Waarom Clare Crawley de vrijgezellin verliet & Alles wat we weten over wat de toekomst biedt

Inhoudsopgave:

Waarom Clare Crawley de vrijgezellin verliet & Alles wat we weten over wat de toekomst biedt
Waarom Clare Crawley de vrijgezellin verliet & Alles wat we weten over wat de toekomst biedt
Anonim

Chris Harrison's stem weergalmde door previews van The Bachelor en Bachelorette franchises, en beloofde "het meest dramatische seizoen ooit", misschien tot het punt waarop leden van Bachelor Nation de bekende hook beginnen af te stemmen.

Nou, het is tijd om af te stemmen en de rozen te laten vallen: het komende seizoen van The Bachelorette is misschien wel het meest dramatische seizoen van de show en misschien wel het meest dramatische seizoen in de hele geschiedenis van de franchise! Vrijgezellin Clare Crawley zal geen rozen meer uitdelen. Dit is wat we nog meer weten over het komende seizoen.

10 geheime tekens kwamen al vroeg naar boven

Afbeelding
Afbeelding

Bachelor(ette) Nation weet dat er weinig dingen zeker zijn over de details van het komende seizoen, maar één ding is zeker, Clare Crawley is geen onbekende in dramatische seizoenen, aangezien ze meedeed aan Juan Pablo's seizoen van The Bachelor !

Maanden voordat kijkers Clare's mannen in de rij kunnen zien staan voor rozen, borrelt het drama al in de champagne! Er wordt gefluisterd dat producenten worstelen met Clare; Volgens een tip op Reddit via Vulture begon Crawley "datums en evenementen te annuleren", waardoor er behoefte was aan verandering.

9 Clare heeft al de 'Googles'

Afbeelding
Afbeelding

Zoveel voor het houden van haar reis een verrassing! Sommigen geloven dat de aanstaande Bachelorette niet probeert liefde te vinden door gewoon "op het proces te vertrouwen", om een favoriet citaat van de franchise te lenen.

Voordat de productie van haar seizoen begon, verlegde Clare de regels een beetje: volgens haar interview op de Bachelor Happy Hour-podcast googelde ze vooraf de mannen over haar seizoen!

8 Producenten moesten grip krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Clare heeft misschien informatie over haar mannen opgezocht voordat het filmen begon, maar ze kon op geen enkele manier in haar toekomst kijken!

Er doemde plotseling een metaforische wolk op over het concept van de spontaniteit van de show en onlangs werd er een vleugje drama in de mix gegooid toen gefluister begon te circuleren dat Clare zou terugtreden uit haar aanstaande rol als The Bachelorette. Achter de schermen werden de producenten overrompeld nadat de vrouw van het uur haar beslissing had genomen, niet wetend hoe ze verder moesten gaan.

7 Tayshia Adams draaide de rollen om

Afbeelding
Afbeelding

Ontelbare limo's zijn in de loop der jaren naar het beroemde Bachelor-huis gereden, waardoor veel gelukkige deelnemers een kijkje in hun toekomst hebben gekregen, maar geen enkele limousine kon zo'n grote bom afleveren: Clare Crawley heeft inderdaad afstand gedaan van haar Bachelorette-titel, en er staat een dame te wachten! Tayshia Adams is haar naam, en ze zal binnenkort het spel van de liefde spelen als de aanstaande vrijgezellin!

Tayshia verscheen in Colton Underwood's seizoen van The Bachelor, en ze keert terug naar het Bachelor herenhuis te midden van Clare's vertrek.

6 Chris Harrison houdt moeder

Afbeelding
Afbeelding

Chris Harrison is al vele jaren de 'gastheer met de meeste', geprezen als een feeënpeetvader, toegewijd aan het helpen van deelnemers om hun reis naar het vinden van liefde te voltooien, waarbij elk onderdeel van het proces zo serieus mogelijk wordt genomen. Dit betekent niet dat ieders favoriete gastheer niet geniet van het gerommel tussen de rozen!

Toen het nieuws bekend werd dat Tayshia zich zou melden als Bachelorette, tweette Chris over de aflevering van The Bachelor GOAT die die avond werd uitgezonden, met enkele brutale toevoegingen.

5 Clare's vrienden beweren 'nepnieuws'

Afbeelding
Afbeelding

Vrienden staan altijd achter elkaar, en als jij Clare Crawley bent, wachten je vrienden in de coulissen om je te beschermen tegen de constante stroom geruchten over je geluk met jongens!

Clare's bud en mede Bachelor Nation babe Michelle Money kwam Clare onlangs te hulp toen Bachelor Nation losbarstte over de mogelijkheid dat Clare een beetje te veel onderzoek zou doen voordat ze ging filmen, inclusief praten met de man die zogenaamd haar hart heeft gewonnen. Money beschrijft deze geruchten als "100 procent nepnieuws."

4 Het zit allemaal in de tweets

Afbeelding
Afbeelding

Het oude gezegde "een klein vogeltje vertelde me" werkt zo goed als het de laatste tijd wordt toegepast op de sociale-mediagewoonten van Clare Crawley!

Er is geen officieel woord gekomen van de voormalige vrijgezellin over haar besluit om af te treden, vooral nadat de reden vaak is toegeschreven aan het feit dat ze de liefde van haar leven al heeft ontmoet en op het punt staat naar het altaar te gaan, maar ze heeft tweets op Twitter leuk gevonden over de mysterieuze situatie waarin ze haar potentiële meneer vond!

3 Clare's kerel heet Dale

Afbeelding
Afbeelding

Nu, wie is de nieuwe man van het uur in Bachelor Nation? Deze man hoefde niet lang voor Clare's hart te strijden, en als we een cliché over zijn carrière willen gebruiken, kunnen we zeggen dat hij Clare's hart 'ving'!

Zijn naam is Dale Moss. Moss was een van de deelnemers die de laatste snit maakte nadat er wijzigingen waren aangebracht om de mannen op Clare's seizoen te herschikken. Clare is zo ingenomen met Dale dat ze zichzelf 'dunzo' noemt.

2 Bekende gezichten hebben plezier in het landhuis

Afbeelding
Afbeelding

Clare en Tayshia zijn niet de enige mooie dames in de bubbel van Bachelor Nation die onlangs in de schijnwerpers stonden van speculatie! Het hotel waar het seizoen momenteel wordt gefilmd, is een hotspot geworden voor een aantal beroemde schatjes.

De afgelopen dagen zijn Hannah Ann Sluss en Becca Kufrin allebei gespot in het resort in Californië, en velen vragen zich af welke plotwendingen er nog meer ontdekt kunnen worden! e! beschrijft de aanwezigheid van het duo op de set als "daar als vrienden". Hmmm.

1 Is er al een ring?

Afbeelding
Afbeelding

Bachelor Nation heeft de laatste tijd behoorlijk wat aandacht gekregen in het nieuws, maar het laatste nieuwsbericht dat uit de Bachelor-bubbel komt, is behoorlijk naar adem snakken!

We vragen ons nu af of Clare zelf niet langer een 'vrijgezellin' is. Redenen voor Clare's besluit om af te treden variëren van haar weigering om met andere mannen te filmen sinds ze zogenaamd de liefde heeft gevonden, tot een verloving na slechts enkele weken nadat ze de genoemde man had leren kennen, van wie velen vermoeden dat hij Dale Moss is. Komt er binnenkort weer een bruiloft op televisie?

Aanbevolen: