Wat is er gebeurd tussen Victoria Beckham en de vrouw van Brooklyn Beckham, Nicola Peltz?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Victoria Beckham en de vrouw van Brooklyn Beckham, Nicola Peltz?
Wat is er gebeurd tussen Victoria Beckham en de vrouw van Brooklyn Beckham, Nicola Peltz?
Anonim

Het lijkt erop dat Nicola Peltz en haar schoonmoeder Victoria Beckham een behoorlijk gespannen relatie hebben. Page Six heeft via insiderbronnen gemeld dat de actrice en de voormalige Spice Girl "elkaar niet uitstaan en niet praten."

Nicola trouwde in april 2022 met de zoon van Victoria en David Beckham, Brooklyn Beckham, na een relatie van drie jaar. Sinds ze getrouwd zijn, heeft Peltz op Instagram verontrustende berichten geplaatst waarin ze huilt en praat over haar onzekerheden. Het lijkt erop dat de vete begon rond de tijd van de bruiloft waar Victoria buiten de plannen werd gehouden. Hoewel het stel de vete aan de orde stelde in een recent interview met Variety en beweerde dat "iedereen met elkaar overweg kan", lijkt het erop dat het verhaal nergens heen gaat.

Dus, is er enige waarheid achter deze geruchten over een vete tussen Bates Motel-actrice Nicola Peltz en haar zangeres en modeontwerpster, schoonmoeder Victoria Beckham?

9 Wat zijn de problemen tussen Nicola Peltz en Victoria Beckham?

Het drama tussen Nicola Peltz en haar beroemde schoonmoeder ontvouwde zich voor het eerst online toen een bron begin augustus aan Page Six vertelde dat Nicola en Victoria Beckham niet op goede voet stonden.

“Ze kunnen elkaar niet uitstaan en praten niet”, onthulde de bron. "De aanloop naar de bruiloft was verschrikkelijk." Het lijkt erop dat Nicola en Victoria ruzie kregen over trouwplannen.

“Ze zou Victoria nergens van op de hoogte stellen. Communicatie was minimaal.” De bron voegde eraan toe dat de vete de relatie van Brooklyn met zijn eigen familie heeft beïnvloed. "Ze hebben de afgelopen maanden niet veel met hem gesproken", zei de insider.

8 Waarom Nicola Peltz geen Victoria Beckham-trouwjurk droeg

Het gerucht gaat dat de vete begon toen de 27-jarige Nicola Peltz de door Victoria ontworpen trouwjurk niet zou dragen. In plaats daarvan droeg ze een witte Valentino-jurk.

"Ik was van plan, en ik wilde het echt, en een paar maanden later realiseerde ze zich dat haar atelier het niet kon doen, dus toen moest ik een andere jurk kiezen", onthulde ze. “Ze zei niet dat je het niet kunt dragen; Ik heb niet gezegd dat ik het niet wilde dragen."

Een bron vertelde de Daily Mail dat Victoria "het niet kon helpen" maar betrokken te raken bij de planning en dat ze "voortdurend hun beslissingen negeerde".

Victoria "heeft misschien de grens overschreden" met haar input, legde de bron uit, en de krant voegde eraan toe dat de moeder van de bruidegom zich "vernederd" voelde door de manier waarop de dingen gelopen waren.

7 Waren er problemen tussen de families van Nicola Peltz en Brooklyn Beckham?

De bron vertelde onlangs aan Page Six dat er een enorm probleem is tussen de families Beckham en Peltz.

“Victoria en Nicola zijn slechts bijkomende schade. Het gaat niet alleen om twee vrouwen, het zijn twee families die samenkomen”, aldus de bron. “Het is vrij duidelijk dat er een probleem is tussen de twee families. Iedereen moet zijn plek vinden. Ze maken gewoon nog niet helemaal verbinding.”

De bron onthulde ook dat het probleem tussen de families over branding lijkt te gaan. De beroemde Britse ouders van Brooklyn willen dat hun zoon en hun schoondochter in hun voetsporen treden van toonaangevende kledinglijnen, parfums en andere ondernemingen.

“Er is een zeer bewuste zet georkestreerd door Nicola en haar moeder en gefinancierd door Nelson. Er is een reden waarom Brooklyn en Nicola nu ‘Peltz Beckham’ zijn. Het draait allemaal om branding”, zegt de bron onder meer over Nicola’s miljardairvader Nelson, een niet-uitvoerende voorzitter van Madison Square Garden. “Ik denk dat Nicola en haar moeder met ideeën komen, Nelson kan alles financieren, en hij zegt ja! Maar voor David en Victoria moet het wat inhoud hebben.”

6 Hebben de Peltz en Beckhams verschillende waarden?

Nog een bron op pagina zes dat de Beckhams en de Peltz' heel verschillende waarden hebben.

“De Beckhams zijn behoorlijk ouderwets. Ze zijn van mening dat iedereen zijn eigen weg omhoog moet vinden in de wereld”, aldus de bron. Hoewel ze hun kinderen altijd een voorsprong zullen geven op het gebied van steun en goedkeuring, hebben ze Brooklyn in een café laten werken om hem te leren over arbeidsethos en om wat waarden te krijgen. Ze wilden zijn passie voor fotografie heel graag ondersteunen, dus hielpen ze hem aan stages; toen begon hij te koken, en dat hebben ze gesteund.”

Dit drama heeft Brooklyn's relatie met zijn schoonvader niet beïnvloed. “Brooklyn is zo, zo dicht bij de familie Peltz geworden, en vooral bij Nicola’s vader. Voor Victoria, die extreem dicht bij Brooklyn ligt, moet dat moeilijk zijn.”

5 Victoria Beckham's verbroken relatie met Brooklyn

De insider vertelde Page Six ook dat David en Victoria Beckham niet eens met hun eigen zoon praten.

"Ze hebben de afgelopen maanden niet veel met hem gesproken", onthulde de insider helaas. Deze niet nader genoemde bron beweerde ook dat Brooklyn's relatie met zijn ouders alleen maar slechter werd nadat hij een cover van zijn vrouw op Tatler magazine plaatste, met de kop: "The New Mrs. Beckham."

4 Is Nicola Peltz jaloers op Victoria Beckham?

De insider heeft zich afgevraagd of actrice Nicola "jaloers" is op de aandacht die Victoria heeft, vooral op haar trouwdag. Velen waren van mening dat het gebrek aan aandacht voor Victoria tijdens de bruiloft te wijten was aan afgunst.

Een bron vertelde The Daily Mail in juli van dit jaar dat gasten op hun bruiloft het ongebruikelijk vonden dat David en Victoria niet aan de bovenste tafel zaten met Brooklyn en Nicola, aangezien dit een Britse gewoonte is.

“De bovenste tafel was allemaal Peltzes, en het voelde echt alsof de Beckhams niet op de voorgrond stonden. Er was een gevoel dat de bruiloft helemaal om de familie Peltz ging, zoals je je kunt voorstellen, aangezien het hun huis was en hun dochter en hun zoon de toespraken hielden,”

3 Was het interview aandachtzoekend?

Tijdens een stuk voor Variety spraken Brooklyn en Nicola, 27, publiekelijk over geruchten over een vete tussen het paar.

Hij zei "iedereen kan met elkaar overweg", terwijl zijn vrouw sprak over de overstap naar de ontwerper van trouwjurken. Daar is het mee begonnen, en daar zijn ze mee aan de slag gegaan.” Brooklyn voegde toe: "Ik heb geleerd dat ze altijd zullen proberen om dat soort dingen te schrijven. Ze zullen altijd proberen mensen naar beneden te halen. Maar iedereen kan met elkaar overweg, wat goed is.”

Er wordt aangenomen dat het interview niet goed is gevallen bij de Beckhams, omdat het indruist tegen hun filosofie als het gaat om ongunstige verhalen die over hen zijn geschreven.

Een bron vertelde Heat: "Het interview liet David en Victoria met open mond achter. […] Ze zien het als een stunt om aandacht te vragen, en ze moeten nu uitzoeken waar ze heen moeten."

Ze voegden eraan toe dat de filosofie van het gezin is "dat je zwijgt in plaats van erkent", omdat ze geloven dat hierdoor verhalen verdwijnen.

De bron legde ook uit dat Brooklyn met die filosofie is opgegroeid, dus Victoria en David, stel je voor dat Nicola "elke poging van hem om het te bagatelliseren" teniet deed toen hem ernaar werd gevraagd.

2 Beckhams negeerde Peltz in trouwberichten

Veel mensen merkten hoe Victoria Beckham trouwfoto's deelde - met heel weinig melding van Peltz. David noch Victoria hielden van de trouwfoto's van hun zoon en nieuwe schoondochter, genomen van Vogue en gepost op Nicola's Instagram.

Instagram-experts wijzen erop dat Peltz na de bruiloft zelden een van de berichten van David of Victoria Beckham 'leuk' vindt. Victoria en David vinden die van haar ook bijna nooit leuk.

1 Hebben Nicola Peltz en Victoria Beckham ooit met elkaar kunnen opschieten?

Een paar maanden geleden hadden Victoria en Nicola in het verleden een relatie.

Toen haar zoon zich verloofde met de actrice, vierde Beckham dit op Instagram door het bijschrift te schrijven: Het MEEST opwindende nieuws!! We kunnen niet gelukkiger zijn dat @brooklynbeckham en @nicolaannepeltz gaan trouwen! Ik wens jullie zoveel liefde en een leven lang geluk We houden allemaal zo veel van jullie allebei x”

Peltz plaatste vorig jaar ook een bericht aan de 48-jarige Beckham voor haar verjaardag, waarin ze het mode-icoon een rolmodel noemde en zei dat ze "zo veel" van haar houdt.

Aanbevolen: