Waarom Katie Thurston van de vrijgezellin werd gedumpt door John Hersey

Inhoudsopgave:

Waarom Katie Thurston van de vrijgezellin werd gedumpt door John Hersey
Waarom Katie Thurston van de vrijgezellin werd gedumpt door John Hersey
Anonim

Katie Thurston en John Hersey zagen eruit als een prachtig liefdesverhaal.

Hoewel Katie zich misschien heeft verloofd met de man aan wie ze haar laatste roos gaf op The Bachelorette, werkte het niet voor het paar. Zij en Blake Moynes hebben hun verloving na zes maanden afgeblazen. Maar Katie had nog een liefdesverhaal om de hoek. Een maand na hun breuk begon ze te daten met een andere Bachelorette-deelnemer, John Hersey. Het leek erop dat Katie toch de liefde had gevonden in een realityshow.

Maar nu is de voormalige vrijgezellin weer vrijgezel. De relatie van Katie en John is beëindigd en ze schaamt zich er niet voor om te zeggen dat hij degene was die haar heeft gedumpt. Katie kondigde de splitsing aan op haar Instagram en John bevestigde het. Het stel was zeven maanden samen.

Wat is er met hun liefdesverhaal gebeurd en waarom duurde het niet?

8 Katie Thurstons tijd op de vrijgezellin

Katie Thurston was een deelnemer aan het seizoen van Matt James van The Bachelor. Ze won Matt's hart niet, maar ze won wel de harten van kijkers. Fans vielen voor haar eigenzinnige zoetheid en ze werd The Bachelorette.

John Hersey stapte uit de limousine op de eerste avond van Katie's regering. Er was een eerste vonk, maar ze liet hem gaan in week twee. Er waren andere mannen op wie ze viel, waaronder Gregg Grippo, die vlak voor de finale een verrassende exit maakte.

Katie gaf haar laatste roos aan Blake Moynes, en hij gaf haar een verlovingsring. Ze hadden een zeer korte langeafstandsrelatie. Katie verhuisde naar San Diego en Blake woonde in Canada. Drie maanden later gingen ze uit elkaar en verklaarden dat ze niet compatibel waren als levenspartners. Ze onthulden het nieuws met bijpassende berichten: "Het is met wederzijdse liefde en respect dat we hebben besloten om onze eigen weg te gaan."

7 Toen Katie Thurston na de vrijgezellin weer contact maakte met John Hersey

Katie Thurston woonde in San Diego, net als John Hersey. Het duo kwam weer bij elkaar als vrienden en bracht tijd samen door. Ze bezocht hem vaak terwijl hij als barman aan het werk was. Ze noemde hem een dierbare vriend. Ze was toen nog verloofd met Blake.

In oktober 2021 woonden Katie en John samen een Blended Music Festival bij. John plaatste video's van het weekend. Velen hadden Katie, samen met enkele andere Bachelor Nation alums.

Thurston beweerde dat haar toenmalige verloofde het prima vond dat ze met Hersey omging, en dat het hem helemaal niet stoorde.

6 Wat er gebeurde tijdens de relatie tussen John Hersey en Katie Thurston

John Hersey en Katie Thurston waren vrienden. Katie en Blake Moynes zijn uit elkaar. Toen begonnen John en Katie te daten.

In november 2021 maakte Katie op haar Instagram bekend dat zij en John samen waren. Een dag na haar aankondiging maakte John zijn eigen op TikTok. Het stel maakte hun debuut op de rode loper op het kerstfeest van een gemeenschappelijke vriend. Daarna gingen ze samen op vakantie in Cabo San Lucas, Mexico, waar Katie veel foto's op Instagram deelde.

Hersey, die een beetje een sensatiezoeker is, kreeg zelfs zijn nieuwe liefde zover om met hem te gaan parachutespringen. Daarna zei Katie dat ze bezig was met het behalen van haar parachutespringen. Ze vierden samen Valentijnsdag, en daarna de eenjarige verjaardag van de dag dat ze elkaar ontmoetten toen hij uit de limousine stapte. Dit stel leek op een geweldige baan te zijn en het leek erop dat ze samen een mooie toekomst hadden.

5 Maar wat vond Blake Moynes van de relatie van Katie Thurston met John Hersey?

Blake Moynes was niet zo blij dat Katie zo snel verder ging. Hij zei dat hij niet dacht dat Katie Thurston en John Hersey fysiek vreemdgingen, maar dat de twee een emotionele relatie hadden terwijl ze nog steeds met hem verloofd was.

“Ik voel me dom en dwaas om het te laten gebeuren, denk ik, tot op zekere hoogte”, zei Blake tijdens een aflevering van de podcast “Talking it Out”, gehost door Mike Johnson en Dr. Bryan Abasolo, die zijn collega Bachelor Nation sterren. Hij zei ook dat hij het "moeilijk had om" de tijdlijn van de nieuwe relatie te verwerken.

Blake's moeder, Emily Moynes, reageerde subtiel op het nieuws van de splitsing van haar zoon. Ze "vond" een paar Instagram-opmerkingen die Katie schaduw wierpen. Later zei ze in haar podcast "GET REAL! With Mama Moynes": "Alles wat ik over de situatie wil zeggen, is dat ik niet trotser kan zijn op hoe die jongen van mij zich van begin tot eind heeft gedragen. Het is bewonderenswaardig, echt waar. Genade, respect, nederigheid, waardigheid. Bravo. Bravo voor jou, Blake Moynes.'

4 Wat gebeurde er in de Katie Thurston en John Hersey Split

Op 20 juni 2022 kondigde Katie Thurston haar scheiding van John Hersey aan. Haar Instagram-verhaal zei simpelweg: "Verklaring: nee, we zijn niet samen".

John maakte een wat langere verklaring over zijn verhaal: "Ik vind het heerlijk om speciale momenten met jullie allemaal te kunnen delen - de grappige. De gelukkige. De schandalige, gênante en oprechte. ik weet niet of het ooit makkelijker zal worden om de droevige te delen."

Hij zei ook dat de beslissing om uit elkaar te gaan "niet lichtvaardig" was.

3 John en Katie gespot op de kermis

Dagen nadat het paar hun scheiding aankondigde, werd het paar samen gespot op de San Diego County Fair. Ze waren niet alleen. Ze waren met een groep vrienden, waaronder een vriend en mede-bachelor-aluin, Tammy Ly.

Tammy plaatste enkele foto's, en John plaatste er ook een, maar hij stond op geen enkele daarvan in de buurt van Katie. De waarneming dacht dat ze zich hadden herenigd. Een opmerking luidde: "moeten nog steeds samen zijn …::." Blijkbaar waren ze dat niet.

2 Katie Thurston zegt dat John Hersey haar heeft gedumpt… Twee keer

Het paar kondigde in juni allebei hun splitsing aan zonder al te veel ophef. Maar op 24 augustus gaf ze wat meer details aan Kaitlyn Bristowe in haar podcast "Off the Vine".

Ze hielden de eerste breuk stil en kwamen snel weer bij elkaar, dus Katie geloofde dat ze "gouden" waren.

Katie deelde een gesprek met John: "Ik weet meer redenen waarom je me niet mag dan waarom je van me houdt", zei Thurston. 'En dat is echt een s---y-gevoel.' Ze zei ook dat hij dingen beëindigde omdat ze zijn passies, zoals surfen, niet deelde. Hierop antwoordde Katie: "Je realiseert je dat ik drie keer uit een verdomd vliegtuig ben gesprongen om met hem mee te gaan in zijn passies. Acht uur grondschool, al deze dingen om deel te nemen aan zijn passie en op de een of andere manier werd dat volledig genegeerd, en nu zijn we gefocust op surfen."

Ze ging verder met te zeggen: "Op dat moment wist ik dat niets wat ik deed ooit goed genoeg zou zijn."

John heeft geen commentaar gegeven.

1 Hoe gaat het met Katie Thurston sinds het uiteenvallen van John Hersey?

Katie Thurston probeert haar beste leven te leiden. Over hoe het nu met haar gaat, zei ze: Het was echt een vermomde zegen. … Ik denk dat ik het veel langer had uitgehouden dan ik had moeten doen. Dus zoals, nu ben ik er heel goed in. Toen was ik waarschijnlijk de treurigste die ik ooit ben geweest.”

Ze zegt ook dat ze met niemand meer wil daten in Bachelor Nation. "Ik duik niet meer in dat zwembad", lachte ze. “Ik wil niet zo generaliseren, maar het is een bepaald type. Of ze zijn een bepaald type, of de show verandert ze een beetje, en ze worden een bepaald type. … Ik heb het al twee keer gedaan. Ik ben niet geïnteresseerd en er zijn er een paar die in mijn DM's zijn geglipt, en als ik met ze praat, is het gewoon zo cringy."

Voorlopig concentreert ze zich op zichzelf en brengt ze tijd door met vrienden.

Aanbevolen: