The Big Bang Theory': Chuck Lorre wilde aanvankelijk dat Leonard en Sheldon nog een kamergenoot hadden

Inhoudsopgave:

The Big Bang Theory': Chuck Lorre wilde aanvankelijk dat Leonard en Sheldon nog een kamergenoot hadden
The Big Bang Theory': Chuck Lorre wilde aanvankelijk dat Leonard en Sheldon nog een kamergenoot hadden
Anonim

Een succesvolle sitcom maken is zwaar werk, maar Chuck Lorre lijkt een winnende formule te hebben die gewoon niet te kloppen is. De man heeft de wereld enkele van de meest populaire sitcoms aller tijden gegeven, waaronder Two and a Half Men, Mom en niemand minder dan The Big Bang Theory.

Het succes van The Big Bang Theory kan aan veel dingen worden toegeschreven, waaronder het vermogen van de show om de dynamiek tussen de hoofdpersonages over te brengen. Als alles volgens plan was gegaan, had dit er echter heel anders uitgezien, maar door een paar veranderingen werd de show een klassieker.

Laten we eens kijken hoe deze hitserie er bijna heel anders uitzag.

'The Big Bang Theory' was een fenomeen

Als je kijkt naar de meest succesvolle sitcoms aller tijden, is er gewoon geen manier waarop iemand kan verdoezelen wat The Big Bang Theory in zijn tijd op het kleine scherm kon bereiken. De serie, die werd gemaakt door de legendarische Chuck Lorre, was een kolossaal succes dat een blijvende indruk achterliet op het televisiepubliek.

Met Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco is The Big Bang Theory het perfecte voorbeeld van een show die alle kleine dingen goed deed. De personages waren briljant gecast, de scripts waren scherp en de collectieve uitvoering in elke aflevering verhoogde alle fijnere elementen van de show. Chuck Lorre had opnieuw een geweldige serie gemaakt waar het publiek dol op was.

The Big Bang Theory zendt op dit moment misschien geen nieuwe afleveringen uit, maar dankzij streaming blijft het ongelooflijk populair bij fans, en het zal in de loop van de tijd zijn erfenis kunnen voortzetten.

Zoals we al zeiden, raakte deze show de juiste toon, maar al vroeg waren er enkele veranderingen die de erfenis van de show drastisch hadden kunnen veranderen.

Het zag er bijna heel anders uit

Het casten van een show is zwaar werk, en eventuele wijzigingen in wat er wordt ingevoerd, kunnen een enorme impact hebben. Voordat de perfecte cast van The Big Bang Theory werd geplaatst, waren er een aantal interessante namen voor rollen.

Op een gegeven moment was Macaulay Culkin beroemd voor de rol van Sheldon.

Volgens Culkin: Ze achtervolgden me voor The Big Bang Theory. En ik zei nee. Het was een beetje zoals, zoals het veld was: 'Oké, deze twee astrofysicus-nerds en een mooi meisje wonen bij hen Yoinks!' Dat was de toonhoogte. En ik dacht: 'Ja, ik ben cool, bedankt.' En toen kwamen ze weer naar me terug, en ik zei: 'Nee, nee, nee. Nogmaals, gevleid, maar nee.” Toen kwamen ze weer naar me toe, en zelfs mijn manager draaide mijn arm om.”

Andere namen die voor rollen kwamen, zijn John Ross Bowie en Amanda Walsh. Walsh zou, interessant genoeg, een personage gaan spelen dat op Penny lijkt, maar daar zullen we zo dadelijk meer over hebben.

Als je denkt dat een castingswitch een groot verschil zou hebben gemaakt in de show, dan zul je echt verrast zijn om enkele van de andere creatieve beslissingen te horen die het succes van de show drastisch hadden kunnen veranderen.

Het originele kamergenootscenario

Terug voordat de show waar fans van gingen houden tot leven werd gebracht, was Chuck Lorre nog bezig met het uitzoeken van de laatste details en het op een smakelijke plek brengen van het publiek. Gedurende deze tijd had Lorre eigenlijk andere plannen voor de piloot, waaronder een compleet gebrek aan Penny, die een klassiek personage werd.

Volgens CheatSheet: "De originele pilot bevatte helemaal geen Penny. Natuurlijk, er was een vrouwelijk personage, maar ze was een verre schreeuw van Penny. Een personage genaamd Katie zou als Penny dienen, maar haar duistere aard en neiging om zowel Sheldon als Leonard te misbruiken, paste niet goed bij netwerken."

Het is moeilijk voor te stellen hoe deze show eruit zou hebben gezien zonder Penny aan boord, maar het is vooral raar om je voor te stellen dat een donkerder personage haar plaats inneemt.

CheatSheet merkte ook op dat: "Het oorspronkelijke plan was om Katie bij Sheldon en Leonard te laten wonen nadat ze door haar getrouwde vriend is gedumpt. Het duo, dat in de oorspronkelijke pilot allebei gemotiveerd was door seksuele aantrekkingskracht, werd verondersteld om Katie uit te nodigen om bij hen in een logeerkamer te wonen."

Gilda, een personage uit de originele pilot, werd ook uitgeschreven. Dit personage draagt echter in wezen de basis voor Amy die ook veel later komt.

De oerkn altheorie zag er bijna heel anders uit, maar gelukkig vond Chuck Lorre een winnende formule en maakte hij een hitserie.

Aanbevolen: