The Bachelorette' Alumni John Hersey komt naar Reddit en ontkent Katie Thurston die Blake Moynes met hem bedriegt

Inhoudsopgave:

The Bachelorette' Alumni John Hersey komt naar Reddit en ontkent Katie Thurston die Blake Moynes met hem bedriegt
The Bachelorette' Alumni John Hersey komt naar Reddit en ontkent Katie Thurston die Blake Moynes met hem bedriegt
Anonim

Zoals de meeste mensen weten, De Bachelor-franchise heeft zijn aandeel in drama gehad onder castleden die alleen liefde willen vinden. Maar zodra liefde voor een deelnemer buiten de show wordt gevonden, kan het drama dat uit de hand liep soms een manier vinden om weer te schitteren. Dit is dit keer het geval voor Katie Thurston, die bevestigde een relatie met John Hersey te hebben, slechts een paar weken nadat zij en Blake Moynes het einde van hun verloving aankondigden. Kort na hun relatiebevestiging deden geruchten de ronde dat de twee hun romance begonnen terwijl de voormalige vrijgezellin nog verloofd was. Hersey heeft sindsdien een verklaring over de kwestie geschreven en deze op Reddit geplaatst. foto's of video's met elkaar op sociale media sinds hun relatieaankondiging. Op het moment van deze publicatie heeft het paar nog geen commentaar gegeven op de post en eventuele steun of reacties die ze hebben ontvangen.

Wie was John Hersey voor zijn relatie met Katie?

Omdat Hersey maar een korte tijd in de show was, leerden fans thuis niet veel over Californië. Op basis van zijn Instagram houdt hij er echter van om alles met spanning te doen! Je kunt ook zien dat hij een schattige hond heeft genaamd Dexter, en een vliegbrevet heeft. Een van de video's in een verhaalhoogtepunt is iets meer dan twee maanden geleden gemaakt door Thurston.

Vanaf deze publicatie was zijn meest recente video op zijn Instagram een mix van video's gemaakt op wat lijkt op een muziekfestival. Thurston is te zien in meerdere shots, en gebruikers kunnen ook vrijgezellen Blake Horstmann, Hannah Godwin en Dylan Barbour zien meedoen aan het plezier.

Katie Thurston's opkomst tot roem voor het schandaal

Thurston was in het zeventiende seizoen van The Bachelorette en het seizoen werd bekend door de verrassende verschijning van Moynes. De deelnemer had in seizoen zestien meegedaan en werd in week drie een van de mannen in de race voor het hart van Thurston. Tegen die tijd was Hersey al naar huis gestuurd.

Anders dan Moynes, omvatte het seizoen van Thurston Andrew Spencer, de neef van Clay Harbor, deelnemer aan seizoen veertien. Leden van de cast die op Bachelor in Paradise gingen, zijn onder meer Aaron Clancy, Connor Brennan en Thomas Jacobs. Jacobs heeft sindsdien een relatie met voormalig vrijgezellin Becca Kufrin.

Dit seizoen van The Bachelorette is Michelle Young te zien, een lerares op een basisschool die hoopt liefde te vinden. In de volgende aflevering zullen Young en haar resterende deelnemers te zien zijn op hun jaarlijkse geboortedatum, een aflevering die fans niet willen missen! De show wordt uitgezonden op dinsdag om 20.00 uur.m. ET op ABC.

Aanbevolen: