‘RHOM’: Larsa Pippen morst de thee op haar fall-out met de Kardashians

Inhoudsopgave:

‘RHOM’: Larsa Pippen morst de thee op haar fall-out met de Kardashians
‘RHOM’: Larsa Pippen morst de thee op haar fall-out met de Kardashians
Anonim

Larsa Pippen keert niet alleen terug naar seizoen 4 van The Real Housewives Of Miami, ze explodeert op het toneel.

Met haar ogen gericht op het creëren van de grootste schokgolven en het meest sappige drama, heeft ze al onthuld dat ze een risicovol terrein zal betreden zodra de show begint te filmen. Ze staat op het punt de thee te morsen over haar beroemde relatie met de Kardashian-familie, en voor de allereerste keer zal ze ook de dorst van fans over de hele wereld lessen door eindelijk te onthullen wat leidde tot hun ruzie.

De wereld staat op het punt alle details te ontdekken.

Larsa Pippen is klaar om te beginnen met praten

Pippen hield eerder haar mond over het drama dat zich ontvouwde, maar is nu klaar om het vuil te maken, en ze gebruikt The Real Housewives Of Miami als haar forum.

Ze was jarenlang zwaar ondergedompeld in het leven van de Kardashian-familie, en ondanks het feit dat deze relatie haar veel media-aandacht opleverde, kreeg ze nog meer bekendheid toen de familie abrupt de banden verbrak met haar.

Er werd destijds geen uitleg gegeven en fans hebben zich altijd afgevraagd wat er tussen deze dames is gebeurd.

Larsa is nu naar voren gekomen om te onthullen dat ze zich terdege bewust is van het feit dat de Kardashians willen dat dit onderwerp gesloten blijft, maar ze voelt zich klaar om nu te praten en ze gaat haar gevoelens in de show delen.

Ze is niet bang dat de Kardashians terugduwen

De Kardashians proberen de details van hun vorige relatie met Larsa strak te houden, maar ze staat op het punt te fluiten en het echte verhaal te vertellen.

Larsa weet al dat wanneer ze begint te praten over wat er echt tussen haar en de Kardashians is gebeurd tijdens hun ruzie, de familie waarschijnlijk wraak zal nemen.

Ze heeft al geanticipeerd dat ze op sociale media naar haar zullen uithalen, en dat ze waarschijnlijk zullen aandringen op hun vertrouwelijkheid door haar te dienen met opzeggingspapieren.

Larsa kan het gewoon niet schelen.

Bronnen onthullen dat; “Ze was niet bang om open en eerlijk te zijn over wat er is gebeurd. Ze is ook niet bang voor hen.”

Seizoen vier van The Real Housewives Of Miami wordt ongetwijfeld een explosief!

Aanbevolen: