Wat is er gebeurd tussen Steve Howey en ex-vrouw Sarah Shahi?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Steve Howey en ex-vrouw Sarah Shahi?
Wat is er gebeurd tussen Steve Howey en ex-vrouw Sarah Shahi?
Anonim

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat Steve Howey stopte met de grootste rol uit zijn carrière - als Kevin 'Kev' Ball in Shameless, het veelgeprezen comedy-drama van Showtime. De John Wells-serie had een looptijd van tien jaar op het premium kabelkanaal, in de aanloop naar de finale op 11 april 2021.

In de 12 maanden daarna heeft Howey geen andere tv- of filmrollen op zich genomen die tot nu toe zijn uitgebracht, hoewel hij wel zal spelen in J. J. Perry's aankomende film, Day Shift, met onder andere Jamie Foxx, Dave Franco en Natasha Liu Bordizzo.

In plaats van zijn werk ging veel van het nieuws over Howey's leven het afgelopen jaar over zijn scheiding van ex-vrouw Sarah Shahi, die in januari vorig jaar werd afgerond. Het paar was officieel ongeveer 12 jaar getrouwd en had zelfs drie kinderen samen.

Ze gingen voor het eerst uit elkaar in 2020, toen hij in mei de echtscheiding aanvroeg, en dat proces werd ongeveer een half jaar later afgerond. Howey en Shahi zijn in der minne gebleven over hun breuk, althans in het openbaar.

We bekijken waarom de twee hun eigen weg gingen.

Wie is de ex van Steve Howey, Sarah Shahi, en wat doet ze?

Sarah Shahi is een in Texas geboren actrice van Iraanse en Spaanse afkomst, die haar showbizzcarrière oorspronkelijk als model begon. De naam Sarah Shahi is haar professionele bijnaam, omdat ze bij de geboorte de Farsi-naam Aahoo Jahansouzshahi heeft gekregen.

Shahi onthulde dat ze als klein meisje vaak werd gepest door haar leeftijdsgenoten met haar naam. Toen ze in de tweede klas zat, hoorde ze een lied genaamd Sarah en besloot het als haar secundaire naam te gebruiken.

Toen ze 8 was, begonnen haar ouders mee te doen aan haar schoonheidswedstrijden, wat haar liefde voor modellenwerk vormde, een liefde die ze tot ver in de volwassenheid nastreefde. Ze besloot haar voeten in acteren te dompelen terwijl ze nog een model was, en vond een aantal optredens als figurant op verschillende schermproducties in L. A.

Haar allereerste grote rol was in de J. J. Abrams sci-fi actiethriller serie Alias, waar ze een personage genaamd Jenny speelde voor een verhaallijn van zeven afleveringen. Sindsdien heeft Shahi meer centrale rollen gekregen in The L-Word, Fairly Legal en Person of Interest.

Hoe hebben Sarah Shahi en Steve Howey elkaar ontmoet?

Na haar korte periode bij Alias, bleef Sarah Shahi bijrollen in verschillende films en tv-shows. Ze speelde in enkele afleveringen van Frasier, en ER, en ze landde ook een deel van drie afleveringen op Dawson's Creek.

In 2004 werd ze gecast in de sitcom Reba op The CW, waar Steve Howey een hoofdrol speelde als Van Montgomery. Het was op deze set dat de twee toekomstige tortelduifjes elkaar voor het eerst ontmoetten, waarbij Shahi dat jaar in één aflevering verscheen en vervolgens terugkeerde voor een andere in 2007.

Tussen die twee cameo's door was Shahi officieel begonnen uit te gaan met Howey, en het paar was verloofd in 2008. Op 7 februari van het volgende jaar liepen ze door het gangpad tijdens een ceremonie die werd gehouden in Las Vegas.

Een paar maanden later verwelkomden ze hun eerste baby - een jongen die ze William Wolf noemden. In maart 2015 voegden ze nog twee kinderen toe aan hun gezin, toen hun tweeling Violet Moon en Knox Blue werd geboren.

Er begonnen een paar jaar later problemen te brouwen in het paradijs, wat leidde tot Howey's scheidingsverzoek in 2020.

Waarom heeft Steve Howey de echtscheiding van Sarah Shahi aangevraagd?

Steve Howey en Sarah Shahi probeerden de meeste elementen van hun relatie privé te houden, en zijn ook niet uitgesproken over hun breuk sinds het gebeurde.

De acteur zat voor een interview met Talk Nerdy With Us in 2016, waar hij liet doorschemeren dat hun drukke schema's meestal de oorzaak waren van de dood van hun vonk. Het begon zich allemaal op te stapelen toen hun kinderen werden geboren.

"Toen we de kinderen kregen, was het echt zwaar", zei Howey. "We zijn allebei werkende acteurs, dus we waren erg moe, en als we terug zouden komen, als er nog energie over was, was het voor de kinderen, en niet voor elkaar."

Toen hun echtscheiding in januari 2021 uiteindelijk werd uitgesproken, gaf de rechtbank hen de gedeelde voogdij over hun drie kinderen. Howey werd ook veroordeeld tot het betalen van $ 305.000 aan Shahi, bovenop andere activa die tussen hen werden gedeeld.

In het licht hiervan wordt Shahi nu geschat op ongeveer $ 3 miljoen, terwijl het totale vermogen van Howey op ongeveer $ 2 miljoen wordt geschat.

Aanbevolen: