Fans slam Joe Rogan voor het zeggen van 'Wokeness Silences Straight White Men' op zijn $ 100 miljoen podcast

Inhoudsopgave:

Fans slam Joe Rogan voor het zeggen van 'Wokeness Silences Straight White Men' op zijn $ 100 miljoen podcast
Fans slam Joe Rogan voor het zeggen van 'Wokeness Silences Straight White Men' op zijn $ 100 miljoen podcast
Anonim

Joe Rogan heeft zich gericht op de 'ontwaakte cultuur', wat inhoudt dat dit het einde zal zijn van hetero, blanke mannen.

In een aflevering van zijn podcast The Joe Rogan Experience sprak Rogan met stand-upcomedian Joe List over de comedywereld. Rogan zei dat men nooit genoeg "wakker" kan worden en dat "cultuur annuleren" ertoe zal leiden dat heteroseksuele, blanke mannen het zwijgen worden opgelegd.

Joe Rogan zegt dat 'Wokeness' de vrijheid van meningsuiting van hetero, blanke mannen beperkt

Rogan legde zijn opvattingen uit aan List, wat impliceert dat de annuleringscultuur zal komen voor de vrijheid van meningsuiting van alle hetero's, blanke mannen.

“Je kunt nooit genoeg ‘wakker’ worden, dat is het probleem”, zei Rogan in zijn podcast.

“Het gaat maar door. Het gaat steeds verder en verder en verder en als je op het punt komt waarop je capituleert, waar je instemt met al deze eisen, zal het er uiteindelijk toe leiden dat hetero blanke mannen niet mogen praten. Omdat het jouw voorrecht is om jezelf te uiten wanneer andere gekleurde mensen door de geschiedenis heen het zwijgen zijn opgelegd, vervolgde hij.

“We moeten gewoon aardig tegen elkaar zijn, man. En er zijn veel mensen die misbruik maken van deze gekheid in onze cultuur, en dan wordt dat hun ding. Het is hun ding om mensen op te roepen voor hun voorrecht, mensen op te roepen voor hun positie. Weet je, dus het zijn verdomd gekke tijden, voegde hij eraan toe.

List probeerde uit te leggen dat de meerderheid van de mensen lijkt te denken dat het noodzakelijk is rekening te houden met gemarginaliseerde groepen en iemands voorrechten te erkennen.

"Maar ik heb het gevoel dat ik meer mensen hoor die zich uitspreken tegen dat soort dingen dan dat ik hoor van mensen die zeggen dat dat een goed idee is', zei List, wat Rogan ertoe bracht te beweren dat deze houding voornamelijk in hun "kringen" was.

Twitter bekritiseert Rogan omdat hij beweert dat de wakkere cultuur hetero, blanke mannen tot zwijgen zal brengen

Sommige Twitter-gebruikers ontkrachtten Rogans beweringen door er simpelweg op te wijzen dat hij, een heteroseksuele, blanke man, een enorm platform heeft: een podcast die tot de meest populaire op Spotify behoort en door de streamingdienst is gekocht voor $ 100 miljoen.

Joe Rogan zegt uiteindelijk dat "hetero blanke mannen niet mogen praten", terwijl hij klaagt over zijn podcast die is betaald met een Spotify-contract van $ 100.000, "een tweet leest.

"iemand beta alt me net zoveel als Joe Rogan om mijn bek te houden. ik zal het doen. ik beloof het, " merkte een andere gebruiker op.

“Jongens als Joe Rogan die niet mogen praten, klinkt als een overwinning voor de mensheid in het algemeen,” merkte iemand anders op.

“Joe Rogan zegt dat als de Woke Mob wint, hetero blanke mannen niet mogen praten. Hetero blanke mannen – slachtoffers sinds… [checkt elk geschiedenisboek] absoluut nooit”, luidt een andere opmerking.

Aanbevolen: