Victoria Beckham's vermeende vete met schoondochter Nicola Peltz

Inhoudsopgave:

Victoria Beckham's vermeende vete met schoondochter Nicola Peltz
Victoria Beckham's vermeende vete met schoondochter Nicola Peltz
Anonim

Toen Brooklyn Beckham en Nicola Peltz hun verloving in 2020 aankondigden, was iedereen heel blij voor hen. Inclusief Brooklyn's moeder, de enige echte Victoria Beckham. Ze ontving Nicola met open armen in de familie en maakte haar genegenheid voor haar publiek, wat hartverwarmend was.

Echter, kort nadat het paar trouwde, ontstonden geruchten over een ruzie tussen de zangeres die ontwerper werd en de jonge actrice. Gevechten tussen schoonouders zijn niet ongewoon, maar met hoe goed ze leken te kunnen opschieten, verrasten deze geruchten fans echt. Hoeveel waarheid zit er in?

Het vermeende gevecht om de trouwjurk

Fans weten dat de talenten van Posh Spice veel verder reiken dan het podium. Victoria Beckham is niet alleen een van de meest populaire artiesten van haar generatie, ze is ook een veelgeprezen modeontwerper, dus het was een goed idee om haar de trouwjurk van haar schoondochter te laten ontwerpen. Dit is waarom iedereen zo verrast was toen Nicola Peltz een prachtige Valentino-jurk droeg op haar bruiloft. Mensen speculeerden dat ze het ontwerp van haar schoonmoeder niet had willen dragen, of dat Victoria had geweigerd de jurk te maken vanwege een ruzie, maar Nicola heeft sindsdien alle twijfels weggenomen. Het werd uiteindelijk heel eenvoudig.

"Ik was van plan, en ik wilde het echt, en een paar maanden later realiseerde ze zich dat haar atelier het niet kon doen, dus toen moest ik een andere jurk kiezen", legde ze uit. "Ze zei niet dat je het niet mag dragen; ik zei niet dat ik het niet wilde dragen. Daar begon het mee, en toen renden ze ermee weg."

Er is geen familievete

Tot voor kort had niemand het aangedurfd om de mogelijkheid van een Beckham-familievete ter sprake te brengen. Victoria had nooit enige wrok of woede jegens Nicola geuit. Integendeel, ze had laten weten hoe blij ze was dat haar zoon haar naar de familie had gebracht en meerdere keren had gezegd dat ze van haar hield. Natuurlijk zijn bruiloften een stressvolle tijd en mensen begonnen te denken dat ze om de een of andere reden niet meer met elkaar overweg konden. Dat sleepte Brooklyn Beckham in de vermeende vete, en er gingen geruchten dat hij ook op gespannen voet stond met zijn moeder. Brooklyn heeft het echter ondubbelzinnig ontkend en houdt er niet van als mensen dat suggereren.

"Ik heb geleerd dat ze altijd zullen proberen om dat soort dingen te schrijven. Ze zullen altijd proberen mensen neer te halen", zei hij vermoeid. "Maar iedereen kan met elkaar overweg, wat goed is", voegde hij eraan toe, de geruchten verdrijvend.

Brooklyn en Nicola zijn in april van dit jaar getrouwd, na iets meer dan twee jaar verkering te hebben gehad. Hun verhaal is er een van ware liefde en toewijding, en geen nep-familievetes kunnen dat ooit verpesten. We wensen de pasgetrouwden alle geluk van de wereld.

Aanbevolen: