Is het Jennifer Aniston verboden om de kinderen van Brad Pitt met Angelina Jolie te zien?

Inhoudsopgave:

Is het Jennifer Aniston verboden om de kinderen van Brad Pitt met Angelina Jolie te zien?
Is het Jennifer Aniston verboden om de kinderen van Brad Pitt met Angelina Jolie te zien?
Anonim

Voor zover definitief bekend is in het publieke domein, blijft Jennifer Aniston strikt single. De Friends-actrice heeft geen bekende relatie gehad sinds haar scheiding van ex-man, Justin Theroux.

Na een paar jaar prioriteit te hebben gegeven aan haar persoonlijke leven en carrière, bevestigde Aniston tegen het einde van vorig jaar dat ze klaar was om weer in de datingpool te springen. "Ik vond het heerlijk om mijn eigen vrouw te zijn zonder deel uit te maken van een stel", vertelde ze in september aan Sirius XM. "Niemand van belang heeft mijn radar bereikt, maar ik denk dat het tijd is."

Na de jaarwisseling kwam de actrice in de schijnwerpers, met geruchten dat ze terug was gekomen met Brad Pitt, haar andere ex-man. Hoewel die verhalen tot nu toe nog niet bevestigd zijn, zijn er velen die echt lijken te geloven dat de twee sterren in feite herenigd zijn.

Pitt zit zelf achter zijn eigen echtscheidingsproces; van zijn oude vrouw Angelina Jolie.

Pitt en Jolie kwamen heel snel bij elkaar nadat hij voor het eerst uit Aniston uit elkaar ging, en uiteindelijk kregen ze samen zes kinderen.

Wie zijn de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie?

Begin 2006 werd Brad Pitt voor het eerst officieel vader, nadat een rechtbank zijn adoptie van twee kinderen had goedgekeurd: Maddox Chivan en Zahara Marley.

Angelina Jolie had Maddox oorspronkelijk alleen geadopteerd, maar ze reisde in 2005 samen met Pitt naar Addis Abeba, Ethiopië, waar ze het adoptieproces van Zahara ondernamen. Kort voordat de adopties officieel werden gemaakt, kregen zowel Maddox als Zahara toestemming om Jolie-Pitt als achternaam aan te nemen.

In mei 2006 verwelkomde het echtpaar Mr. & Mrs. Smith hun eerste biologische kind, met de geboorte van dochter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Jolie maakte een reis naar de stad Swakopmund in Namibië voor deze levering, waardoor Shiloh in wezen in aanmerking kwam voor een Namibisch paspoort.

In maart van het volgende jaar adopteerde de actrice voor de derde keer de driejarige Pax Thien uit Ho Minh City in Vietnam. Pitt werd in februari 2008 erkend als de geadopteerde vader van de jongen.

Vijf maanden later beviel Jolie van een tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline, haar vijfde en zesde kinderen met Pitt.

Heeft Angelina Jolie Jennifer Aniston verbannen om haar kinderen te zien?

Naarmate de roddels over een mogelijke hereniging tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston intensiveren, heeft het oude geruchten in de schijnwerpers gezet dat Angelina Jolie de ster van The Morning Show ooit een duidelijke waarschuwing gaf om nergens in de buurt van haar kinderen te komen.

Hoewel de scheiding tussen Pitt en Jolie al een paar jaar officieel is, zijn ze allebei nog steeds verwikkeld in voogdijgevechten voor hun kinderen. Maddox en Pax zijn respectievelijk 20 en 18 en zouden daarom niet het slachtoffer zijn van deze juridische vete tussen hun ouders.

Zahara wordt over minder dan zes maanden ook 18 en speelt daarom ook geen grote rol. Shiloh werd echter pas 16 in mei en de tweeling Knox en Vivienne zijn een paar weken voor hun 14e verjaardag.

Het verhaal over Jolie die Aniston waarschuwde voor haar kinderen werd voor het eerst gerapporteerd in 2020 door het Nieuw-Zeelandse tijdschrift Women's Day.

Zoals destijds gemeld door de Express, beweerde de onthulling door het tijdschrift: 'Angelina heeft privé geëist dat Jen wordt verbannen om haar kinderen te zien.'

Waarom heeft Jennifer Aniston nooit kinderen gekregen met Brad Pitt?

Volgens het Nieuw-Zeelandse tijdschrift was Angelina Jolie echt geïrriteerd door de geplande verschijning van Shiloh Jolie-Pitt in een film van Jennifer Aniston. De film was getiteld The Goree Girls, een dramamusical die oorspronkelijk in 2013 zou uitkomen.

Hoewel het project bijna een decennium later nog steeds niet is voltooid, wordt aangenomen dat het nog steeds in de maak is. Het is echter niet bekend of Shiloh toch zal verschijnen.

Van haar kant heeft Aniston nooit kinderen gehad met Brad Pitt – of met wie dan ook. Het is een vraag die haar soms intensief onder de loep heeft genomen, vooral nu ze ouder is geworden.

De actrice heeft nooit gesproken over de exacte redenen waarom ze nog steeds geen kinderen heeft, maar heeft altijd volgehouden dat het niemand anders aangaat. "Vroeger vatte ik het allemaal heel persoonlijk op - de zwangerschapsgeruchten en de hele 'Oh, ze verkoos carrière boven kinderen'-aanname', zei ze in een interview met The Hollywood Reporter. “Ze weten van niets. Het is zoiets als: 'Je hebt geen idee wat er persoonlijk met mij aan de hand is, [of] medisch.'"

Aanbevolen: