Ellen DeGeneres morst op haar nieuwe kamergenoot Courteney Cox's Secrets

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres morst op haar nieuwe kamergenoot Courteney Cox's Secrets
Ellen DeGeneres morst op haar nieuwe kamergenoot Courteney Cox's Secrets
Anonim

Comedian en televisiepresentator Ellen DeGeneres heeft onthuld dat ze is gaan wonen bij haar vriendin, het huis van Courteney Cox!

Toen de acteur virtueel in haar show verscheen, zou Ellen zeker enkele opmerkelijke geheimen over haar bezittingen vrijgeven en fans vertellen hoe het was om de kamergenoot van Courteney Cox te zijn.

Ellen is geen geweldige kamergenoot…

Ellen, die al meer dan tien jaar getrouwd is met Portia de Rossi, onthulde dat het paar hun huis in Beverly Hills had verkocht en tijdelijk in Cox's woonde.

"De wereld kent onze eerste gast van een kleine show genaamd Friends, maar momenteel ken ik haar gewoon als mijn huisbaas", vertelde DeGeneres terwijl hij de ster voorstelde.

Cox was het daar niet mee eens. "Ik beschouw me niet als een huisbaas", antwoordde ze en voegde eraan toe: "Ik beschouw mezelf als je kamergenoot."

Ellen legde uit dat ze geen huwelijksproblemen had en niet bij Cox woonde omdat ze uit haar huis was "geschopt". Portia en Ellen hadden hun huis verkocht en hadden een woonruimte nodig, en de Friends-acteur was zo vriendelijk om hen uit te nodigen.

De gastheer vertelde het verhaal van hoe ze op zoek was naar 'kantoorbenodigdheden' in het huis van Cox en uiteindelijk iets veel interessanters vond.

"Dus er zijn veel kantoorbenodigdheden," zei Ellen, terwijl ze de camera op een kantoorbenodigdhedenkast wees.

Ze voegde eraan toe: "Maar wat is hier verborgen… ja. Ondergoed voor twee."

De komiek gaf fans een glimp van het NSFW Halloween-accessoire dat naar verluidt eigendom was van Courtney, en uitte haar verbazing. Later, toen Ellen naar Courteneys werkplek keek, zag ze een vertrouwd uitziende pop die daar comfortabel zat.

"Ben ik paranoïde? Of lijkt dit op een pop die op mij lijkt?" zei Ellen, de op elkaar lijkende pop in het volle zicht brengend. Het was net als zij gekleed!

Courteney speelde mee met de grap en uitte haar schaamte over Ellen die door haar kasten ging.

De acteur sprak ook over de reünie van HBO Max Friends en zei dat hoewel het een niet-gescripte reünie was, het emotioneel was omdat de voormalige co-sterren de kans kregen om voor het eerst in meer dan 15 jaar samen op het podium te staan.

"Het was echt leuk, we hadden veel speciale verrassingen en het was fantastisch", vertelde Courteney.

Aanbevolen: