De bizarre reden waarom Oliver Hudson zijn 'This Is Us'-auditie heeft gedumpt

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom Oliver Hudson zijn 'This Is Us'-auditie heeft gedumpt
De bizarre reden waarom Oliver Hudson zijn 'This Is Us'-auditie heeft gedumpt
Anonim

Zo nu en dan komt er een grote show langs die het kleine scherm volledig overneemt. Je weet nooit wanneer ze verschijnen, maar als ze verschijnen, blijven mensen erover praten. Dit is precies wat er gebeurde toen This Is Us van start ging.

Er waren veel redenen waarom de show zo populair was, waaronder de vele verhaallijnen die fans aan hun tv gekluisterd hielden. De 6 seizoenen waren briljant en de cast verdiende een fortuin aan de show.

Alles viel perfect op zijn plaats voor de show, maar al vroeg zag de cast er bijna heel anders uit. Oliver Hudson sloeg zijn auditie echter over. Laten we eens kijken waarom hij deze grote kans heeft gemist.

'Dit zijn wij' loopt bijna ten einde

In september 2016 bracht NBC de show This Is Us in première en vanaf de allereerste aflevering was het duidelijk dat deze show potentie had.

Met Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown en een getalenteerde cast van artiesten, was This Is Us een wervelend succes tijdens zijn grootste jaren op het kleine scherm. De mensen werden volledig opgezogen in het leven van de familie Pearson en ze leerden hen heel goed kennen tijdens de indrukwekkende run van de show.

Zes seizoenen en meer dan 100 afleveringen was This Is Us een van de meest spraakmakende shows op televisie. Het is nog niet zo lang geleden afgerond en fans praten nog steeds over de manier waarop het is verlopen voor alle hoofdpersonages van de show

Er zijn veel elementen nodig geweest om de show tot een hit te maken, en een van de grootste dingen die de showrunners goed deden, was de casting van elk personage. Het is alsof deze artiesten voorbestemd waren voor deze rollen, en ze brachten hun A-game in elke aflevering van de show die op NBC werd uitgezonden.

Er waren een aantal geweldige artiesten voor de hoofdrollen in de show, waaronder Oliver Hudson, die in was voor de rol van Jack Pearson.

Oliver Hudson had een auditie gepland

Als iemand die opgroeide in de entertainmentindustrie, is Oliver Hudson geen onbekende in het auditieproces. Hij moet opgewonden zijn geweest om te horen dat hij klaar was voor This Is Us, dat ongetwijfeld een hoop potentieel had, zelfs in de vroegste fase.

Voordat hij auditie kreeg voor de toekomstige hit, was Hudson in een aantal projecten op zowel het grote als het kleine scherm verschenen, en bouwde hij langzaam zijn acteercredits op.

Op het grote scherm verscheen de acteur in films als Going Greek, Black Christmas, Strange Wilderness en Grown Ups 2, allemaal voordat hij auditie zou gaan doen voor This Is Us.

Op tv had de acteur shows gedaan zoals Dawson's Creek, Rules of Engagement, Nashville en Scream Queens.

Het netwerk zag duidelijk de waarde die hij kon toevoegen aan This Is Us, maar de acteur kwam niet opdagen voor een belangrijke fase van het auditieproces.

Hudson gemist vanwege een visreis

Dus, waarom zou Oliver Hudson in hemelsnaam de volgende fase van zijn auditie voor This Is Us laten vallen?

Volgens Hudson: "Ik ging naar binnen en las en het ging heel goed. Ze wilden dat ik een scheikundeles kwam doen met Mandy Moore, maar dit zal je vertellen hoeveel ik van vissen hou. Ik had een 10-daagse visreis gepland, en het is mijn leven. Vissen is een groot deel van mijn leven en het was deze 10-daagse visreis."

Vissen is cool, maar de acteur zou een kans als deze toch niet missen? Verkeerd.

"Mijn agent zei: 'We hebben een test. Ze vinden je echt leuk', en ik zei: 'Ooh, ik moet gaan vissen.' Hij zei: 'Oké. Dus? Dit is iets groots.' En ik zei: 'Weet je wat? Ik ga mijn visreis doen'", voegde hij eraan toe.

Wat betreft de man die de rol kreeg, nou, je kunt maar beter geloven dat hij een auditie voor een visreis niet zou hebben afgewezen.

"Oh, geen grapje. Ik heb het gevoel dat wanneer je de kans krijgt om creatief te zijn, ik het omarm. En ik kom opdagen -- zelfs als je de baan niet krijgt, moet je kom opdagen en, weet je, leg je hart erin, "zei Ventimiglia.

Het is duidelijk dat deze methode zijn vruchten afwerpt, aangezien Milo Ventimiglia in hitshows als Gilmore Girls, Heroes en This Is Us is geweest.

Oliver Hudson had waarschijnlijk geweldige dingen kunnen doen in de rol van Jack Pearson, maar zijn beslissing om te gaan vissen kostte hem de kans om in een hitshow te spelen.

Aanbevolen: