Wat vond Angelina Jolie van de relatie tussen Jennifer Aniston en Brad Pitt?

Inhoudsopgave:

Wat vond Angelina Jolie van de relatie tussen Jennifer Aniston en Brad Pitt?
Wat vond Angelina Jolie van de relatie tussen Jennifer Aniston en Brad Pitt?
Anonim

Brad Pitt en Angelina Jolie waren een van Hollywood's meest iconische "it"-paren. Het voormalige paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2003 terwijl ze de rol van man en vrouw speelden in de film Mr. & Mrs. Smith. Jolie genoot ervan om een alleenstaande moeder te zijn en Pitt was nog steeds getrouwd met Jennifer Aniston (de twee gingen later uit elkaar in 2005). Terugkijkend herinnerde Jolie zich aan Vogue dat het niet echt liefde op het eerste gezicht was; zij en Pitt vormden gewoon een goed team.

Zelfs nu ze gescheiden zijn, brengen Pitt en Jolie hun kinderen nog steeds naar dezelfde bestemmingen.

Alle relaties hebben hun ups en downs, vooral in Hollywood, maar de relatietijdlijn van Brad Pitt en Angelina Jolie is bijzonder fascinerend. Het was een schandaal toen het paar bij elkaar kwam, maar ze leken al meer dan tien jaar een solide eenheid … tenminste aan de buitenkant. Dus toen het paar de scheiding aanvroeg. Als gevolg hiervan heeft Brad Pitt toegegeven zich depressief en alleen te voelen sinds zijn scheiding van Angelina.

Dus, was de scheiding echt de juiste keuze voor het paar? Voelde Jolie zich gelukkig met het winnen van Pitt van Aniston?

Angelina Jolie en Jennifer Aniston hadden een soortgelijke datinggeschiedenis

Angelina Jolie en Jennifer Aniston zijn ongetwijfeld twee van de grootste actrices van Hollywood. Hoewel het duo misschien een gemeenschappelijke link heeft als het gaat om trouwen met Brad Pitt, hebben de twee dames veel andere interessante feiten op hun naam staan dan gehecht te zijn aan de Hollywood-acteur.

Terwijl Aniston beroemd werd met haar rol in de beroemde sitcom Friends die tussen 1994 en 2004 werd uitgezonden, is Jolie een veelgeprezen actrice sinds haar optreden in Academy Award-winnende film Girl Interrupted.

De twee actrices zijn vaak vergeleken door fans vanwege hun Pitt-connectie. Jennifer en Brad waren bijna vijf jaar getrouwd nadat ze in 2000 in Malibu in het huwelijksbootje stapten. Wat Jolie betreft, de actrice trouwde in 2014 met Brad en uiteindelijk werd het paar wettelijk gescheiden verklaard in 2019.

Door de jaren heen zijn zowel Jennifer als Angelina tegen elkaar opgezet als de beroemde exen van Pitt.

Angelina Jolie en Jennifer Aniston hebben allebei hun mening over elkaar geuit

Terwijl ze in 2007 met Vogue sprak, sprak Jolie over het begin van de relatie tussen haar en Brad toen ze zijn huwelijk met Aniston noemde en zei: "Ik wist niet veel over waar Brad precies was in zijn persoonlijke leven. Maar het Het was duidelijk dat hij samen was met zijn beste vriend, iemand van wie hij houdt en respecteert. En dus leefden we allebei, denk ik, een heel vol leven."

Aniston herinnerde zich haar eerste ontmoeting met Jolie in interactie met Vanity Fair, waar ze zei dat ze met Angelina sprak voor haar film met Pitt en zei: "Brad is zo enthousiast om met jullie samen te werken. Ik hoop dat jullie dat hebben gedaan. een heel goede tijd."

De actrice onthulde ook dat ze tijdens het filmen van de film ernaar uitkeek om naar de sets te gaan en met Brad samen te werken.

"Vanwege de film zijn we uiteindelijk bij elkaar gebracht om al deze gekke dingen te doen, en ik denk dat we deze vreemde vriendschap en partnerschap ontdekten die plotseling gebeurde. Ik denk dat ik een paar maanden later besefte, God, Ik kan niet wachten om aan het werk te gaan. Of het nu ging om een scène opnemen of ruzie maken over een scène of wapenoefeningen of dansles of stunts doen - alles wat we met elkaar te maken hadden, we vonden er gewoon veel plezier in samen en veel echt teamwerk. We zijn gewoon een soort paar geworden, " legde Angelina uit.

De scheiding van Brad Pitt en Jennifer Aniston is nog steeds in de krantenkoppen

Het is meer dan 15 jaar geleden dat we Jennifer Aniston en Brad Pitt voor het laatst als koppel zagen, maar hun romance is er zeker een voor in de geschiedenisboeken. Hoewel het paar slechts zeven jaar samen was (en vijf jaar getrouwd!), eindigde hun A-lijstrelatie niet met hun scheiding in 2005.

Tussen hun huwelijk van een miljoen dollar, zijn gastoptreden op Friends en hun iconische reünie in 2020, zijn er een paar dingen die je moet weten over de relatie tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston. Brad Pitt en Jennifer Aniston ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994, maar ze begonnen pas in 1998 te daten. Later vroeg hij Jennifer ten huwelijk in 1999, en het jaar daarop hadden ze hun huwelijk. Na vijf jaar huwelijk kondigde het paar begin 2005 hun breuk aan. Brad ging door met daten en trouwde met actrice Angelina Jolie, terwijl Jennifer met Justin Theroux trouwde.

Ze gingen allebei scheiden van hun echtgenoten en zijn sindsdien goede vrienden gebleven.

Aanbevolen: