20 Regels Ellen DeGeneres dwingt haar gasten om haar show te volgen

Inhoudsopgave:

20 Regels Ellen DeGeneres dwingt haar gasten om haar show te volgen
20 Regels Ellen DeGeneres dwingt haar gasten om haar show te volgen
Anonim

Komiek, die acteur werd, die talkshowpresentatrice werd, vermaakt haar hele leven al mensen. In de jaren negentig werd ze een begrip via haar populaire sitcom Ellen. In hetzelfde jaar dat ze de lieve vis Dory uitte in de Pixar-film Finding Nemo, werd ze ook de presentator van haar eigen talkshow, The Ellen DeGeneres Show. Het is moeilijk te geloven, maar dat was meer dan 15 jaar geleden.

Al meer dan anderhalf decennium vermaakt en informeert Ellen het publiek dankzij haar persoonlijke, grappige manier van hosten en het vermogen om zowel beroemdheden als niet-beroemde gasten over hun leven te laten vertellen. Het is geen wonder dat Ellen 30 Emmy's en 20 People's Choice Awards heeft gewonnen voor haar werk.

Hoewel een dag op The Ellen DeGeneres Show misschien gemakkelijk en luchtig lijkt, zijn er verschillende regels en verwachtingen die ervoor zorgen dat de inhoud dag na dag consistent blijft. Ellen is tenslotte een professional en het is haar taak om ervoor te zorgen dat haar show populair blijft. Gasten van de show worden van tevoren voorbereid, zodat ze de fans en Ellen de juiste ervaring kunnen geven. Dit zijn 20 regels die Ellen DeGeneres haar gasten dwingt te volgen wanneer ze in haar show verschijnen, hoe beroemd ze ook zijn.

20 Volg je de regels niet? Haal de boot

Als stand-upcomedian begrijpt Ellen humor, maar dat betekent niet dat ze het haar principes laat verstoren. In 2011 maakte Vince Vaughn homofobe grappen in zijn film The Dilemma, en Ellen deed er niets mee. Hierdoor verbood Ellen hem tijdelijk om naar haar show te komen.

19 Wees voorbereid op het spelen van een spelletje Never Have I

Het gezelschapsspel 'Never Have I Ever' wordt meestal gebruikt door goede vrienden, wat het gebruik ervan in de show van Ellen zo vermakelijk maakt. Ellen stelt alles, van vragen over het gebruik van de status van beroemdheid om onder snelheidsovertredingen te komen tot of mede-sterren in de buff zullen filmen. Aangezien Ellen deze game regelmatig uitbrengt, moeten gasten bereid zijn om enkele persoonlijke vragen te beantwoorden en veel over zichzelf te onthullen voor een live studio en tv-publiek.

18 Geen mobiele telefoons, periode

Als je op tv bent, zijn het slechte manieren om je telefoon af te laten gaan, punt uit. Net als wanneer je in de bioscopen bent, sluit het af! Ellen wil niet dat iemand hun telefoon uitpakt terwijl ze in de lucht zijn en met haar worden geïnterviewd, tenzij ze een selfie van beroemdheden willen maken, maar daarover later meer!

17 Moet in haar binnenste cirkel zijn

Als onderdeel van haar werk en als veteraan met meer dan 40 jaar in de branche, moet ze netwerken. Dit betekent dat ze andere beroemdheden wil ontmoeten en leren kennen, en dat is wie ze uitnodigt voor haar show. Interviews in haar show zijn zoveel beter als ze vrienden is of op zijn minst de mensen kent die ze in de lucht interviewt. Dit geeft haar meer inzicht en een geweldige chemie met haar gasten, en meestal hoe dichter ze bij de persoon is die ze interviewt, hoe leuker de ervaring voor iedereen is.

16 In staat zijn om de Kardashians bij te houden

Zelfs beroemdheden worden door de sterren geslagen, en voor Ellen betekent dat The Kardashians. Voordat gasten in haar show verschijnen, doen ze er goed aan om wat over de beroemde familie te lezen, aangezien Ellen ze regelmatig noemt en er vragen over stelt. Het is het beste om iets te vertellen over Ellens favoriete celebfamilie om haar gelukkig te houden en het publiek te vermaken.

15 Ellen moet je leuk vinden in het echte leven

Ondanks dat ze in de jaren negentig in Ellen's sitcom verschenen, zijn Ellen en Kathy Griffin nooit beste vrienden geweest. In haar boek noemt Griffin een niet nader genoemde presentator van een talkshow, met kort blond haar die volgens haar niet erg aardig is. Ellen beet terug tijdens een W Magazine-profiel in US Weekly en zei: "Ik weet dat [Griffin] er iets belangrijks aan had om in de show te willen zijn…. Ze deed iets dat ik haar uit de show verbood. Ik heb haar niet van de show uitgesloten, want je moet eerst in de show zijn om verbannen te worden."

14 Maak een herhalingsverschijning

Mensen van wie Ellen houdt, komen regelmatig langs bij de show. Fanfavorieten zijn ook haar beste vrienden buiten de camera. Natuurlijk is haar vrouw in de lucht, maar dat geldt ook voor haar beste vrienden die op bezoek komen als gasten, artiesten en zelfs gastco-hosts. Wil je weten met wie ze het dichtst bij is? Jennifer Aniston is 18 keer in de show geweest, Pam Anderson 10 keer, Oprah Winfrey 10 keer en Justin Timberlake 16 keer.

13 Gerecht over je liefdesleven

Omdat Ellen de meeste van haar gasten kent, kan ze ze voorbereiden op wat ze gaat vragen, en kijkers vinden het geweldig als ze ze laat praten over daten of hun laatste grote relatie. Iedereen, van Rihanna tot Drew Barrymore, heeft met Ellen gesproken over het zoeken naar liefde. In een interview in 2018 vertelde Barrymore openhartig aan Ellen: "Ik hoorde Amy Schumer zeggen dat ze haar vriend daar ontmoette. Op een avond vlieg ik alleen naar huis en ik heb zoiets van: 'Schiet op, ik ga mijn fantasie vervullen en op een dating-app gaan!'"

12 Geen grof taalgebruik toegestaan

Een show overdag heeft bepaalde regels en Ellen zorgt ervoor dat haar gasten deze naleven. Vloeken is technisch gezien niet toegestaan tijdens late night-shows, hoewel de censoren een beetje lakser zijn over wat ze wel en niet zullen toestaan in nachtshows in vergelijking met Ellen's, die vroeg op de dag is. Zelfs de koning van de F-bommen, de heer Samuel L. Jackson, moet zijn onbenullige mond in toom houden wanneer hij Ellen bezoekt.

11 Verkleed je voor de show

Hoewel sommige gasten zich graag kleden naar de negen, volgen de meeste gasten haar voorbeeld en kleden ze zich op een zakelijke casual of casual manier wanneer ze op de show zijn. Hierdoor kunnen kijkers nog een glimp opvangen van 'de echte zij' en kunnen ze zich op hun gemak voelen, aangezien de meeste mensen niet in een jurk met lovertjes willen zitten terwijl ze kletsen en van hun ochtendkoffie nippen, als ze thuis zijn of in de show van Ellen..

10 Games, Games & Meer Games

Om de zendtijd op Ellen te krijgen, moet je bereid zijn om het spel letterlijk te spelen. Ellen vermaakt door haar gasten spelletjes te laten spelen en zelfs de meest serieuze acteurs lijken plezier te hebben. Enkele van de meest populaire games die in de loop der jaren in de lucht zijn getoond, zijn: What's in the box, Know or Go? Het Marshmallow-spel, het snoer doorknippen en taartgezicht.

9 Bereid je voor op alles wat je online hebt gepost

Ellen en haar medewerkers doen hun onderzoek. Dit betekent dat voordat ze iemand hosten, ze hun werk en hun sociale-mediaprofielen lezen. Het is niet ongewoon dat Ellen een gast vraagt wat ze bedoelden toen ze iets op sociale media plaatsten, maar hier is het probleem, soms zijn de berichten van die week en andere keren zijn ze jaren oud. Ellen vindt dit een leuke manier om haar gasten op de kaart te zetten.

8 Praat over je relatie met Ellen

Aangezien het bij Ellen allemaal om relaties draait, wil ze dat kijkers een kijkje krijgen in haar leven en dat van haar gasten. Het is nog beter als gasten verhalen vertellen over hun tijd met Ellen. Zelfs beroemdheden als David Spade praten over Ellens feestjes, zoals de tijd dat ze het zo druk had op haar verjaardagsfeestje dat de twee geen kans kregen om contact te maken.

7 verschijnt de dag nadat je een Oscar hebt gewonnen

Ellen staat vooraan in de rij voor het krijgen van Oscar-winnaars in haar show. Ook al willen de sterren misschien de hele nacht feesten, het is een onuitgesproken traditie dat ze de volgende dag in haar show verschijnen, dus misschien willen ze het rustig aan doen. De dag na hun grote overwinning worden ze vragen gesteld over dingen die ze onmogelijk op het podium konden zeggen.

6 Wees oké met wat grappen en angsten

Ellen vindt het leuk om mensen te laten schrikken en ze voor de gek te houden in de show. Omdat ze ze voor de gek houdt, is het een wonder dat er niet meer wordt gevloekt in haar show. Omdat het een willekeurige keuze is, zullen zowel celebs als kijkers niet weten wie waar vandaan komt en hoe een gast op deze grappen zal reageren.

5 Gerecht over hun persoonlijke leven

Omdat gasten vriendelijk zijn tegen Ellen, vertrouwen ze haar. Of het nu door een interview of haar games is, het relaxte gevoel van de show zorgt ervoor dat mensen eerlijker zijn. Ellen komt erachter hoe moeilijk het is om een nieuwe ouder te zijn, via specifieke insider-scoops van beroemdheden. In haar show onthulde Jared Leto dat hij ooit een intiem sms'je naar de verkeerde persoon stuurde, dat JLo 's nachts een bezoeker in haar huis heeft geslopen terwijl haar kinderen sliepen, en dat Drake contact heeft gehad met een fan.

4 Poseer voor een selfie met Ellen

Ellen houdt van een goede selfie, dus als je in de show bent, maak je dan klaar om te poseren. Dit is de enige keer dat het oké is om je telefoon tevoorschijn te halen als je in haar show bent. Haar beroemde Academy Awards-selfie wordt algemeen beschouwd als de op twee na meest geretweete tweet aller tijden. Als ze blijft oefenen, verdient ze misschien een nummer één.

3 Zich misdragen? Ellen zal het aan

Ellen is een meester in het onschadelijk maken van gasten. Ze houdt haar kalm als ze van het onderwerp afwijken of acteren in haar show. Ellen is een meester geworden in het terugbrengen van een gesprek naar het onderwerp en het beleefd uitroepen van mensen als ze zich slecht gedragen - verwacht alleen niet dat je wordt teruggevraagd als je geen goede gast bent.

2 Sta op en dans

Ellen is een dansende koningin en haar hoge energie zorgt ervoor dat kijkers gepompt en klaar zijn om hun dag onder ogen te zien. Ellen houdt van en moedigt haar gasten aan om met dezelfde passie voor dans de show in te gaan. Ellen heeft op tv gedanst met The Jonas Brothers, John Travolta, Sharon Stone, Madonna, Mike Myers, Michelle Obama, John Krasinski en zowat alle andere beroemdheden!

1 Voor sommigen geen knuffelen

Terwijl Ellen graag celebs knuffelt die ze goed kent, krijgen kijkers een strikte 'niet knuffelen'-regel. Dit helpt om de zaken professioneel te houden. Gasten die niet zo beroemd zijn, kunnen het beste de leiding van Ellen nemen over of ze een knuffel krijgt, of dat ze haar waardering behoudt voor lachen, dansen en kwaliteitsgesprekken.

Aanbevolen: