Wat Jennifer Aniston heeft onthuld over haar relatie met Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Wat Jennifer Aniston heeft onthuld over haar relatie met Brad Pitt
Wat Jennifer Aniston heeft onthuld over haar relatie met Brad Pitt
Anonim

De recente reünie van Brad Pitt en Jennifer Aniston tijdens een prijsuitreiking omvatte een aantal PDA's en het leidde tot speculaties over de twee die probeerden het weer te laten werken. Het voormalige stel was zeven jaar getrouwd en ze hadden een nogal trieste scheiding in 2005. Brad werd verliefd op Angelina Jolie en stopte met Aniston. De scheiding eiste een tol van Jennifer en ze moest therapie ondergaan om het trauma te boven te komen.

Jaren gingen voorbij en er was een nieuwe wending die hun leven opnieuw veranderde. Hun respectievelijke tweede huwelijken vielen uit elkaar en beiden leerden er weer van te houden om single te zijn.

Ze noemen zichzelf nu goede vrienden. Ze halen het wel in en lijken er blij mee te zijn. Wat ze nu met hun leven doen, is hun keuze. Terwijl we wachten en kijken, laten we wat tijd besteden aan het terugkijken op momenten waarop Jen dingen over Brad aan de media onthulde:

14 Aniston vond Brad Pitt een normale, lieve man

Aniston onthulde aan Rolling Stone dat zij en Brad Pitt elkaar in 1994 ontmoetten. Hun managers waren vrienden en ze speelden een belangrijke rol bij het samenbrengen van de twee beroemdheden. Op de vraag wat ze van hem vond toen ze elkaar voor het eerst zagen, zei Aniston: "[Pitt] was gewoon die lieve jongen uit Missouri, weet je wel? Een normale jongen."

13 Ze noemde hem de 'juiste'

Aniston zei ooit dat haar vrienden aanvankelijk sceptisch waren over Brad Pitt. Uiteindelijk realiseerden ze zich echter dat hij de juiste persoon was voor Aniston. Ze wees erop: "Weet je, als er ooit ruzie is, is het niet zo dat je kunt zeggen: 'Schiet op, ik ben hier weg!' Je bent er voor de lange termijn. Het is mooi om dat voor het eerst te beseffen, om dat te weten."

12 Aniston noemde hem een anker in de chaos

In 2003 noemde een verslaggever van W-magazine Brad Pitt een 'liefde voor' Aniston's leven. In reactie daarop onthulde Aniston echter dat hij niet de liefde van haar leven was: "Hij is zeker een grote liefde in mijn leven … En ik weet dat we iets speciaals hebben, vooral in al deze chaos." In de grote, slechte wereld was het fijn om iemand te hebben die, wat ze noemde, "je kent, jullie echt allemaal kent."

11 De 'liefde van haar leven'

Aniston's verklaring dat Brad een anker was, in plaats van een liefde van haar leven, werd verkeerd gelezen en verkeerd geïnterpreteerd door de fans. Ze ging met Diane Sawyer zitten om duidelijk te maken wat ze wilde zeggen. Tijdens een interview vertelde ze Sawyer dat ze zich niet kon voorstellen met iemand anders te trouwen dan Brad en dat ze met hem trouwde omdat hij de liefde van haar leven was. Ze beweerde dat haar eerdere verklaring uit de context was gehaald.

10 Ze zei dat ze vanaf het eerste moment een klik hadden

In hetzelfde gesprek met Diane Sawyer in 2004 herinnerde Aniston zich met veel plezier haar eerste date met Brad Pitt. Ze zei dat ze op de eerste date wist dat het goed zou komen. Het klikte vanaf het eerste moment. Ze beschreef het als: "Het was raar … Dat was een heel gemakkelijke avond. Het was echt leuk."

9 Jen wilde hun kind dragen

De tortelduifjes hadden besloten om in februari 2004 een gezin te stichten. Aniston kondigde aan dat ze bereid was de sprong te wagen en dacht: "Het is tijd. Het is tijd. Weet je, ik denk dat je kunt werken met een baby, ik denk dat je zwanger kunt werken, ik denk dat je het allemaal aankunt. Dus ik kijk er echt naar uit om het rustiger aan te doen."

8 Ze zag haar man huilen op hun bruiloft

Herinnerend aan de dag van hun huwelijk, verklaarde Aniston in een interview in 2001: "Er is niets ontroerends dan een man te zien huilen op zijn eigen bruiloft."Als dat was wat er op haar bruiloft gebeurde, was dit een nogal zoete herinnering om te koesteren. Aniston voegde eraan toe: "Het leuke aan bruiloften is dat het niet alleen maar een meidending is. Het is een teamprestatie."

7 Ze hadden argumenten zoals normale koppels

In 2003 gaf Aniston toe dat zij en Brad ruzie zouden hebben zoals elk ander normaal stel. Er zou echter niet geschreeuwd worden. Er zouden discussies zijn om iets op te lossen of te bereiken. Ze zei dat ze een stel niet zou vertrouwen dat beweerde nooit gevochten te hebben.

6 Beiden beloofden vrienden te blijven toen ze uit elkaar gingen

Het leven is onvoorspelbaar. Een paar maanden nadat Aniston beweerde dat ze een baby aan het plannen waren, viel Pitt voor Angelina Jolie. In 2005 besloten Pitt en Aniston uit elkaar te gaan. Ze brachten samen het nieuws aan de wereld en zeiden: "We hebben besloten om formeel uit elkaar te gaan" en "We blijven graag toegewijde en zorgzame vrienden met veel liefde en bewondering voor elkaar."

5 Ze zei dat hij een gevoeligheidschip mist

Om de scheiding aan te pakken, vertelde Aniston de media dat Brad geen gemene man was. Toen ze via de pers zijn nauwe band met Angelina aan de wereld openbaarde, merkte ze op dat hij 'een gevoeligheidschip miste'. Zoals ze het uitdrukte, "hij zou nooit opzettelijk proberen iets in mijn gezicht te wrijven", en voegde eraan toe: "Achteraf zie ik hem zeggen: 'O, ik kan zien dat dat onattent was.'

4 Toen Brangelina haar hart brak

De scheiding vond plaats in 2005. Een paar jaar later bekende Aniston dat ze gekwetst was door het nieuws dat Brad en Jolie verliefd op elkaar waren, dat overal in de pers werd gepubliceerd.

Ze zei: "Er waren daar dingen afgedrukt die zeker afkomstig waren uit een tijd dat ik niet wist dat het gebeurde," Ze beweerde verder: "Ik vond die details een beetje ongepast om te bespreken."

3 Hij kon de bewering weerleggen dat ze geen kind wilde

Ondanks dat ze zeven jaar getrouwd waren, hadden Brad en Aniston geen kind. Fans en de pers beweerden vaak dat het Aniston was die terughoudend was om zwanger te worden omdat ze bezig was met haar carrière, en Brad bleef stil over de kwestie. Onlangs vertelde Aniston in een interview aan Vanity Fair dat deze beschuldiging niet klopte. Ze dacht dat Brad 'meer had kunnen doen' om deze rare bewering van buitenstaanders te weerleggen.

2 Brad heeft haar nooit iets kwaads aangedaan

Na het huwelijk van Brad en Jolie vertelde Aniston de media dat Brad haar nooit iets slechts heeft aangedaan toen ze samen waren. Er was geen dramatische primeur voor de roddelbladen. Er gebeuren dingen en relaties vallen uit elkaar. Ze zei: "Als de wereld maar kon stoppen met die stomme soapseriest. Er is geen verhaal."

1 Ze waardeert Brads steun meer dan ooit

Nadat Brad en Jennifer scheidden van hun respectievelijke partners, Angelina Jolie en Justin Theroux, werden ze herenigd tijdens de SAG-awards. Ze omhelsden elkaar en maakten samen foto's. Na de ceremonie werd Aniston tijdens een interview gevraagd wat de steun van Bard en andere collega-acteurs voor haar betekende. Ze reageerde door te zeggen: "Het betekent alles."

Aanbevolen: