Heeft Britney Spears de manier waarop ik je moeder heb ontmoet gered van de annulering?

Inhoudsopgave:

Heeft Britney Spears de manier waarop ik je moeder heb ontmoet gered van de annulering?
Heeft Britney Spears de manier waarop ik je moeder heb ontmoet gered van de annulering?
Anonim

Het einde van How I Met Your Mother was controversieel, maar het v alt niet te ontkennen dat de sitcom enkele memorabele momenten en afleveringen had. " Slapsgivving " zal voor altijd worden beschouwd als een van de elite concepten van de show - gedurende negen seizoenen zagen we een aantal geweldige verhaallijnen uitkomen.

Echter, net als andere sitcoms, stond How I met Your Mother onder druk van het netwerk, gezien de daling van de kijkcijfers. Het was Britney Spears' team dat contact opnam met de show en op zijn beurt had het popstericoon de sitcom kunnen redden met haar ingehouden rol.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Het was het team van Britney Spears dat in contact kwam met hoe ik je moeder heb ontmoet

Op het moment dat ze in de show verscheen, vond Britneys team het tijd voor een opfrisbeurt. Ze wilden dat de ster aan iets lichters zou werken. Het betrapte het team van How I Met Your Mother volledig overrompeld toen ze hun hand uitstaken en interesse toonden om haar in de show te krijgen.

Executive Producer Chris Harris herinnerde zich het moment, een moment dat niemand had kunnen voorspellen. “Voor zover ik me herinner, verscheen Britney Spears uit het niets. Haar team dacht dat ze een reset nodig had, om opnieuw in het openbaar te worden gepresenteerd, en ze wilden iets leuks en leuks."

Een hoofdpersonage werd voor het eerst gegooid naar Spears als Stella, maar de popster wilde een kleinere rol. Ze accepteerde uiteindelijk de rol van receptioniste, een rol waar co-creator Carter Bays Spears voor prees naast Mirror. "Britney wilde in plaats daarvan de kleinere rol spelen, dit personage Abby die misschien twee scènes had."

"We waren een beetje verrast door deze keuze. Maar ze kwam binnen en ze schitterde echt in die scènes en we brachten haar terug voor een nieuwe aflevering."

Blijkbaar was de cameo niet alleen enorm voor de show, maar het zou ook de show in het algemeen kunnen hebben gered.

Britney Spears' cameo piekte hoe ik de beoordelingen van je moeder ontmoette op een moment dat ze het het meest nodig hadden

Terugkijkend hebben de makers van de show onthuld dat de timing van Britney's interesse in de show niet beter had kunnen zijn. How I Met Your Mother presteerde nog steeds solide bij zijn hardcore fans, maar de kijkcijfers stegen ook niet. De show had een grote vonk nodig en kreeg precies dat. Carter Bays had veel lof voor wat Britney deed voor de show, in zo'n kleine rol.

"Het trok veel ogen naar de show. We deden het goed in de kijkcijfers, maar we explodeerden niet echt, en [Britney] bracht een hoop nieuwe ogen naar het programma."

"Ik ben erg dankbaar dat dit een aflevering was waar ik erg trots op was en waar veel grappige dingen in zaten. Het was een groot keerpunt in de show, ons publiek groeide die dag enorm."

Niet alleen dat, er was ook een grote drukte buiten de studio, met helikopters die door het gebouw cirkelden in afwachting van Britney's verschijning. Het was een heel moment en een die de show voor wat extra seizoenen redde. De sitcom uit de jaren 2000 genoot negen seizoenen en 208 afleveringen.

Niet elk castlid was enthousiast over het uiterlijk van Britney Spears

Neil Patrick Harris was niet zo enthousiast… om eerlijk te zijn, hij noemde Britney Spears niet uit, de acteur was gewoon geen fan van cameo's in het algemeen. Volgens NPH hebben te veel gaststerren in het verleden andere sitcoms gekwetst en hij wilde niet dat hetzelfde zou gebeuren in How I Met Your Mother.

De acteur zei: "Ik ben in de minderheid dat onze show geen stuntcasting nodig heeft om te slagen. Ik maak me zorgen dat als ze teveel met 'Will and Grace' beginnen, de show dat wel zal doen. lijden. En we zijn allemaal erg trots op de inhoud van de show. Ik bedoel, kijkers is niet ons spel. Het is het netwerk en het spel van de studio, weet je. Het is het spel van de promotieafdeling."

We kunnen begrijpen waar de man achter Barney Stinson vandaan komt. Desalniettemin was de verschijning van Spears in de show van vitaal belang, waardoor de sitcom de wanhopige boost kreeg die het op dat moment zo hard nodig had.

Aanbevolen: