terug te krijgen", speculeert de insider, die eraan toevoegt dat de oprichter van Uncommon James blokkeerde de podcasthost van Whine Down op sociale media."

Chase Rice en Jana Kramer Updates

Chase Rice toert momenteel door Cali en heeft 25 geplande concerten.

Jana Kramer brengt tijd door met haar twee kinderen die ze deelt met Mike Caussin.

Fans zouden Kramer en Culter hebben gezien tijdens het diner bij Bourbon Steak en later voor een drankje bij L. A. Jackson in Nashville.

"Ik denk dat ik wat tijd nodig had om alleen te zijn, maar ik begin mijn tenen er weer in te steken. Er is nog steeds veel werk dat ik moet doen op het gebied van genezing, maar ik vermaak me met dingen, " vertelde Kramer onlangs aan PEOPLE. "Er zijn een paar DM-dia's geweest… de game is nu anders voor mij. Ik ben niet op zoek naar een flirt. Ik wil mijn persoon vinden."

Hopelijk ontmoedigt al het drama rond Kramer de actrice er niet van om weer door te gaan met daten.

Kramer's Instagram Story

Jana Kramer deelde een diep citaat over de ontberingen die gepaard gaan met verandering. Stap voor stap voor deze mama van twee!

IMG_7306
IMG_7306

Vertegenwoordigers voor Kramer en Cavallari, en Cutler, hebben nog geen commentaar op de zaak.

Aanbevolen: