Wat is er echt gebeurd tussen John Mulaney en ex-vrouw, Annamarie Tendler?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen John Mulaney en ex-vrouw, Annamarie Tendler?
Wat is er echt gebeurd tussen John Mulaney en ex-vrouw, Annamarie Tendler?
Anonim

Van de Bennifer-reünie tot Kourtney Kardashian en Blink-182-drummer Travis Barker die onlangs hun relatie naar een hoger niveau hebben getild, de liefde bloeit zeker op voor enkele van 's werelds populairste celebs.

Hoewel het hartverwarmend aanvoelt en alsof het idee van liefde echt is nadat er een nieuwe celebrity-pairing is ontstaan, bewijst een verrassende splitsing van beroemdheden dat zaken van het hart in Hollywood ons nog steeds kunnen verrassen om de 'verkeerde' redenen. Een paar weken geleden kwam het nieuws dat komiek John Mulaney, die onlangs in een herstelprogramma zat voor middelengebruik, en zijn vrouw van bijna tien jaar, Annamarie Tendler, niet alleen een moeilijke periode doormaakten, maar dat het paar onverzoenlijke verschillen ervoer in hun huwelijk, openbaar werd.

Eind 2020 nam Mulaney, die lang open was in zijn stand-up over zijn ervaring met strijd tegen middelenmisbruik, de beslissing om een behandeling te zoeken, een stap die veel krantenkoppen en commentaar opleverde via sociale media. Terwijl de Mulaneys ervoor kozen Johns uiterst persoonlijke beslissing te eren door ervoor te kiezen geen commentaar te geven op de details van de situatie, werd pas drie maanden na zijn eerste aankondiging een niet-gerelateerd nieuwsbericht over Johns persoonlijke leven aan het publiek onthuld: hij en Annamarie kregen een echtscheiding.

In 2014 stapten John Mulaney en Annamarie Tendler officieel in het huwelijksbootje. Na hun "ik doe" te hebben gezegd, werd het paar constant gevraagd of ze van plan waren hun gezin uit te breiden. Mulaney maakte duidelijk dat hij geen kinderen wilde, maar dat lijkt niet meer het geval te zijn. Na een periode in de afkickkliniek na het nieuws over John's strijd tegen middelenmisbruik, vroeg hij een scheiding aan bij Tendler, wat fans overal choqueerde! Het is duidelijk dat Annamarie overrompeld was door de scheiding en onthulde dat ze niet uit elkaar wilde gaan. Nou, niet alleen is John vrij snel verder gegaan met actrice Olivia Munn, maar het duo verwacht officieel hun eerste kind samen. Fans hebben erop gewezen dat John van gedachten is veranderd als het gaat om het krijgen van kinderen, maar het is het tijdsbestek van het daten van Munn voor slechts 3 maanden dat hen in verwarring brengt. Ondanks de vragen hebben veel fans massa's steun over het nieuws gegoten, maar Annamarie lijkt er (uiteraard) niet zo blij mee te zijn.

Bijgewerkt op 28 januari 2022: In november 2021 werd Malcolm Hiệp Mulaney geboren. Sinds zijn geboorte hebben zijn beide ouders (John Mulaney en Olivia Munn) veel schattige foto's en video's van Malcolm op hun Instagram-accounts gedeeld. De twee lijken erg trotse ouders en hun relatie met elkaar is ook sterker geworden sinds de geboorte van hun zoon. Hoewel zowel John Mulaney als Annamarie Tendler hun mond openhouden over de details achter hun scheiding, lijken ze manieren te vinden om verder te gaan. Mulaney brengt natuurlijk veel tijd door met zijn nieuwe baby, terwijl Tendler zich op haar kunst heeft geconcentreerd, en ze vertelde Harper's Bazaar dat de dingen "van hieruit alleen maar omhoog kunnen gaan".

Een niet-zo-'prachtig huwelijk': wat leidde tot de scheiding van John Mulaney en Annamarie Tendler

De onthulling van Mulaney's moeilijke strijd wierp een schijnwerper op het persoonlijke leven van de acteur nadat overweldigende steun van fans via sociale media begon binnen te stromen; veel supporters, van fans tot bekende gezichten, boden steun aan Mulaney nadat hij in behandeling was gegaan. Hoewel Mulaney en zijn naasten geen bijzonderheden hebben onthuld over wat hij tijdens de behandeling heeft doorgemaakt, werd onthuld dat Mulaney zelf besloot actie te ondernemen en ervoor koos om hulp te zoeken.

Hij koos er ook voor om de belangrijkste keuze te maken om te scheiden van zijn nu-vrouw, Annamarie Tendler. In februari kwam het nieuws naar buiten dat Mulaney naar huis zou gaan na het beëindigen van de klinische behandeling, volgens Vulture. De tijdlijn tussen Mulaney's thuiskomst en de aankondiging van de scheiding komt in een rij te staan. Volgens Page Six heeft de acteur "drie maanden geleden om een scheiding van Tendler gevraagd", wat dezelfde maand zou zijn geweest dat hij de behandeling had afgerond.

Hoewel er op het moment van schrijven geen officiële reden is onthuld voor Mulaney's beslissing om hun huwelijk te beëindigen, begonnen fans zich af te vragen waarom het paar, dat altijd zo openlijk verliefd leek, problemen begon te krijgen. Een fan zei via Buzzfeed News: "Het moet haar daarna zo moeilijk zijn geweest om bij hem te blijven, dus ze moet er kapot van zijn, maar uiteindelijk kan het een hoop liefdesverdriet besparen in de loop van de tijd…"

John Mulaney ging snel verder - met Olivia Munn

De toon van Mulaney-gerelateerd commentaar op sociale media veranderde drastisch toen hij opnieuw het openbare gesprek aanging na de aankondiging dat hij nieuwe liefde had gevonden te midden van liefdesverdriet: Mulaney was begonnen met het zien van actrice Olivia Munn, en hun romance leidde tot een forse rente. Het internet hapte collectief naar adem nadat het paar, dat elkaar al jaren kende, onthulde dat het hun vriendschap naar een nieuw niveau zou tillen.

Hoewel verrassing schijnbaar de standaardemotie werd bij het noemen van Mulaney en Munn samen, is hun relatie niet nieuw. De twee kennen elkaar al een paar jaar en Munn heeft zelfs uitgesproken hoeveel ze Mulaney bewondert.

De actrice stond te popelen om kennis te maken met Mulaney in de vroege jaren 2010 voordat hij en Tendler officieel in het huwelijksbootje stapten, volgens Vanity Fair. Mulaney's oude vriend Seth Meyers had zowel Mulaney als Munn uitgenodigd voor zijn bruiloft, en Munn ging goed met Mulaney om. Ze onthulde later hoe ze vrienden wilde zijn en hem wilde leren kennen; Munn onthulde dat ze hem vroeg: "Willen jij en je verloofde gaan eten of zoiets en rondhangen?"

De zaken tussen Mulaney en zijn ex-vrouw lijken hartelijk te zijn terwijl hij verder gaat. Annamarie was onvermurwbaar om fans en supporters te laten weten dat ze van plan is aanwezig te blijven in het leven van John Mulaney terwijl hij door het leven na de behandeling navigeert in de scheidingsaankondiging van het voormalige paar. Alleen de tijd zal leren of Mulaney de details van zijn scheiding in een toekomstige stand-upshow zal beschrijven.

John Mulaney en Olivia Munn hebben samen een kind

Ja, we zijn net zo geschokt als jij! Slechts enkele maanden in hun nieuwe relatie, kondigden John Mulaney en Olivia Munn aan dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Dit verraste niet alleen fans, maar aangezien Mulaney ook duidelijk had gemaakt dat hij geen kinderen wilde, leidde het tot nogal wat verwarring.

Terwijl iedereen zo nu en dan van gedachten verandert, lijkt het alsof fans een beetje in de war zijn over de plotselinge verandering van hart. Munn onthulde dat ze super "enthousiast" is over de zwangerschap en heeft een paar keer gelachen tijdens haar reis. De actrice deelde dat al haar babybuik die ze mag dragen "oversized joggingbroeken" zijn, maar wat vindt Annamarie Tendler hiervan?

Na haar eerste publieke optreden sinds haar breuk met John, werd Annamarie onder druk gezet over het recente nieuws, en hoewel ze niet direct reageerde, onthulde een bron dicht bij Tendler dat ze het zeker moeilijk heeft om zich in te leven het nieuws, en we nemen het haar niet kwalijk.

Aanbevolen: