De waarheid over de datinggeschiedenis van Jana Kramer en haar korte affaire met de ex van Kristin Cavallari

Inhoudsopgave:

De waarheid over de datinggeschiedenis van Jana Kramer en haar korte affaire met de ex van Kristin Cavallari
De waarheid over de datinggeschiedenis van Jana Kramer en haar korte affaire met de ex van Kristin Cavallari
Anonim

Het gerucht gaat dat Jana Kramer is gekoppeld aan Kristin Cavallari's ex, Jay Cutler, en het blijkt dat de geruchten waar zijn. De twee waren verwikkeld in een korte romance, waardoor fans een kijkje namen in het datingleven van Jana de afgelopen jaren, om te zien met wie ze nog meer in verband is gebracht.

Het blijkt dat ze een zeer kleurrijke datinggeschiedenis heeft gehad, en ondanks dat ze het behoorlijk druk heeft met haar carrière en haar kinderen, lijkt het erop dat Jana wat tijd heeft vrijgemaakt voor een reeks kortstondige relaties, die allemaal op een of ander moment tot een einde zijn gekomen. Us Weekly meldt dat haar relaties op zijn zachtst gezegd interessant waren, en we hebben zojuist al het vuil ontdekt…

8 Een gewelddadig huwelijk op jonge leeftijd

Onlangs werd onthuld dat Jana Kramer op zeer jonge leeftijd betrokken was bij een zeer gewelddadig huwelijk. Ze was toen net 19 jaar oud en ze was nog niet lang getrouwd voordat ze zich realiseerde dat de extreme mate van toxiciteit in die relatie het niet waard was om in te blijven. Zij en Michael Gambino trouwden in 2004 in Las Vegas, en ze beschreef die fase van haar leven als vol fysieke en emotionele mishandeling. Nadat hij haar had aangevallen, werd hij gearresteerd voor poging tot moord met voorbedachten rade, en na 5 jaar achter de tralies werd hij voorwaardelijk vrijgelaten en uiteindelijk pleegde hij zelfmoord.

7 Dat vervelende huwelijk van 12 dagen…

Jana Kramer en Johnathon Schaech begonnen te daten toen ze in 2008 samen speelden in Prom Night, en in 2009 waren ze al smoorverliefd en officieel verloofd. De twee verspilden geen tijd met hun trouwplannen en hun prachtige bruiloft vond plaats in juli 2010. Iets over het huwelijk viel echter niet echt goed bij hen. Ze gingen uit elkaar in augustus, slechts 12 dagen nadat ze hun geloften hadden uitgewisseld.

6 Jana Kramer's ongezonde benadering van liefde

Bij het bespreken van haar datingsgeschiedenis en persoonlijke leven, is het belangrijk op te merken dat Kramer erkent dat ze een vreemde relatie heeft met … relaties! Ze geeft toe dat ze een zeer ongezonde benadering van liefde heeft en heeft openlijk verklaard dat ze een 'liefdesverslaafde' is en zegt dat ze probeert 'mannen binnen een paar weken verliefd op haar te laten worden'. Kramer heeft toegegeven dat ze relaties heeft opgegeven als dat niet gebeurt.

5 Een affaire met de zoon van Clint Eastwood

Clint Eastwood's zoon, Scott Eastwood, was in 2013 betrokken bij Jana. De twee daten heel kort nadat ze elkaar hadden ontmoet via wederzijdse vrienden, en het klikte meteen. Rapporten geven aan dat ze meteen hot en zwaar waren, maar dat hun werkelijke relatie van zeer korte duur was en niet lang genoeg duurde om de krantenkoppen te halen op dezelfde manier als haar andere relaties.

4 Jana Kramer's korte verloving met Brantley Gilbert

Kramer was in staat om Brantley Gilbert te betoveren, en na een ontmoeting in 2012 waren ze verloofd in januari 2013. Ze genoten van elkaars gezelschap en leken een geweldige tijd samen te hebben, maar stopten toen abrupt hun verloving en eindigde hun relatie in augustus 2013. Hun kortstondige romance eindigde net zo snel als het begon, en Kramer geeft toe dat ze niet 'de beste versie van zichzelf' was in de tijd dat ze bij Brantley was.

3 Ze was 6 jaar getrouwd met Mike Caussin

Jana Kramer had een lange run met Mike Caussin. De twee waren zes lange jaren getrouwd voordat ze hun relatie in april 2021 beëindigden. Deze relatie eindigde heel anders dan de anderen. Kramer leek klaar om betrokken te blijven, maar Caussin had haar verschillende keren bedrogen en worstelde met seksverslavingsproblemen. Ze probeerden dingen te verwerken, maar dit kon uiteindelijk niet worden opgelost. Het stel ontmoette elkaar in 2014, trouwde in 2015 en kreeg twee jaar later een baby. Helaas was dit niet Kramers 'nog lang en gelukkig'.

2 Jana Kramer is nog steeds een liefdesverslaafde

Na een reeks mislukte relaties en mislukte huwelijken, zouden de meesten aannemen dat Jana de liefde gewoon zou opgeven. Integendeel, ze is nog steeds een liefdesverslaafde en gelooft heilig dat er hoop is op ware liefde, zelfs na haar tumultueuze datinggeschiedenis. Ze gelooft echt dat er iemand is die haar voor altijd-partner zal zijn en hun dromen met haar voor nu en voor altijd zal waarmaken, en fans hopen dat dit voor haar werkelijkheid wordt.

1 Ze ging uit met Kristin Cavalllari's ex

Fans waren aan het wankelen toen ze het nieuws hoorden dat Jay Cutler en Kristin Cavallari ermee ophielden, maar wat misschien nog schokkender was, was het feit dat Jana Kramer dat oppikte en ervoor zorgde dat ze haar web om Jay weefde Messenmaker. hun romance laaide op voor de camera's toen ze met een heleboel pda's naar buiten stapten in de Twelve Thirty Club in Tennessee. Ze kwamen samen aan en kwamen beladen met PDA voor fans om te observeren, terwijl ze voortdurend hun armen om elkaar heen sloegen en deden alsof ze een stel waren. Het lijkt erop dat deze relatie kort en krachtig was, aangezien de berichten over PDA snel afnamen en ze niet meer samen werden gezien na hun zeer openbare date op 22 september.

Aanbevolen: